עבור לתוכן

האם Acronis True Image 11 Home לא מתאימה עבור ווינדוס 7?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי יפה :yelclap:

אם אכן Clonezilla מתפקדת ביעילות וגם פשוטה יותר לשימוש (עבורי זה דבר מאוד חשוב), אז בהחלט אנסה קודם תוכנה זו...

• תגובות 59
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש שנים בגיבוי של אכרוניס לשביעות רצוני המלאה.

אני מבצע כמה סטים מתוזמנים של גיבויים אוטומטיים בשיטת Increment

המגבה את השינויים שבוצעה לאחר גיבוי מלא בפעם הראשונה.

יש לי גיבוי מתוזמן כזה למעה"פ, אחד לגיבוי מדיה ואחד לגיבוי מסמכים.

ניתן לבצע דיסק הצלה מהתוכנה הנקרא Rescue Disk ולא Live CD וניתן ליצור אתו כמה פעמים שרוצים.

דיסק ההצלה הציל אותי מספר פעמים מכשל של מעה"פ.

לא צריך לשכוח שלתוכנה יש Feature-ים נוספים כגון שליפת קבצים מגיבוי לפי בחירה.

Try & Decide לבדוק אם התוכנה תקינה מבלי לגרום נזק למערכת וכדומה...

סה"כ תוכנה אמינה ומצויינת.

פורסם
  • מחבר

Cahiml

אז זהו שהגרסה שאני רכשתי TI11 לא מתאימה לחלונות 7.

הדרך היחידה לעבוד איתה היא רק בוט CD שעוקפת את מערכת ההפעלה. בדרך זו ניתן לבצע רק גיבוי ושחזור, אבל לא להשתמש בכל הפיצ'רים האחרים כגון תזמון אוטומטי של גיבויים.

לי זה ממש לא מפריע, כי ממילא לא השתמשתי אף פעם באופציות האלה, גם כאשר התוכנה תפקדה באופן מלא על המחשב עם ויסטה.

כנראה שלא קראת את כל השרשור, כי דיסק הבוט שאותו יצרתי מהתוכנה עצמה, לא מזהה את הכונן הפנימי של המחשב. רק אחר כך כאשר יצרתי בוט דיסק נוסף, הפעם מקובץ שהורדתי מאתר היצרן- התוכנה פעלה היטב וכל הדיסקים זוהו.

לגבי זה שהתוכנה אמינה ומצוינת- נו מה אגיד לך. כדאי שתקרא קצת איך החבר'ה בפורום שלהלן "מרוצים" ממנה:

http://forum.acronis.com/forums/acronis-discussion-forums/acronis-true-image-home-forum

ועוד מדובר בפורום רשמי של אכרוניס!

[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 23:34:04

About:blank

הלינק לקובץ ה-ISO של LiveCD לתוכנה Clonezilla לא עובד.

יש לינק אחר?

פורסם

אצלי הקישור עובד בלי בעיה, תנסה שוב (לפעמים זה לא עובד למספר רגעים).

אם עדיין זה לאו עובד, אחרי הלחיצה על הקישור אתה מועבר מועבר אינטרנט. באתר, מתחת ללוגו של SourceForge יש שתי שורות טקסט. בקצה הימני של התחתונה יש אפשרות ללחוץ על mirror. תלחץ ותפתח לך רשימת השרתים. תבחר אחד ותנסה להוריד ממנו, אם לא יעבוד תנסה אחר, עד שתמצא אחד שעובד לך.

בעקרון לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, אבל כמו שאמרתי לפעמים שרת מסוים לא זמין למשך פרק זמן מסוים.

פורסם
  • מחבר

בסדר הקישור עבד, כנראה בעיה זמנית בשרת.

אבל עכשיו נפלתי לברוך הרבה יותר גדול.

כנראה שהלך לי כונן הDVD

אחרי שצרבתי את הקובץ , הכנסתי לכונן וראיתי שהוא מנסה לקרוא, אבל לא זיהה שום דבר

זרקתי את הדיסק לפח כי חשבתי שהוא היה פגום, ועשיתי אחד אחר, והנה שוב אותו הדבר.

לבדיקה הכנסתי את הדיסק למחשב השני, ושם הכול מופיע כמו שצריך.

בדקתי עוד כמה דיסקים נוספים, ובכולם אותו הדבר. המחשב החדש פשוט מתייחס אליהם כמו אל דיסק ריק, בעוד שהמחשב הישן מציגם ללא בעיות.

אני מתכוון לפתוח על כך נושא בפורום חומרה, אולי יש משהו שניתן לעשות.

אם לא, אני שוקל לבטל את כל העסקה של רכישת המחשב...

פורסם

איזה מעבד יש במחשב החדש? אולי הבעיה היא בגרסת ה-ISO ולאו דווקא בכונן. הכונן DVD קורא דיסקים אחרים ללא בעיה? (תבדוק מתוך מערכת ההפעלה אם אתה יכול, תכניס סוגים שונים של דיסקים - הדיסקים שהגיעו עם לוח האם וכרטיס המסך, מוסיקה, דיסק עם מידע שאתה צרבת) אם הוא קורא את כולם ללא בעיה (או לפחות את רובם) אז הבעיה כנראה בדיסק הספציפי של Clonezilla שאולי לא מתאים לחומרה שברשותך.

בלי קשר. אני לא חושב שיש לך מה לדאוג וליצור אימאג' גם בתוכנה נוספת (ואם Clonezilla לא תעבוד מכל סיבה שהיא יש גם אחרות חינמיות טובות). תעשה Validate או Verify (לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק ב-Acronis) לאימאג' שכבר יצרת, ואם האימות יעבור בהצלחה אז הכל בסדר.

פורסם
  • מחבר

במחשב החדש יש I5

כפי שציינתי קודם, ניסיתי כל מיני דיסקים מקוריים, וגם הם לא זוהו .

מה שכן, ניסיון אחד בכל זאת הצליח, וזה היה עם הבוט של אכרוניס.

אין מצב שאשחק משהו בהגדרות וזה יעבוד?

בכל אופן, טכנאי של פנדה אמור להגיע אליי ביום ראשון (בע"ה) ולהחליף את הכונן.

באמת בפורום של אכרוניס יעצו לי לעשות Validate:

http://forum.acronis.com/forum/10450

החלק הראשון בהודעה של המשתמש GroverH , לא נראה לי מסובך מדי לביצוע.

אבל לא הבנתי את ההמשך, כי האנגלית שלי די חלשה :nixweiss:

מה הכוונה של הדברים שלו? ממש לא הבנתי מה רוצה ממני הבחור ;D

[br]פורסם בתאריך: 1.05.2010 בשעה 00:05:26

טוב הפעלתי כעת שוב את המחשב, והפעם לא יודע איך, הוא זיהה את הבוט דיסק של Clonezilla

לאחר שעשיתי אתחול, התוכנה החלה לפעול, אך אז קיבלתי את ההודעה הבאה:

Boot failed

This Debian image filed to boot. Please file a bug against the live initramfs package

וכ' וכ'

בסוף ההודעה נכתב כך:

Live initramfs will now start a shell. The error message was:

Unable to find a medium containing a live file system

מה פשר הדבר? למה התהליך נכשל?

[br]פורסם בתאריך: 1.05.2010 בשעה 00:40:43

עשיתי ניסיון נוסף והפעם התוכנה עובדת בסדר.

הגעתי לשלב התשיעי- Select hdb1 as image repository, then choose "savedisk" option

וכאן הסבכתי.

אני לא מצליח להבין אם בשלב הזה אני אמור לבחור את הדיסק החיצוני שעליו לשמור את הגיבוי, או את המחיצה שאותה רוצים לגבות.

ואם צריך לבחור את המחיצה שאותה רוצים לגבות, אז מדוע אפשר לבחור רק אחת? אני הרי צריך לבחור שתי מחיצות (כפי שעשיתי בגיבוי של אכרוניס) . גם את זו שעליה מותקן ווינדוס, וגם את המחיצה הנסתרת של 100 מגה

[br]פורסם בתאריך: 1.05.2010 בשעה 01:14:35

אוקיי הסתדרתי.

הגיבוי עבר בשלום :)

פורסם

למרות שהסתדרת כבר. בקשר ל-ISO של Clonezilla, בדקתי ואני חושב שפרסמתי פה בטעות את ה-ISO שלא בדיוק מתאים. תנסה להשתמש בזה.

בקשר לפורום של Acronis המליצו לך שם לבצע שחזור לדיסק חיצוני כדי לוודא שהשחזור באמת עובד בטענה שגרסת התוכנה לא תומכת ב-WIN 7. אם אתה שואל אותי צעד זה מיותר (לא מזיק, אך מיותר). אם אימתת (Validate) את תקינות האימאג' שיצרת זה מספיק לדעתי. עוד לא נתקלתי בקובץ שעבר אימות ונכשל בזמן אמת, ובקשר לטענה שגרסת התוכנה לא ואמת ל-WIN 7 אני חושב שלא בטוח שהבינו אותך שם. הגיבוי הרי בוצע לא דרך מערכת ההפעלה, התוכנה זיהתה את המחיצות וזה מספיק. "התוכן" של המחיצות שקוף מבחינתה כך שלא אמורה להיות שום בעיה בשחזורן במקרה הצורך.

יחד עם זאת אפשר לנקוט בכל אמצעי הזהירות והבקרה ועדיין משהו עלול להשתבש דווקא ברגע האמת. הסיכוי לזה הוא פחות או יותר אפסי ואם הקובץ עובר אימות ויש לך גיבוי כפול שלו (תבצע אימות לשני ההעתקים ליתר ביטחון), אתה עשית כל מה שניתן בגבול הסביר ומכוסה לשעת חירום.

פורסם
  • מחבר

תודה About:blank

למען האמת, גם כאשר אני קורא את ההסבר שלך בעברית, אני לא מצליח להבין מה הכוונה בשחזור לדיסק חיצוני. כנראה שהתפיסה שלי, זה כבר לא מה שהיה פעם... ;D

בכל אופן עשיתי את ה- Validate והתהליך הסתיים בהצלחה.

לגבי ISO של Clonezilla, עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי. מה הכוונה לא בדיוק מתאים?

הרי אתמול עשיתי כבר את הגיבוי , וזה הסתיים בהצלחה (לפחות כך זה נראה על פניו)

אז במידה ש-ISO לא היה מתאים, האם זה בעצם אומר שהגיבוי שיצרתי לא שווה שום דבר, וצריך לעשות שוב הכול מההתחלה, כאשר הפעם משתמשים ב- LiveCD אחר שנוצר מתוך ה-ISO החדש ? :silly:

דרך אגב, יש לציין שהעבודה עם Clonezilla ממש לא ידידותית. קודם כל מדובר בממשק של דוס, שלפעמים מגיעים שם למצב שלא יודעים איזה פקודה צריך לרשום כדי להמשיך, או כדי לצאת חזרה לחלונות.

שנית, בכל שלבי התהליך אין אפשרות של חזרה לאחור. כלומר, אם טעית בשלב אחד, אין את האופציה לחזור לשלב הקודם. יש רק אופציה של ביטול, שמאלצת להתחיל הכול מההתחלה.

אבל בסדר, אם התוכנה אכן עושה את העבודה כמו שצריך, וזה חוסך לי את הכסף בהוצאה נוספת על נורטון גוסט, אז לא נורא :hat:

פורסם

בדיסק חיצוני הכוונה לכונן קשיח נוסף (כלומר לא זה ממנו נעשה הגיבוי), פנימי או חיצוני, אליו אתה אמור לשחזר את הגיבוי ואז לבצע אתחול ממנו כדי לוודא שהכל עובד כשורה. בשביל זה צריך כונן קשיח אחד נוסף לכל הפחות (ועדיף שיהיה ריק) מה שלא תמיד מעשי. אם הקבצים עברו Validate אז הכל בסדר.

בקשר ל-Clonezilla, לרושם הראשוני שלך שותפים הרבה אנשים (לצערי), זה אכן שונה קצת ממשק גראפי ולכן כנראה מרתיע טיפה, אבל לדעתי קל מאוד ונוח להשתמש בתוכנה. כמובן שזה עניין של העדפה ונוחות אישית ואין פה נכון או לא נכון. אני בטוח שאם תעבוד עם התוכנה זמן נוסף הכל יראה לך פשוט יותר.

בכל מקרה, יש תוכנות חינמיות נוספות שיעשו את העבודה (כמו DriveImga XML או Macrium Reflect Free ומגרסה מסוימת יש אפשרות מובנית לעשות את זה גם דרך Windows - לגבי Windows 7 אני לא בטוח מאיזו גרסה, אבל אפשר לבדוק, אשר משתמשות בממשק גראפי).

כשאמרתי שה-ISO לא מתאים התכוונתי שבטעות הפניתי אותך ל-ISO שלא מתאים בדיוק לחומרה החדשה שלך, אבל אם זה עבד אז עבד. אין צורך לבצע שוב את התהליך.

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני חשבתי, אבל לפי ההבנה שלי, בכדי לבצע אתחול לכונן קשיח כזה שאליו משחזרים את הגיבוי, צריך גם להעביר אותו פיסית לתוך המחשב, לא? הרי אני לא יכול לאתחל כונן קשיח שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה...

לגבי Clonezilla, אמרתי שעל פניו זה עבד. אבל האם יכול להיות שהגיבוי לא בדיוק הצליח בגלל ISO שלא מתאים לחומרה שבמחשב החדש?

האם יש דרך לוודא זאת, בדומה ל- - Validate של אכרוניס?

בכל אופן, שני הגיבויים שיצרתי כעת (גם עם אכרוניס וגם עם Clonezilla) הם גיבויים ראשוניים של התקנת חלונות נקייה ודרייברים.

כמובן שבהמשך אחרי שאתקין את כל התוכנות והמקודדים הנחוצים ואוודא שהכול עובד כשורה, יהיה צורך בגיבוי נוסף.

אז כבר אוכל להשתמש ב-ISO של Clonezilla שמתאים לחומרה שבמחשב שלי.

במקביל אשמח לשמוע ממשתמשים נוספים חוות דעת על DriveImga XML, ואם יש מדריך מסודר שמסביר צעד אחר צעד איך ליצור את הבוט CD וכמובן את הגיבוי עצמו.

בלי מדריך כזה, אין סיכוי שאצליח להתמודד עם התוכנה בעצמי :)

[br]פורסם בתאריך: 1.05.2010 בשעה 18:13:52

דרך אגב, הצצתי בלינק החדש שנתת ואני רואה שם שתי גרסאות של קבצי ISO

אחת שמסתיימת ב- 686 והשנייה ב- 486

איזה מהן היא זו שמתאימה עבורי?

תודה

פורסם

אם הדיסק של Clonezilla שיש לך עובד אין לך צורך ב-ISO החדש (אם לא היה עובד, אז סיפור אחר). זאת אותה תוכנה רק בגרסה שעברה אופטימיזציה לחומרה מסוימת. אם הכל עובד אין צורך ליצור דיסק נוסף. ישנה אפשרות לאמת את תקינות הקובץ שיצרת אבל לא דרך ה-LiveCD (למיטב ידעתי אבל אני אבדוק שוב כדי לוודא).

אגב, פה יש סרטון שמראה שלב אחד שלב איך להשתמש ב-Clonzilla מה-LiveCD (בעיקר לטובת אחרים שאולי יגיעו לדיון הזה בעתיד).

בקשר לכונן הקשיח הנוסף. אתה לא צריך שתהיה בו מערכת הפעלה כי לתוכו אתה למעשה את האימאג' שיצרת שמכיל מערכת הפעלה. לכן כל מה שצריך זה דיסק נוסף כדי קודם לשחזר לתוכו את האימאג' ובסיום השחזור לאתחל ממנו כדי לוודא שהכל עובד כמו שצריך. מכיוון שזה דורש כונן נוסף שגם ככה לא לכולם יש ובגלל שזה דורש התעסקות עם חומרה שלא כולם מרגישים איתה בנוח, אמרתי שזה לא תמיד מעשי עבור כל אחד.

בקשר למדריכים ספציפים ל-DriveImage XML אני מניח שיש באתר של כל אחת מהתוכנות מדריכים ושאלות נפוצות שיכולות לעזור בנושא.

לדעתי אתה קצת מתחיל להסתבך בנושא. יש לך גיבוי שעשית עם Acronis שעבר אימות. יש לך גם גיבוי נוסף של Clonezilla ואני לא חושב שיש טעם להמשיך וליצור עותקים נוספים בעזרת תוכנות אחרות. במקרה חירום מה שיש לך אמור להספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה ועל כל המידע :xyxthumbs:

כן יכול להיות שאתה צודק, ושאני מתחיל כבר להסתבך יותר מדי.

