פורסם 2010 באפריל 1615 שנים אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מגניב! סחטיין על ההשקעה.רק לידע כללי- קווט"ש לצרכן פרטי עולה 47.93 אגורות.מקור:http://tinyurl.com/5lzlgc
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר כן גם שמתי קישור (בצבע הכחול) בתוכנה לדף הזה של חברת חשמל,התעריף שרשמת זה כולל 16% מע"מ, אני שמתי בברירת מחדל את התעריף בלי המע"מ (41.32 אגורות)... כדאי לשנות ?
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר ^ בוצע, הקובץ מצורף מחדש בהודעה הראשונה. שיניתי גם את השם כי בעצם מטופש ליעד את התוכנה לכרטיסי מסך כשאפשר להכניס ערכים של מערכת שלמה או רכיבים ספציפים אחרים...[br]פורסם בתאריך: 16.04.2010 בשעה 17:45:45 טוב בוצע עדכון לשפה עיברית, הקובץ צורף מחדש. נראה לי שסיימנו פה ...
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר שיט היה לי באג קטן בגרסא האחרונה עם המעבר לעברית (היה אפשר לחשב יותר מ-24 שעות ליום של מאמץ+מנוחה) תוקן, הקובץ הוחלף, תורידו שוב פעם אחרונה חביבה עריכה: אמרתי חביבה ? אז עוד פעם אחת לתיקון קוסמטי ושיהיה לילה טוב :alcoholic:
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר כנראה הוינדווס שלך לא מוגדר על hebrew ב-language for non-unicodeשיניתי כמה דברים עכשיו אם אני מגדיר non-unicode על אנגלית רואים את הכל בעברית מלבד ה-dropbox של היממה\שבוע. העלתי שוב.בכל מקרה עדיף להגדיר עברית בווינדוס...
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים כל הכבוד SyndromEהרווחת את מקומך במדור ההורדות של HWzonehttp://hwzone.co.il/downloads/accessories/system/?download=366§ion=597&version=377(הקובץ המצוטף להודעה שלך ימחק בעוד כמה ימים)תודה לVatos-Locos על ההעלאה.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מחבר :-*הציעו לי להפתר מההודעה המגוחכת הזאת של "מספרים לא חוקיים או שדות ריקים"אז אם זה משנה לכם, עכשיו אי אפשר להקיש אותיות, ושדה ריק יהפוך לאפס (+ניקוי אפסים מיותרים) :cwm10: הקובץ צורף מחדש :'(
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים יפה מאוד - הצעות לשיפור: 1. חישוב תעו"ז - אני מחובר במונה תעוז (מונה דיפרנציאלי) החישוב שאתה מציג הנו חישוב אשר מדבר על תעריף קבוע (שאני מוצא אותו לא כלכלי) 2. העברת הכלי לכלי WEB 3. מנגנון אשר ישער את צריכת המתח של המחשב (שזה בעצם אינטרפולציה של רכיבי המחשב) כל טוב, גבריאל
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מאפא אני מקבל או איך אני מחשב את הערכים לשדות הספק/מערכת במנוחה והספק/מערכת במאמץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.