פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר אני בן שנתיים לא עוד לא הפנמתי ,המדינה לא מראה שום הערכה למועד הזה ביום שאחרי הערב חג ,פשוט עושים מנגלים ומלכלכים את הגנים ציבוריים
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים אתה רציני?בוא נחשוב רגע ביחד, באיזה יום יכולים להתרחש אירועי יום העצמאות ?מה זה ההתנשאות המגעילה הזומה אכפת לך לתת לו תשובה ישירה לשאלה שלו.הבנדם רוצה שעות מדוייקות ומיקום מדוייקכל המשחקים האלה מסביב לבנדם להוציא לו את הנשימה האחרונה כדי לקבל עזרה איכס זה מגעיל אותי.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר טוב אחרי שהיה כיף והכל ,הגעתי למסקנה שזה ביום שלישי בבוקר ,תקנו אותי אם אני טועה .
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים אממ.... לא. מחר - ערב יום הזכרון. יום שני - יום הזכרון וערב יום העצמאות. יום שלישי - יום העצמאות.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר תודה ,ולא צריך לתת לי אגרוף אדון turovsky . אם כבר motivator ,אז סתם באה לי לשים את זה .
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים *ערב יום העצמאות - יום שלישי | יום העצמאות - יום רביעי | מטסים בחוף תל אביב - 11:30 מסוקי יסעור | 12:30 מטוסי שקר כולשהו | בליאטאממ.... לא. מחר - ערב יום הזכרון. יום שני - יום הזכרון וערב יום העצמאות. יום שלישי - יום העצמאות. :-X :-X :-Xאלכס, להבא בשבילך, שווה להציץ בזה:http://www.zooloo.co.il/zooloo_jewish_calendar.asp
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים הצצתי ביומן בחטף ובגלל שאין לי שבת אז הכל קפץ לי יום אחורה. נו שויין, לפחות הוספתי לאוסף motivator מהמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.