תראה, האמת שאני משתמש באכרוניס כבר משנת 2008 (עם תוכנות גיבוי אחרות לא עבדתי מעולם). כל עוד התוכנה הייתה מותקנת בשני המחשבים שלי , בכלל לא טרחתי להתעמק יותר מדי אם הגיבויים שיצרתי הצליחו או לא. עשיתי את הגיבוי וזהו. עד כמה שזכור לי, רק פעם אחת היה לי צורך לשחזר גיבוי שיצרתי, וזה עבר בהצלחה.

הבעיה התחילה עכשיו כאשר גיליתי שהגרסה שברשותי אינה מתאימה לחלונות 7, ושגם הגרסה של 2010 (שכן מתאימה) מלאה בבאגים. (בטח קראת את כל הדיווחים השליליים בפורום הרשמי של היצרנית).

כל ההתעסקות הזו עם תוכנות שמופעלות מ-CD בוט ולא מותקנות על המחשב, יצרה אצלי את תחושת החשדנות הזו, אולי שלא בצדק...

אני יכול להגיד לך באלף אחוז, שאם הייתי רוכש את נורטון גוסט, ועושה את הגיבוי בעזרת התמיכה שלהם, לא הייתי טורח אפילו לרגע, לחשוב שאולי הגיבוי הזה לא יצא מוצלח...

כנראה שאני שמרני מדי, לא יודע...

פורסם

אין בעד מה.

לא יודע אם ניתן להגדיר זאת כשמרנות. לכל אחד יש את הניסיון, הידע ותפיסת העולם שלו בנושאים מסוימים ולכן אני יכול להגיד שאתה דואג לשווא אבל זה די חסר משמעות כי מבחינתך עדיין קיימת חוסר וודאות, ואני מכבד את זה.

בקשר ל-Acronis. אני משתמש בה וב-Clonezilla לסירוגין במחשבים שונים ואני חייב להודות ששתיהן מצוינות. Clonezilla כמו שראית לבד דורשת קצת יותר אולי ידע או הבנה (לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה) והממשק שלה נוטה להרתיע מי שרגיל לממשקים גראפיים בלבד. מסיבה זו אני נוהג להמליץ להרבה אנשים על השימוש ב-Acronis True Image שמצאתי אותה תוכנה טובה, אמינה ופשוטה להפעלה גם למי שלא ממש שולט במינוחי עולם המחשבים. אותי קצת מכעיסה ההתנערות שלהם בגרסה 11 מתמיכה ב-Windows 7 אבל זה מצב נתון ואין הרבה מה לעשות בנדון. את Ghost אני ממש לא אוהב (אבל זה לא אומר שהיא לא טובה למי שכן אוהב) ועם התוכנות האחרות כמו DriveImage XML אין לי ניסיון רב (קיימות גרסאות חינמיות ובתשלום) מכיוון שמעולם, למעט התנסות קצרה, לא השתמשתי בהן.

בקשר לכל עניין ה-LiveCD. אם החשש שלך מבוסס על זה שאתה לא סומך על צורת העבודה עם LiveCD אז החשש די מיותר. מבחינת אמינות אין שום הבדל בין טעינת התוכנה מ-LiveCD ובין הפעלתה מתוך מערכת ההפעלה. מבחינה טכנית גרידא, עדיף לדעתי להפעיל תוכנות מהסוג הזה (תוכנות שעובדות על מחיצות באופן כללי) מתוך LiveCD ולא מתוך מערכת ההפעלה עצמה. אני עובד באופן בלעדי רק מתוך ה-LiveCD ויש עוד רבים אחרים (חלק ציינו זאת גם בפורום של Acronis) שעובדים בצורה דומה ומסתמכים על ה-LiveCD בלבד. אני מבטיח לך (עד כמה שאני יכול להבטיח דברים שלא לגמרי בשליטתי) שאין שום פגם בשימוש ב-Rescue Disk של Acronis ושזאת ממש לא אפשרות חליפית, אופציה ב', או מוצא אחרון. ה-LiveCD מיועד מלכתחילה לעשות בדיוק את זה - לאפשר לך להפעיל את התוכנה ללא תלות במערכת ההפעלה שמותקנת במחשב שלך אלא בצורה עצמאית.

