פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר מצאתי משהו מרינדה לעוף על האש - מרינדת סויה ודבשמרכיבים:כוס סויה1/2 כוס דבש1/2 כוס שמן זיתכף שורש ג`ינגי`רעופות שלמים טרי, מגורד דקפלפליש לי הכל בבית חוץ מהג'ינגי הזה
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים תשאל את עוף קפוא .מרינדה ,זה לקחת עוף והרבה ירקות (פלפלים וכאלו דברים ) ולתת לעוף להיות בהם כמה זמן (לפחות זה במילים שלי ).
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים תשאל את עוף קפוא .מרינדה ,זה לקחת עוף והרבה ירקות (פלפלים וכאלו דברים ) ולתת לעוף להיות בהם כמה זמן (לפחות זה במילים שלי ).קיצר מרינדה זה הג'יפה שאתה משרה בה את העוף
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר נראה לי שיש לנו ג'ינג'ר אני ישאל את אמא שלי...על מה אתה ממליץ מכאן ?http://www.rotev.co.il/Holidays/%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%AA%20%D7%9C%D7%A2%D7%9C%20%D7%94%D7%90%D7%A9.aspx
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים ובאמת עזוב שטויות, מלח, פלפל ואולי גם פפריקה זה מספיק. תוכל להכין מרינדה מהתבלינים הנ"ל עם שמן, להשרות את העוף בתוך המרינדה לכמה דקות וזהו.
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים לפי השאלות שלך , הייתי במקומך מתקשר לכאן : 1-700-70-70-70 ומזמין מהם משהו , לפני שתעלה את כל המטבח באש .
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים פעם ראשונה שאני שומע שמישהו עושה כרעיים על האש.עדיף לך לעשות במחבת. ברוטב שום/לימון/מקסיקניבקיצור תפתח את מטבח באהבה של רות סירקיס, מבטיח ל םךשזה יצא יותר טעים מעל האש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.