עבור לתוכן

רוצים להשאר סטרייטים ? תפסיקו לאכול עופות !

Featured Replies

פורסם

אז איך הומואים שקיימו יחסי מין עם בנים אחרי כמה זמן פתאום מחליטים שהם לא הומואים ומקיימים יחסי מין עם בנות?

סלחו לי אבל אף בן אדם בעולם הזה לא נולד עם דעות\אמונות הוא רוכש אותם.

זה לא דעה, אחוז ההומוסקסואליזם בבני אדם, זהה לזה הקיים בשאר החיות(כן מסתבר שגם כלבים, חמורים ועוד הרבה מיני בעלי חיים אוהבים לצפות בערוץ החיים הטובים) http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

הומוסקסואליזם זה דבר גנטי ולא נרכש, האנשים היחידים שמאמינים בזה שהוא נרכש הם ככל הנראה הומויים שלא מוכנים לקבל את העובדה שהם כאלה בגלל השפעות חברתיות. ::)

זה לא מחייב גן שהופך אותך להיות הומו, סביר להניח שזה הרבה יותר מורכב מזה זה יכול להיות הכל מבקרת רביה מובנת ברוב המינים הקיימים היום, עד לקומבינציה מסויימת של גנים שלא צריכים לעבור לדור הבא ולכן הטבע משתמש במנגנונים מסויימים בשביל לתקן את עצמו.

• תגובות 48
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא דעה, אחוז ההומוסקסואליזם בבני אדם, זהה לזה הקיים בשאר החיות(כן מסתבר שגם כלבים, חמורים ועוד הרבה מיני בעלי חיים אוהבים לצפות בערוץ החיים הטובים) http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

הומוסקסואליזם זה דבר גנטי ולא נרכש, האנשים היחידים שמאמינים בזה שהוא נרכש הם ככל הנראה הומויים שלא מוכנים לקבל את העובדה שהם כאלה בגלל השפעות חברתיות. ::)

זה לא מחייב גן שהופך אותך להיות הומו, סביר להניח שזה הרבה יותר מורכב מזה זה יכול להיות הכל מבקרת רביה מובנת ברוב המינים הקיימים היום, עד לקומבינציה מסויימת של גנים שלא צריכים לעבור לדור הבא ולכן הטבע משתמש במנגנונים מסויימים בשביל לתקן את עצמו.

הומוסקסואליזם זה נטו פסיכולוגי. עובדה שילדים להורים הומוסקסואלים לא חייבים להיות הומואים בעצמם. אי אפשר להוכיח שהומוסקסואליזם זה מחלה גנטית ואפילו יש ראיות סותרות (למה בנים לשני דורות ויותר של הומוסקסואלים אינם הומואים?), אז מבחינתי ההסבר הפסיכולוגי (שזה תוצר של סביבת ההתפתחות בה הילד חי) נראה יותר הגיוני. חוצמזה, לך תסביר בי-סקסואלים.

פורסם

א. "גנטי" זה לא "תורשתי". הכוונה היא לא שזה משהו שעובר מההורים לילדים, אלא שזה משהו שטבוע בגנים של האדם, ולא ניתן לשנותו.

ב. הומוסקסואליות זה לא שחור ולבן (אין איזה ביט בגנים שלך שקובע אם אתה הומו או לא), יש טווח מאוד גדול בין הטרוסקסואל להומוסקסואל. יש אנשים שנמשכים רק לגברים, רק לנשים, לשניהם, אנשים שנמשכים בעיקר לנשים אבל גם שכבו עם גברים ונהנו מזה, וכו'. כן, לסביבה יש השפעה, ובגללה יש הרבה מאוד הומוסקסואלים שחיים בהכחשה ואנשים שחושבים שאפשר לשנות את הנטייה (ע"ע ארגון עצת נפש), כשלמעשה כל מה שהם עושים הוא להדחיק את הנטייה.

פורסם

הומוסקסואליזם זה נטו פסיכולוגי. עובדה שילדים להורים הומוסקסואלים לא חייבים להיות הומואים בעצמם. אי אפשר להוכיח שהומוסקסואליזם זה מחלה גנטית ואפילו יש ראיות סותרות (למה בנים לשני דורות ויותר של הומוסקסואלים אינם הומואים?), אז מבחינתי ההסבר הפסיכולוגי (שזה תוצר של סביבת ההתפתחות בה הילד חי) נראה יותר הגיוני. חוצמזה, לך תסביר בי-סקסואלים.

אז איך אתה מסביר את זה שיש תופעות של הומוסקואליות בעוד יונקים מלבד בני אדם ובעוד חיות מלבד יונקים?

חוץ מזה שלא כל תופעה גנטית עוברת בתורשה.

פורסם

ומצאו גנים כאלה אצל אנשים? כי אני לא שמעתי על גנים כאלו.

ושוב אם בן אדם שיש לו גן של הומו "מגלה" את עצמו ומתחיל לשכב עם גברים ואחרי כמה זמן שוכב עם בנות למרות שי לו גן של הומו? האם זה ניתן לשינוי?

פורסם

נטיות זה גנטי, זאת אומרת פגם שנולדים איתו כמו כל הפטישים למינהם

אתה לא לומד את זה

תכף תגיד שאם מישהו רואה מישהו עושה דברים מוזרים אז זה יגרום לו להפוך לאוטיסט?

פורסם

לך תסביר בי-סקסואלים.

אם מתייחסים להסבר גנטי, אז משהו מקביל בר השוואה הוא סוג דם AB שבדיוק כמו ביסקסואליות שמורכבת מהומוסקסואליות והטרוסקסואליות הוא מורכב מסוג דם A וB. אם אתה טוען שלא קיים סוג דם כזה אז יש כמה מיליוני רופאים ועוד כמה מיליוני מדענים שיחלקו עליך.

פורסם
  • מחבר

הלו !! מזה החרטא הזה ?!

אתם לא קוראים ספרים ? מחקרים ? BBC ? ערוץ 8 ? NG ? ערוץ ההסטורייה ?

מזו הבורות המופגנת פה בהקשר ההומואי על גווניו ? מי כן ? מי לא ? על מי זה קפץ ועל מי זה ריחם ודילג ? מי ניסה ואהב ומי הפסיק ?

אנחנו בשנת 2010 !! צאו מהמערה !!!!!!!!!!!!!!!!

הומואים זה לא פאזה במוח שמחליפים כמו מתג וגם לא מצב נתון אם מישהו נולד עם הגנים לעניין !!

יש הומואים, לסביות, קוקיות, ביסקסואלים, מולטיסקסואלים, אנסקסואלים, מחבקי עצים ושאר ירקות ... הגיוון עצום ומדהים.

זה עניין גנטי ( קודם כל ) + סביבתי + תרבותי, מי יותר ומי פחות אבל בכל צבעי הקשת.

הנה דוגמית, הכותרת היא UNNATURAL ( אלעק ) - מסתבר שזה יותר נטורל מנטורל.

מי שהומופוב שלא יסתכל כדי שלא יקבל שוק וימות. או, לחילופין, שיסתכל ואולי ילמד וירחיב עולמו הדל.

http://www.youtube.com/watch?v=Tf9MIKACLCQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7RlTAyNI8WE&feature=related

פורסם

תרגיע, ממה שראיתי רוב המגיבים כאן מסכימים איתך.

פורסם

ושוב אם בן אדם שיש לו גן של הומו "מגלה" את עצמו ומתחיל לשכב עם גברים ואחרי כמה זמן שוכב עם בנות למרות שי לו גן של הומו? האם זה ניתן לשינוי?

כמו שאני ואחרים אמרנו קודם, להיות הומו זה לא שחור או לבן. אין גן שקובע אם אתה הומו או לא, בדיוק כמו שאין גן שקובע אם אתה אוהב בננות או לא. יש טווח גדול של נטיות מיניות, וכן, יש אנשים שנמשכים גם לנשים וגם לגברים, ומעדיפים להדחיק את הנטיות שלהם מסיבות אחרות (לחץ חברתי).

פורסם
  • מחבר

היי, NuNaTaK, :smile1:

אתה עדיין אוהב אותי, נכון ? ולא מהכיוון ההומואי ... אבל בעצם אנחנו מודרניים אז אין בעייה ... או שיש ? ;)

פניתי למי שפלט שטויות ואני מקווה שהוא ( הם ) יודע מי הוא ויחכים טיפלה, קצת, מעט.

:-*

פורסם

כמו שאני ואחרים אמרנו קודם, להיות הומו זה לא שחור או לבן. אין גן שקובע אם אתה הומו או לא, בדיוק כמו שאין גן שקובע אם אתה אוהב בננות או לא. יש טווח גדול של נטיות מיניות, וכן, יש אנשים שנמשכים גם לנשים וגם לגברים, ומעדיפים להדחיק את הנטיות שלהם מסיבות אחרות (לחץ חברתי).

ובנוסף, גם אם זה ניתן לשינוי - למה שתשנה את זה? עזוב את הבעיות האתיות, אין שום פסול בלהיות הומו...

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Biology_and_sexual_orientation

פורסם

נו בסדר גמור, אז יש גן נטיות מינית.

אבל הוא לא "בוחר" אם להיות סטרריט או הומו. כמו שציינת זה סביבה ועוד הרבה דברים.

פורסם

נכון, אבל זה עדיין עניין ביולוגי. זה לא משהו שניתן לבחירה, בדיוק כמו שאני לא יכול לבחור אם אני אוהב בננות או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים