עבור לתוכן

למשהו יש מושג מה נסגר לגביי ה-CORE I9 ??

Featured Replies

פורסם

היי,

למשהו יש מושג מה נסגר לגביי המעבד העתידי של אינטל - "core i9"?

יש עליו פרסומים ודיווחים כבר מעל לשנה..

אשמח לדעת כל סוג דיווח על המעבד!

תודה רבה,

אמיל.

פורסם

אתה מדבר על ה-gulftown שש ליבות? שוחרר כבר תחת השם Core i7 980X.

Core i9 מעולם לא היה שמו, זו סתם הייתה ספקולציה של אנשים.

http://www.anandtech.com/show/2960

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הולכת להיות סדרת מעבדים נוספת אחרי ה-i7 של אינטל?

התושבות יישארו זהות?

אני מתלבט אם להשקיע בלוח אם ומעבד עכשיו או לחכות לסדרה הבאה...

פורסם

העתיד של התושבות הנוכחיות של אינטל אינו ורוד.

צפוי עוד משושה ליבות של אינטל במחיר זול יותר- אבל עדיין מחיר מגוחך לפי ראייתנו.

פורסם

בעיה של היצע וביקוש :-\

אם אני לא טועה, ל-AMD אין פיתרון מול המעבדים של אינטל כרגע (מבחינת ביצועים נטו)... נקווה ש-ATI תצליח להשאיר אותם מעל המים.

המונפול הזה שיש לאינטל עושה רק רע.

פורסם

אותי ואת רוב המשתמשים זה לא מעניין לאיזו יצרנית יש את המעבד הכי חזק וזאת מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא נקנה דבר שכזה, לא היום ולא מחר.

מה שמעניין זה המעבדים שמתומחרים נכון. תמיד יהיו מעבדים ב-1000$ שאף אחד לא יסתכל עליהם, גם בסדרות הקודמות של אינטל היו מעבדים כאלו ואת רוב רובם של המשתמשים זה לא מעניין. רובם קונים מעבד ב-1000-1500 שקלים פשוט כי זה מספיק. ולשימושים מיוחדים יש שמשקיעים עוד קצת, אבל גם אז לא 1000$.

פורסם

עליהם אני מדבר.

אחרי שאינטל סיימה את תקופת הפנטיום ועברה לארכיטקטורת הקור למיניה.

q9950

i7 920

i5 860

לא היתה ל-AMD תשובה מאז (או שכן, למחשבי LOW END?).

פורסם

את'לון II

X2\X3\X4 הם מצויינים,

אינטל היא זאת שנשארה בלי הפתרון כמו שזה נראה כרגע למעבדים הזולים, אז אוקיי יש לך מעבדים כמו E5400 או DC E6300

אבל הבדל של שמיים וארץ בלוחות האם שאתה מתאים למעבדים האלה, בעוד שהאת'לונים הכפולים והמשולשים יזכו בלוחות אם בעלי תמיכה עתידית, עמוסי תכונות ויכולות, במה יזכו המעבדים האלה של אינטל? בלוחות G31\G41 חלשים וחסרי תכונות שיעלמו בקרוב? לא הכי כלבבי. וCORE I3 פשוט יקר מדיי למערכות זולות ולא שווה את הכסף הזה.

שלא לדבר על פתיחת הליבות שיש לאת'לונים (לפעמים גם פתיחת הקאש שהופכת אותם לPHENOM II)

פורסם

q9950

i7 920

i5 860

לא היתה ל-AMD תשובה מאז (או שכן, למחשבי LOW END?).

למה לא? Phenom II 965BE או 1090/1055T

פורסם

מהבנצמארקים שאני זוכר, תמיד למעבדים של אינטל איתה תוצאה טובה יותר בקטגוריית המשחקים.

15 שניות לפה או לשם כשאתה מחלץ קובץ משנות לי פחות מ-20 FPS שאתה מפסיד באיזה משחק Shooter.

פורסם

מהבנצמארקים שאני זוכר, תמיד למעבדים של אינטל איתה תוצאה טובה יותר בקטגוריית המשחקים.

15 שניות לפה או לשם כשאתה מחלץ קובץ משנות לי פחות מ-20 FPS שאתה מפסיד באיזה משחק Shooter.

אתה לא זוכר נכון. למשל, ה-965 וה-750 שויים במשחקים (פעם בנצ' אחד מראה עדיפות לאחד ופעם לשני).

ברזולוציות גבוהות ההבדלים לא גדולים בין המעבדים ולמעבד יקר אין יתרון גדול על מעבד זול.

בקטגורית משחקים (ברזולוציה למשחקים ממש ולא לבנצ'ים) למעבד יש משמעות פחותה. הנה דוגמא קיצונית:

farcry2.gif

כמו שאתה רואה, כולם כמעט שווים וההבדלים ממש זניחים בין מעבדים יקרים ובין מעבדים זולים. מה שיקבע בסופו של דבר את ביצועי המשחק שלך יהיה הכרטיס הגרפי ולא המעבד.

פורסם

בבנצ' (הקצת מוזר) שנתת דוקא נראה שכרטיס המסך (למרות הרזולוציה הגבוהה והסאמפל) מהווה צוואר בקבוק.

אני זוכר שראיתי הרבה בנצ'ים שהראו שאם היה לי 920 במקום 9550 הייתי מקבל עוד 15 FPS בפאר קריי 2 (יש לי 4870X2).

ואני לא זוכר שה-FPS גירד את ה-30 על ההגדרות האלה...

בכל אופן, רק רציתי לדעת - מתי יוצאת הסדרה הבאה מבית אינטל?

ומתי יוצאת הבאה מבית AMD?

רוחות של שדרוג עוברות לי במארז :P

פורסם

תחילת 2011

וזה ברור שכרטיס המסך הוא הגורם המגביל, זה מה שהוא מנסה לומר לך. בהגדרות כ"כ גבוהות ברוב המשחקים אין זה משנה אם תשתמש ב-i7-930 או ב-X4 925.

פורסם

תודה.

על זה גם אני מדבר.

כשיש כרטיס מסך חזק עם מסך גדול מספיק, אני לא רוצה שהמעבד יגביל אותו.

לדרוש מינימום של 60 FPS עם כל ההגדרות במקסימום זה לא מוגזם.

פורסם

המעבד לא יגביל כי זה לא תלוי בו (אלא אם כן זה משחק אשר לו חשוב מעבד חזק יותר) בהגדרות כ"כ גבוהות, זה מה שהוא מנסה להסביר לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים