עבור לתוכן

כרטיס מסך חם מאוד GeForce 8500 GT 512MB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אני פשוט צריך "להלביש" את המאוורר על הצלעות ולהעביר ברגים בחורים של המאוורר ולסובב עד שזה יתקע שם בין הצלעות ? והמאוורר פשוט יסתובב מעצמו ?

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מן הסתם אתה צריך לחבר את המאוורר למקור מתח.

אתה יכול להעלות תמונה של הכרטיס מסך (לא בזום על הגוף קירור) כדי שאני אראה אם יש לך חיבור מובנה על הכרטיס למאוורר?

אם לא , יש מתאם מהחיבור של המאוורר לחיבור לספק (3 פינים למולקס או משהו בסגנון)

פורסם

עדיף שתצלם , אני רוצה לחפש על התצלום חיבור למאוורר (בתקווה שיש לך אחד כזה) , אם אין אז צריך את המתאם מ3 פינים או 2 פינים למולקס או משהו בסגנון...

פורסם
  • מחבר

סבבה אין בעיה אני יצלם תכף אבל איך לצלם כאילו לתפוס את כל המארז או את כל הלוח אם או מה?באיזה חלק להתמקד?

כי אני לא רוצה ששוב התמונה לא תצא טובה ואז אני יתצרך לפתוח שוב זה באסה :x

פורסם

תצלם רק את הכרטיס מסך בצורה כזאת שיראו את כל החלק שבו נמצא הגוף קירור (אבל את כל הכרטיס לאורכו)

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר לצלם את הצלעות קירור לרוחב ולא קרוב מידי.. ולא רחוק מידי,כן?

פורסם

בעקרון כן , ליתר דיוק אני רוצה שתצלם את כל הלוח של הכרטיס מסך , בצד שבו יושב הגוף קירור , לא בצד שיש את ההלחמות וכן , לכל אורכו (או רוחבו)

פורסם
  • מחבר

סבבה אני יעשה כמה תמונות שם של כל האזור גם מקדימה גם מאחורה גם לרוחב גם ולאורך שתוכל לתת לי תשובה מדוייקת..

עוד דבר..אני רוצה להגביר את המהירות של המאוורר של המארז שלי והבנתי שהוא אמור להיות מחובר ללוח אם בשביל זה..

עם אני יצלם את החיבורים שלו את תוכל להגיד לי לאן הוא מתחבר?

ועם הוא באמת מחובר לשם אני יוכל בטוח להגביר את המהירות ?

פורסם

אם הוא לא מחובר ללוח אם אז הוא אמור להסתובב במקסימום מהירות , חיבור ללוח אם לא יעזור במקרה הזה...

פורסם
  • מחבר

טוב לגבי המאוורר הבנתי אותך,

צילמתי תמונות,ביגלל שצילמתי הרבה מאוד תמונות החלטתי פשוט לעלות את זה כקובץ לאינרטנט ואז פשוט תוריד ותוכל לדפדפף בהם ביותר נוחיות..

יש שם תיקיה שנקראת כרטיס מסך שזה התמונות שצילמתי מכל הזוויות..

ויש שם תיקיה שנקראת "מאוורר מהמחשב השני" - צילמתי תמונות מהמאוור של המחשב הישן שלי בכדי לבקש עזרה בהוצאה שלו..אי אפשר לראות אבל הוא ממש דחוס מתחת לספק כוח,

יש שם תמונה שלא נמצאת באף תיקיה אלה בתיקיה הראשית , התמונה הזאת היא בעצם מראה את מה שמסתיר את המאוורר , ואי אפשר להוציא אותו מלפנים כי מלפני זה בעצם המחשב איפה שמדליקים וכו' , ואין לי ממש גישה לשם מהצד..אני לא יודע מה לעשות , איך להוציא אותו..

http://www.f2h.co.il/9729774426668

זה הלינק עם תוכל לענות על שני השאלות הראשונה שאתה ביקשת לראות עם זה בסדר והשניה לגבי המאוורר..

פורסם

טוב , לא ראיתי חיבור חשמל על הכרטיס מסך (כנראה שלא שמו את החיבור בגלל שהקירור הוא פאסיבי)

מה שאתה צריך לעשות זה לקנות מאוורר 80 מ"מ ולהבריג אותו לגוף קירור , את החיבור שלו לחשמל אתה צריך לחבר לאחד מחיבורי המולקס הלבנים שיוצאים מהספק.

כשתקנה את המאוורר , תבקש לראות את החיבור שלו או שתבקש מתאם לחיבור מולקס - זה אמור לפתור לך את הבעיה הזאת...

לגבי המאוורר השני , אתה צריך לפרק את הפנל הקידמי של המארז - כנראה שיש ברגים בתוך המארז מקדימה משני הצדדים (מכל צד שיש בו דלת).

מפרקים את הפאנל ואז אתה אמור לראות את הברגים שמחזיקים את המאוורר.

אם אתה לא יודע/לא רוצה להתעסק עם זה , הכי קל זה לקנות מאוורר ב40 ש"ח (מאוורר 120 מ"מ - אני מניח שזה)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,

אני כבר יקנה מאוורר 80מ"מ,

שאלות:

1.על איזה מאוורר 80 מ"מ אתה ממליץ לכ.מ שלי? ( KSP) ,

2.כמה אמור לעללות המתאם מולקס הזה?אולי אני פשוט יקנה מאוורר עם החיבור הזה ואז לא יצתרך לקנות מתאם..?

3.אתה יכול להביא לי תמונה של הברגים שאני צריך להבריג עם המאוור לצלעות קירור?

תודה על הכל גבר..אתה באמת תותח..אתה עוזר לי מאוד :)

בתור אחד שבקושי יודע לפתוח מארז התחלתי להבין כמה דברים :P

פורסם

מאווררי 80 מ"מ , מה שתמצא שהוא יחסית זול , זה לא באמת משנה...

כשתקנה , תבקש שיהיו לו חיבור מולקס לספק כוח -כבר ימצאו עבורך את המאוורר המתאים ולא תצטרך מתאם...

(עכשיו שאני חושב על זה - כמעט כל מאווררי ה80 מ"מ אמורים להגיע עם חיבור מולקס - תוודא רק ליתר בטחון)

לגבי ברגים , אין לי איך לצלם לך את הברגים , הם צריכים להיות בגודל של החורים ולא יותר מידי ארוכים - כשהבורג נכנס עד הסוף בחור של המאוורר הוא צריך לבלוט החוצה בלא יותר מחצי ס"מ (אולי אפילו פחות)

אם אתה קונה בKSP , תנסה להוציא מהם 4 ברגים - יש להם מספיק...

פורסם
  • מחבר

במידה וכל המאווררים באמת בעלי חיבור MOLEX ( אני גם ישאל בחנות..)

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik

מבין המאווררים של חברת Artic Cooling שנוכחתי לדעת שכולם זולים מאוד...

כל המאוורים בטווח ה30-40 שקל..

איזה מאוורר מבחינת שקט ונוחות הרכבה הכי כדי לי לקנות ?

נניח יש את המאוורר הזה הוא נראה יותר קל להרכבה,לא?

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8036

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים