עבור לתוכן

אוביקטיביות המפרטים המומלצים

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שבמפרטים המומלצים של האתר יש מגמה ברורה להמנע ממותגים גדולים...

1. אף אחת מהמערכות לא רצה על מעבד INTEL כאילו שהם לא קיימים בכלל... אם כבר אובייקטיביות למה לא להציע שתי מפרטים כשאחד מבוסס AMD והשני INTEL

2. איפה כרטיסי ה-GeForce ? החברה שכרגע מובילה את שוק המעבדים הגרפיים היא NVIDIA אבל למרות זאת ATI היא זו שבמפרטים (הצעלמות אפילו יותר חמורה מההתעלמות מ-INTEL)

3. מישהוא מכם ניסה את Intellimouse Explorer של MS ? כי הוא הרבה הרבה יותר נוח מהעכבר של לוגיטק (מבחינת צורה ועיצוב)

בקיצור, מזל שאין שם המלצה למערכת הפעלה כי אז בטח היה רשום שם RedHat Linux או משהו כזה...

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. מה הקשר ל"אובייקטיביות" ?

אתה רוצה שנמליץ על מוצר יקר יותר שנותן פחות? זה יהיה "אובייקטיבי" בשבילך..? ::)

2. על מה אתה מדבר? יש המון מפרטים עם Ti200, אם אני זוכר נכון.

3. באמת? זה לא בא לידיי ביטוי בעשרות התלונות עליו בפורומים השונים, לעומת העכברים של לוג'יטק שלא שמעתי עליהם כמעט שום תלונות.

בקיצור, על מה אתה מדבר? ???

פורסם
  • מחבר

1. מה הקשר לאובייקטיביות? הקשר הוא שמעבד AMD הוא לאו דווקא הכי טוב לעבודה עם גרפיקה ומשחקים. ל-P4 יש את SSE2 והוא עובד הרבה יותר טוב עם תוכנות כמו 3DSMax וכדומה (ואפילו יש פאטצים עם אופטימיזציות ל-SS2 כך שהתכנות עובדות אפילו יותר מהר)

עם אני רוצה עכשיו לקנות P4 ומעניין אותי מפרט עבורו (לוח אם, זיכרון וכו') אין לי את המידע הזה פה

2. Ti 200 זה הכרטיס הכי טוב של NVIDIA שאפשר להציע? להזכירך כרטיסי GeForce 4 כבר יצאו לשוק וחוץ מה-MX הם כרגע הכרטיסים הכי טובים שאפשר לקנות...

3. איזה בעיות יש ל-Explorer? אני התקנתי אותו על XP ו-2000 ומאז הוא עובד בלי בעיות.

בעבודה לעומת זאת יש לי לוגיטק, גם לו אין ממש בעיות אבל הוא הרבה פחות נוח מבחינת עיצוב.... (זאת רק המלצה לתוספת לאפשרויות של המפרטים)

פורסם

1. זה אתה אומר..

2. מה הקשר? ויש לי חדשות בשבילך, הם לא הכרטיסים הכי טובים שאפשר לקנות כרגע.

3. אין פה עניין של "עובד בלי בעיות". יש המון אנשים שהתלוננו על איכות הבניה שלו (בעיקר של הכבל, שנוטה להיקרע להמון אנשים).

פורסם
  • מחבר

כבל שנוטה להקרע?! טוב.. זאת בערך הבעייה הכי מוזרה ששמתי אליה... מה הם עושים עם העכבר?! :)

בכל מקרה, חוץ מה-buzzwords של ATI (הם טובים בזה), מה הופך את הכרטיס שלהם לטוב יותר?

פורסם

אני בהחלט הייתי רוצה להוסיף מפרט ווליו משרדי או לא מבוסס סלרון...

פורסם

אין שום קשר לאובייקטיביות. נקודה

קוראים לזה מפרטים מומלצים בגלל שזה החלקים הכי טובים תמורת הכסף שאתה משלם וזה לא קשור לאובייקטיביות

מכיוון שמעבד p4 נותן פחות ביצועים במחיר יקר יותר המעבד המומלץ יותר הוא amd xp

פורסם
  • מחבר

לדעתי לכל סוג מחשב/גודל תקציב צריך להיות מפרט AMD ומפרט INTEL

פורסם

טוב, זאת דעתך.

אם לדעתך כדי לשמור על "אובייקטיביות" (אני בכוונה דואג לכתוב את זה במרכאות, אם שמת לב...) צריך להמליץ לאנשים על חומרות שהן פשוט... אממ... לא מומלצות, אז כנראה שזוהי דעתך בלבד..

פורסם

מומלצים.

מה לעזל לא מובן בזה...?!

מפרטים נוצרו במטרה להציע את מקסימום הביצועים במחיר קבוע ובגלל זה:

1. מעבדי אינטל ממש לא רלוונטיים. נקודה.

מעבדי ה- Athlon XP טובים יותר מכל מעבד Pentium 4 במשחקים כבדים... (לא שכח המעבד במשחק משנה למישהו אבל שיהיה) וגם הפנטיום 4 החביב שלך לא מבצע טוב כמו Athlon XP ב- 3D Studio MAX ואלו שכן עולים הרבה מאוד כסף (בערך פי שלוש).

2. מה לעזזל זה משנה אם הם מובילים את השוק...?! זה לא איכפת לי... במפרטים אין כרטיסי מסך של nVIDIA לשוק הגבוה כי אף אחד מהם לא טוב כמו ה- ATi Radeon 8500, בעדכון היום יכנס גם ה- GeForce 4 Ti400 כאפשרות חלופית.

3. העכבר הוא לא של חברת MicroSoft בגלל הסיבות שהועלו על ידי אנקודר ובגלל שהעכבר של Logitech קיבל ציונים גבוהים מאוד בביקורת באתרינו.

פורסם

הערה בקשר למפרטים: מה עם מפרט של מחשב לעבודה משרדית ב7500 ש"ח?

בתקציב כזה תוכלו להוסיף למערכת צג LCD 15" שמאוד נפוץ במגזר הזה (בגלל היופי), הצג הכי משתלם במחיר הזה זה הסמסונג החדש... (יש גם דגם שמגיע עם רמקולים צמודים)

פורסם

ומפרט לעבודה משרדית שדורשת ביצועים? אני מתכוון לחישובים שדורשים המון כוח מהמעבד, משהו עם שני מעבדים ו-MX200. זה די נחוץ, אני חושב..

פורסם

הערה בקשר למפרטים: מה עם מפרט של מחשב לעבודה משרדית ב7500 ש"ח?

בתקציב כזה תוכלו להוסיף למערכת צג LCD 15" שמאוד נפוץ במגזר הזה (בגלל היופי), הצג הכי משתלם במחיר הזה זה הסמסונג החדש... (יש גם דגם שמגיע עם רמקולים צמודים)

לא, עדיין לא החלקנו על השכל...

אבל תודה בכל מקרה..

פורסם

ומפרט לעבודה משרדית שדורשת ביצועים? אני מתכוון לחישובים שדורשים המון כוח מהמעבד, משהו עם שני מעבדים ו-MX200. זה די נחוץ, אני חושב..

זה כבר תיכנון, לא עבודה משרדית..

פורסם

המפרטים האלה אוביקטיבים מסיבה פשוטה, שהם נכתבו בצורה בלתי משוחדת ע"י האתר הכי אוביקטיבי שיש בארץ. אלו הם מפרטים "מומלצים" ולא מפרטים שמכריחים אותך לקנות אותם ואמרים לך שזה מה שצריך לקנות. כל המפרטים הם בגדר המלצה לא מחייבת, שבאה להמליץ לאנשים על המפרט המחשב שייתן להם את התמורה הכי טובה לכסף שלהם בתחום תקציב מסויים. הדברים לא נעשים בכדי למכור יותר מחשבי AMD ולכן אני לא אתפלא אם גם תמצא את הסלרון-טואלטין באחד מהמהפרטים המומלצים כי הוא המעבד היחידי של אינטל השפוי ביותר שנותן את התמורה הטובה ביותר בשביל הכסף. כשמסתכלים על-כך בצורה אוביקטיבית הפנטיום 4 הוא מעבד שלא נותן את התמורה המלאה לכסף שמשלמים עליו וכך גם בחלק מהמקרים כרטיסים של NVIDIA.

בעניין כרטיסי הג'יפורס 4 TI, אלו כרטיסים מאוד יקרים שעדיין לא התאקלמו פה בארץ ומובאנים לכאן באופן סדיר ובעלי מחיר קבוע שנתן יהיה להמליץ עליהם. מה גם שהמכיר הגבוה שלהם, בעיקר לאחר תוספת הרווח של 300 אחוז שהיבואנים עושקים לעצמם(בין היתר בגלל אנשים מתלהבים כמוך), לא מאפשר להם להכנס בתקציב של רב המפרטים.

בכלל נראה בעיניי תמוהה שההודעות הראשונות של משתמש חדש הן לתקוף את המפרטים המומלצים והאובקטיבים של האתר שעליהן אנשים שוקדים ימים ולילות בכדי להביא מפרטים ממולצים שייתנו את התמורה הכי טובה לאנשים בעד הכסף שלהם בתחומי תקציב משתנים. אמרתי זאת קודם ואמר זאת שוב, המפרטים האלה לא מחייבים אף אחד ואם יש חלק שאדם מעוניין להחליף כמו כרטיס-מסך אחר שמתאים לא בתקציב או עכבר אחר שנראה לו וכו' הוא יכול לעשות את זה, המפרטים האלה באים לייעץ לצרכנים אילו חלקי מחשב כדאי לקנות ולפקוח להם את העיניים ולא לקנות את "קברי השבוע" שמתפרסמים כל סוף שבוע בעיתונים עם פנטיום 4 וGEFORCE 4 MX במקרה הטוב או במקרה הפחות טוב GEFORCE 2 MX200 עם 128 מגה זכרון, או את המתוג החדש שSIS בכלל לא היו מעוניין לשווק אותו: SIS FOCRE או GEFORCE SIS שחנויות הקבר מנסות לקבור איתו אנשים. אולי מפרט כזה יהיה מספיק אוביקטיבי בשבילך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים