פורסם 2010 באפריל 2515 שנים שלום חברים. קניתי DOKSANDIK ULTRA BACKUP 16 GBניסתי להעביר איתו תקיה של תמונות בנפח 6 ג'יגה בחלונות 7וזה מעביר לי במהירות של פחות ממגה לשניה. זה לקח כמה שעות להעביר את זה.לפעמים אני מעתיק מהDOK תקיה למחשבאז הוא עובד במהירות סבירה של 20 מגה לשניה.ה DOK נימצא בפורמט FAT 32הלוח אם שלי זה GIGABYTE P35. אם זה משנהיש למישהו מושג מה הבעיה?
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים מחבר המחשב כותב לי שהUSB יכול לעבוד יותר מהר. בWINDOWS 7לא נראה לי שזאת בעיה של דרייברים.נסתי להעביר מידע בכל היציאות של הUSB עדיין אותה תוצאה, פחות מ מגה לשניה.העברתי את הUSB למצב מהירות. דרך DEVICE MANAGERוהמהירות עלתה ל ל5 מגה לשניה , עדיין נמוך מאוד
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים בסדר, זה שיפור..בדקת במחשב אחר מה המהירות התקינה?תפעיל גם Write caching באותו מקום שבחרת ביצועים על פני הוצאה מהירה.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים מחבר בכל מחשב אחר עם WINDOWS 7 זה עובד על 20-30 מגה לשניה.אך אני ממהיר את הUSB במחשב שלי??אני לא מוצא תשובות בגוגל... HELPP
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים רשמתי לך פיתרון! ניסית או לא? תענה, תדווח, תפרט. אתה סתם חוזר על עצמך - "מישהו יכול לעזור?" כשאני כאן ועוזר לך. ותביא תמונה ממבחן של HDTune
פורסם 2010 במאי 215 שנים מחבר הDOK עובד מצויין בכל מחשב אחר.לא הבנתי למה HDTUNE?כתבתי שWINDOWS 7 אומר לישיש כמה יציאות USB במחשב שעובדות במהירות מהירה.וכמה איטיות שמסוגלות ליותר. דומה לבעיה של WINDOWS XP SP1 שאומר לך להתקין את SP2 כדי לקבל תוספת מהירות.יש לך מושג? כי זה מוזר שלWINDOWS 7 יש בעיות דרייבר.
פורסם 2010 במאי 215 שנים תפעיל גם Write caching באותו מקום שבחרת ביצועים על פני הוצאה מהירה.שאתה אומר את זה, בדקתי בווינדוס זה יוצא אותה אפשרות שאמרת בהתחלה- הQUICK REMOVAL לבין הBEST PERFORMANCE .צרפתי תמונה שממחישה זאת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 215 שנים מחבר תודה לכל העוזרים.כתבתי בהתחלה שבמצב QUICK REMOVAL הDOK עובד במהירות פחות ממגה לשניהובמצב PERFORMANCE זה עובד במהירות של 5~מגה לשניה. עדיין מאוד איטי לעומת ULTRA BAKCUP HIGH SPEED.אני יבדוק את הביוס.אולי יש לו הגבלה על הUSB.מישהו יודע איזה הגדרות בדיוק אני צריך לבדוק בביוס של GIGABYTE P35 ??
פורסם 2010 במאי 215 שנים Integrated PeripheralsUSB 2.0 Controller צריך להיות על ENABLEDכמו במדריך של הלוח אם בעמוד 39 http://tinyurl.com/bzxf3t
פורסם 2010 במאי 215 שנים אם זה עובד על 5 מגה הUSB2 מופעל. תנסה להתקין את הדרייברים של הציפסט ותראה אם זה משנה משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.