פורסם 2010 באפריל 1815 שנים פרמוט מהיר פשוט מוחק את הקובץ שאומר למחשב איזה איזורים ב HD תפוסים ולכן אחכ הכל פנויLOW LEVEL FORMAT עובר על הסקטורים של ה HD באופן פיזי ומאפס אותובמידה והוא לא מצליח הוא מכריז עליו כפגום ואמור לדעת שלא לכתוב אליו יותר.מפני שהשיטה השנייה עוברת על ה HD אין ספק שהיא גורמת ליותר בלאי מהשיטה הראשונה אבל עדיין הבלאי הזה זניחאם אתה לא מפרט 10 פעמים ביום באופן קבוע לא הייתי דואג
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר אז אתה אומר שבעצם אין סכנה לשום רכיב (לוח אם / כ.מסך / מעבד / זיכרון) חוץ מה HD וגם זה מאוד זניח?
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר למה שפירמוט יפגע ברכיבים? כל מה שהוא עושה זה לעבור על הכונן הקשיח.לא יודע, בגלל זה אני שואל...
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אז אתה אומר שבעצם אין סכנה לשום רכיב (לוח אם / כ.מסך / מעבד / זיכרון) חוץ מה HD וגם זה מאוד זניח?כן.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים פרמוט מהיר פשוט מוחק את הקובץ שאומר למחשב איזה איזורים ב HD תפוסים ולכן אחכ הכל פנויLOW LEVEL FORMAT עובר על הסקטורים של ה HD באופן פיזי ומאפס אותובמידה והוא לא מצליח הוא מכריז עליו כפגום ואמור לדעת שלא לכתוב אליו יותר.מפני שהשיטה השנייה עוברת על ה HD אין ספק שהיא גורמת ליותר בלאי מהשיטה הראשונה אבל עדיין הבלאי הזה זניחאם אתה לא מפרט 10 פעמים ביום באופן קבוע לא הייתי דואגהרבה שנים אין low level format פירמוט ארוך לא מאפס HD .שום פירמוט לא עושה בלאי ל HD .
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים הרבה שנים אין low level format פירמוט ארוך לא מאפס HD .שום פירמוט לא עושה בלאי ל HD . אפשר להוריד תוכנה חיצונית ואני עשיתי לא מזמן על HD שחשבתי שנדפק.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אם כבר אנחנו בנושא...יש לי צורך בפעם הראשונה זה 10 שנים, להשמיד נתונים בהרדיסק כך שלא יהיה ניתן לשחזר אפילו מסמך אחד.חוץ מתוכנה שמשמידה קבצים באופן סלקטיבי או LowLevelFormat שלוקח ים של זמן, מה הם האפשרויות ?
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים שום תוכנה לא עושה LOW LEVEL FPRMAT על דיסקיםשל היום גם אם אומרת שכן עושה.זה היה פעם בטכנולוגיה ישנה מאד של דיסקים.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים שום תוכנה לא עושה LOW LEVEL FPRMAT על דיסקיםשל היום גם אם אומרת שכן עושה.זה היה פעם בטכנולוגיה ישנה מאד של דיסקים.סבבה אז קוראים לזה היום ZERO FILL UTILITYhttp://www.pcguide.com/ref/hdd/geom/formatUtilities-c.html
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים סבבה אז קוראים לזה היום ZERO FILL UTILITYhttp://www.pcguide.com/ref/hdd/geom/formatUtilities-c.htmlהיום ? זה קישור משנה 2001 ! וכבר אז זה היה ישן !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.