פורסם 2010 באפריל 1915 שנים קראתי איזה מאמר על זה , יש סכוי לא רע שזה יפתור את הבעיה אבל לא בטוח . תכבה את המחשב ואחרי זה תוציא את הכבל של המחשב מהחשמל . חכה דקה על השעון ותדליק
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מחבר אוקיי, גיליתי מה הבעיה.הדרייבר של החיבור לא מותקן.....מישהו יודע איזה דרייבר צריך להתקין?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2010 בשעה 09:45:16?
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו. אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/האחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד. הקפצת דיונים:הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי. שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים עדיין לא מזהה את המצלמה או ג'ויסטיק וכו'.זה ככותב את אותה הודעה כמו ששמתי למעלה.נראה לי אתה חייב להתקין להם דרייברים
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר צריך דרייבר של הUSB...אני גם רוצה לחבר אליו את האייפוד טאץ' שלי..גויסטיק, לוג'יטיק ATTACK 3.מצלמה: cannon a700
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים הוא לא התכוון לזה , כנס לDEVICE MANAGER תפתח את כל ה "אשכולות " של USB ותצלם אתה לא חייב לצלם את כל המסך , תלחץ ALT+PRINT SCREEN וזה יצלם רק את החלון העליון ביותר .
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים אכן, לזה התכוונתי. לא נראה שיש בעיה עם הדרייברים של ה-USB/Chipsetבפאנל הקדמי.תנסה לחבר בצד האחורי- ישירות ללוח.
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר מאחורה זה עובד בכל החיבורים, החיבור הזה לא עובד, יש לי שניים מקדימה, ואחד לא עובד, השני כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.