עבור לתוכן

טוב חלאס, נמאס לי!!!

Featured Replies

פורסם

נשבר לי מהסורק הדרק הזה והחלטתי לקנות סורק נורמלי שלא צריכים להלחם איתו, אני צריך סורק שהוא לא "סוף הדרך" מבחינת איכות אבל גם לא דרק גמור ושיהיה במחיר סביר (500 ש"ח +/-)

אז מה אתם ממליצים?

הסורקים של CANNON הם בסדר, ללכת על HP?

דברו....

פורסם

אין לי מושג...לך על חברה מוכרת (HP/CANON/UMAX) רק לא אגפה!! אני עשיתי טעות וקניתי אגפה! הוא סורק סבבה...אבל אגפה החליטו להפסיק לתמוך בסורק שלי!!!! הנבלות!!!!!!! ולכן הוא לא עובד לי ב XP

לא שווה לי להחליף אותו כי גם ככה אני כמעט לא משתמש בו! רק פעם בהרבה זמן! ולכן יש לי דואל בוט לחלונות 98 ששם הסורק עובד!

פורסם

רק HP אמינות ואיכות ביחס למחיר ללא תחרות !!!

ואים יש לך המון כסף אז EPSON ולא UMAX (אני שונא אותם ואת הבינוניות שלהם ואת תוכנת ההפעלה המגעילה שלהם).

דן

cwm39.gif

פורסם

HP

פורסם

לך על hp לי כידוע לך יש את mustek אני לא סורק בו ממש הרבה אז

עשיתי דואל בוט לwin 98 רק לצורב

hp עד כמה שלי ידוע הם דואגים לעדכן את הריוורים שלהם

תיבדוק גם את הרזולוציה ומהירות סריקה (לא previow )מלאה

של כמה צורבים יש לי מעט מידע אם תרצה אשלח לך אותו

פורסם

והשאלה באה.. למה אתה צריך סורק ? לא טוב יותר מצלמה דיגיטאלית ? היא הרבה יותר שימושית...

פורסם
  • מחבר

אני לא סורק רק תמונות לפעמים צריך גם לסרוק מסמכים וכאלה...

פורסם

לאחר שהתעסקתי בנושא הרבה, הסורקים של HP ואפסון הם הסורקים היחידים ששווה לקנות בגלל שHP ואפסון הן החברות היחידות שממשיכות להוציא דרייברים חדשים לסורקים שלהן גם אחרי כמה שנים ולא משאירות את הלוח בלי דרייברים.

חוץ מזה, שלסורקים של אפסון יש את האיכות תמונה הגבוה ביותר כך שזה גם ככה יוצא מצויין.

אם אתה לוקח HP, קח את HP ScanJet 4400c והוא עולה איזה 580 ש"ח.

מעולה קטן וקומפקטי.....

אם אתה הולך על אפסון (איכות תמונה גבוה יותר) אז קח את EPSON PERFECTION 1250U. עולה בערך 560 ש"ח.

הייתרון של HP על אפסון בישראל שלחברת HP יש תמיכה בעברית ותוכנת OCR בעברית (מה שאני לא מאמין שיש לאפסון) ועוד כל מיני שטויות.

פורסם

רק אפסון

גם במדפסות

פורסם

אני ממליץ לך על HP, כל מי שאני מכיר שיש לו סורק של HP לא מתלונן.

פורסם

גם אני אומר HP.

פורסם
  • מחבר

טוב, קצת ירדתי מעיניין הקנייה(זו היתה מחשבה ללא חשיבה תחת עצבים חזקים ועל סף יאוש), אני פשוט יעביר ת'סורק למחשב השני... ;D

מה שכן, היה נחמד להטריד אותכם... :asthanos:

cwm41.gif

פורסם

רק תגובה לבחור שהמליץ על דגם 1250U של אפסון.. אם זה מה שיש לך, צר לי לומר אבל אכלת אותה..

הדגם הקודם שלהם (1240U) הוא דווקא (בצורה פרדוקסלית לגמרי) יותר טוב. גם יותר מהיר, וגם בעל עומק צבע גבוהה יותר פנימית (42 ביט לעומת 24 של ה1250). היתרון היחיד של 1250 זה שהוא בא עם מתאם שיקופיות כבר כלול. ב1240 צריך לקנות אותו בעוד 100 דולר.

לי יש את ה1240 שקניתי אחרי סבב בדיקה מקיף ביותר, ורוב האתרים והמשתמשים אומרים את מה שאני אומר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים