פורסם 2010 באפריל 1715 שנים לא בטוח שזה מתאים אבל זה קשור לWINDOWS אז..הבעיה היא שיש לי קובץ hosts אך אני לא יכול לראותו בתיקיהc:\WINDOWS\system32\drivers\etcועשיתי V על הצגת קבצים מוסתרים.איך אני יודע שיש לי קובץ HOSTS?פתחתי פנקס רשימות ואמרתי לו לפתוח את הקובץ הבא:c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hostsוזה הצליח וערכתי אותו והכל מה שהייתי צריך וכשבאתי לשמור זה אומר שיש כבר קובץ כזה והוא מוגדר לקריאה בלבד.בנוסף, מצאתי את התוכן שאמור להיות בקובץ HOSTS רגיל ושמתי אותו בתוך פנקס רשימות וקראתי לפנקס hosts (הורדתי את הסיומת TXT) וניסיתי להעביר לתיקיהc:\WINDOWS\system32\drivers\etcאך זה לא נתן לי להחליף.מה עושים?
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים אכן כן פשוט מאוד, שמור את הקובץ במיקום אחר, שנה את שמו ללא הסיומת כפי שעשית, תמחק את קובץ ה-Hosts המקורי (שפשוט תעביר אותו למקום אחר כ-backup) ותעביר את קובץ ההוסטס השני לתקיה. סוף. נ.ב: אפשר לעשות זאת גם על מנת לאשר רשיונות בתוכנות כגון Photoshop, illustrator וכו'. Just sayin'.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים http://hwzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=363§ion=597&version=374
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים זה בס"ה בגלל UAC. בלי שום קשר להרשאות וכל מיני מניפולציות.ברגע שאתה מוריד את הUAC הכי למטה אתה יכול לערוך אותו בלי בעיה.אני מבקש לא לדון פה על warez ולקרוא את חוקי הפורום.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר אבל איך אני אמחק את הקובץ אם אני לא רואה את הקובץ|: וכשאני מנסה להעביר קובץ בשם HOSTS ללא סיומת לתיקיה הוא לא נותן (win 7)
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים http://hwzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=363§ion=597&version=374
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מחבר פתחתי את קובץ ההוסטס אך אי אפשר לשמור את העריכה מאחר והקובץ שם הוא לקריאה בלבד. אי אפשר להוריד את הקריאה בלבד (ניסיתי דרך מקש ימיני על התיקיה > מאפיינים אך זה כאילו מאשר שזה עובד אבל כשעושים שוב מאפיינים זה שוב מסומן V על קריאה בלבד)
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים מחבר ראיתי והגבתי. המצב הוא שגם לאחר הורדת מצב הUAC עד לתחתית, קובץ הHOSTS מוסתר.בעזרת התוכנה שVatos-Locos נתן למעלה פתחתי וערכתי את קובץ ההוסט, הבעיה שזה לא שמר את זה כקובץ HOSTS אלא כקובץ בשם: eamon.sys. כאשר אני מנסה לשנות את הקובץ שנשמר (eamon.sys) לשם HOSTS זה אומר שיש כבר קובץ HOSTS.ושוב אני אעתיק את חלק מהתגובה הנ"ל מאחר והיא עדיין עדכנית - אי אפשר להוריד את הקריאה בלבד (ניסיתי דרך מקש ימיני על התיקיה > מאפיינים אך זה כאילו מאשר שזה עובד אבל כשעושים שוב מאפיינים זה שוב מסומן V על קריאה בלבד)
פורסם 2010 באפריל 2315 שנים מחבר אני יודע, הפעלתי אך זה לא עובד.בכל מקרה, אני לא צריך את זה יותר, תודה לעוזרים.אפשר לנעול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.