פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים אני משדרג ואני פשוט לא יודע למה.... יש עד 1500 שקל רק ללוחאז יש לי הרבה דלתות פתוחות ניראה לי כולם אפלובכל מקרה אני רציתי ביציועים מעולים בלי כרטיס גראפי מובנה ויציב לOC... אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+שמעתי שיש לוחות אם שיש בהם שתי מקומות למעבדים ואני לא שומע על הרבה אנשים שמשתמשים בזה אז רציתי לישאול אם כדאי ליתודה ???
פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים אני רוצה לעשות 2500+ ל 4000+ לא נראה לי שאתה תצליח .. בכל אופן , אם אתה רוצה להשקיע את כל ה 1500 ש"ח בלוח-אם , תחכה ל nForce3 שיצא בקרוב . אם אתה לא רוצה להשקיע את הכל , יש לך את Epox , ABIT שיספקו לך ביצועי OC מצויינים במחיר של עד 600 ש"ח . הלוחות עם שני המקומות למעבדים לא נפוצים מכיוון שהרבה מהתוכנות שאנו משתמשים בהן , לא יודעות לנצל את 2 המעבדים , ולהעניק כוח חישוב חזק יותר .
פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים מחבר כתוב פה בפורום שהצליחו לעשות OC ל4000+ בלי שום אמצעי קירור מיוחדים...אז כבר בניתי על זה.אז מה טוב כל כך בלוח Nforce3?? והוא עד כדי כך טוה לOC?
פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים אמרתי שאם יש לך את הכסף , ואתה רוצה להשקיע את כולו בלוח-אם ,אולי תחכה לראות ביקורות על הערכת שבבים החדשה , ואם היא באמת תהיה מוצלחת , תקנה לוח-אם עם ה nForce3 .
פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים הוא לא ירוויח שיפור גדול ביצויעם עם NFORCE3 ו-BARTON2500 בהשוואה ל-NFORCE2... הרי העיקרון !העיקרי! של ערכת שבבים זו הוא תמיכה במעבדי 64 ביט והוא אומר שיש לו ברטון רגיל.. דעתי זאת לקנות ABIT NF7..ד"א עשיתי זאת לפני שבוע... עריכה: איפה ראית אוברקלוק מ2500 ל4000? ועוד בלי אמצעי קירור אקסטרימליים...?
פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים מחבר אמרו לי שהוא לא טוב לOC וOC זה משהו שאני רוצה שהלוח יהיה חזק בושלא נדבר על היצועים והדברים וכל השטויותקיר אני צריך את הלוח הכי טוב שיש לBARTON בשביל OC וביצועים
פורסם 2003 באוקטובר 1221 שנים מי אמר לך ש - NF7 לא טוב לאוברקלוק? תראה לי את הילד הזה...לול..בכל מקרה אם אתה לא רוצה את אביט, אז תקח אפוקס 8RDA+...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.