את גרסת 2010 של Acronis בטח ישפרו (לפחות כך אני מקווה) ואז תוכל לשדרג אליה במחיר שפוי הרבה יותר מזה של Ghost (שמלבד היותה מותג אין לה ממש יתרון על המתחרים). אולי תוכל לכתוב לתמיכה של Acronis ולזכות בשדרוג חינם כמו זה שהוצע לך (הבנתי שרכשת את התוכנה די סמוך למועד יציאתה של גרסת 2010) אחרי שתסביר להם את המצב ומדוע בחרת בזמנו לא לשדרג. אמנם נכון שלפי הדיווחים גרסת 2010 לא חפה מבעיות בעצמה, אבל אולי כשהן (או רובן) יפתרו בעתיד זה יהיה הפתרון הטוב יותר עבורך. בכל מקרה, ה-LiveCD עושה את עבודתו נאמנה (זאת למעשה בדיוק אותה התוכנה רק שהיא מופעלת בדרך קצת שונה), יש לך גיבוי תקין של מחיצת המערכת ההפעלה עם Acronis TI, יש לך גיבוי חליפי של Clonezilla ולדעתי אתה באמת עשית כל מה שאפשר בגבול הסביר כדי להתכונן ליום צרה. אולי הגיע הזמן פשוט להתחיל ליהנות מהחשב החדש (הרווחת את זה) כי בכל אמצעי הזהירות למקרה תקלה כבר נקטת.

פורסם
  • מחבר

לגבי Acronis נדמה לי שכבר ציינתי זאת קודם. פשוט אין עכשיו כל אפשרות ליצור איתם קשר ישיר במייל!

בעבר הם ענו על כמה שאלות שלי, ולכן ניסיתי לכתוב להם לפי אותה כתובת מייל של support@acronis.com

כאשר עשיתי זאת, קיבלתי מענה אוטומטי שלהלן:

Thank you for contacting Acronis Support. You have reached an unattended email address. To ensure you receive a response please go to the support web page http://www.acronis.com/support/ and submit a request through the appropriate web form.

If you have an existing support case, please reply to the latest email without editing the subject line to ensure it is routed correctly.

If you are still facing difficulties with your email reply, please contact us via chat or web along with your case number.

Thank you,

Acronis Customer Central

מאחר ויש לי כמה וכמה support case כאלה, השתמשי באחרון שבהם מבלי לשנות את הנושא (כפי שהם דורשים), אבל אז שוב קיבלתי את אותו מענה אוטומאטי.

למען ההגינות אני חייב לציין שבסמוך לרכישת הרישיונות לשני המחשבים שלי, קיבלתי מהם הצעה לשדרג לגרסה החדשה ללא תשלום, אבל לא עשיתי זאת, כי אני מקפיד לנהוג לפי הכלל, -"אם משהו עובד היטב , אז למה לשנות?"

בדיעבד אני לא כל כך מצטער שלא שדרגתי, כאשר אני קורא בפורום הרשמי של אכרוניס על הבאגים הרבים של גרסת 2010 שבסופו של דבר עלולים להזיק יותר מאשר להועיל.

הייתי רוצה לשאול עוד דבר אחד שנראה לי מאוד חשוב, גם בשביל להבין את העניין עקרונית, ולא רק מהצד הטכני:

אתה בטח זוכר שדיברנו קודם על המחיצה הנסתרת הקטנה בנפח 100MB

מחיצה זו שמורה לקבצי מערכת, אבל למעשה לא משויכת פיסית למחיצה C שעליה מותקנת מערכת ההפעלה, וגם לא למחיצה הגדולה יותר D, שאותה ייעדתי עבור תכנים ומידע

ובכן, מעניין אותי לדעת מה היה קורה אם לא הייתי מכניס מחיצה זו לגיבוי שיצרתי?

כלומר, במידה שבעת צורך הייתי משתמש בגיבוי זה לצורך שחזור, האם המחשב היה מתפקד בצורה תקינה לחלוטין כמו עכשיו, או שהחיסרון הזה של אותם 100MB קבצי מערכת, יפגעו בעבודה התקינה של המחשב?

מקווה שהשאלה מובנת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים