פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אני לא מצליח לעשות BOOT מה-CD אחרי שקיבלתי את המסך הכחול הנוראי עם השגיאה UNMOUNTABLE BOOT_VOLUME,קראתי קצת באינטרנט שאני צריך לעשות REPAIR דרך CHKDSK אבל כשאני מנסה לעשות BOOT מ CD המחשב כותב לי NO OPERATION SYSTEM FOUND.מה עושים?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים אתה בטוח שהדיסק מכיל מע' הפעלה על מצב BOOT?מבחינת BOOT ORDER הכונן מוגדר כראשון בסדר לפני הHD?
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים מחבר ניסיתי שני דיסקים של XP ואפילו HIREN BOOT DISC, אז כן בטוח.מבחינת הסדר ב-BOOT אני בטוח כי כשהמחשב נדלק מה-HD אז עולה המסך שנותן לך לבחור אם אתה רוצה להעלות ווינדוס ב-SAFE MODE וכל זה, וכמובן שכל אופציה מובילה בסופו של דבר למסך הכחול...
פורסם 2010 באפריל 2215 שנים כדאי לנסות "דיסק" התקנה מפלאש דרייב או כונן דיסקים בחיבור יואסבי כדי לשלול בעיות בכונן
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר התקדמות! הצלחתי לעשות BOOT מהפלאש עם התקנה של Windows XP שיצרתי ב WinSetupFromUSB, וקראתי קצת באינטרנט שכדי לסדר את הבעיה שמופיעה אצלי צריך לעשות chkdsk /r, אבל כשאני נכנס ל-Recovery Console וכותב את הפקודה המחשב כותב לי Type the full path (including drive letter) for the location of AUTOCHK.EXE בנוסף, כשאני כותב את פקודת ה-dir ב-C הוא רושם לי Directory of C:\ An error occurred during directory enumeration. מה עושים
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים לידע כללי, ב-Recovery Console הפקודות שונות מאשר בדוס או בCMD, והיה צורך פשוט לתת נתיב מדוייק או יותר פשוט, להיכנס לתקיה שבה נמצא הקובץ הנדרש ולבצע בו מה שרוצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.