פורסם 2010 באפריל 1515 שנים אני חייבת מדריך ל ++C שעוסק ב OPENGL... דחוףף אני לא מצליחה למצוא כלום בעברית... אני חייבת לעשות פרוייקט משחק במחשבים.... זה הכי דחוף בעולם!!!!1 תודה לעוזרים!
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים קודם כל, ערכי בבקשה את הכותרת ותעיפי את ה"דחוףף".לשאלתך, אני מאוד בספק אם תוכלי למצוא מדריך טוב (או בכלל) בעברית. אין מה לעשות, בשביל לתכנת צריך לדעת אנגלית.
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים מחבר מה חייב בדיוק?!?! אפשר לתכנת עם אנגלית בסיסית!! אני לא צריכה להיות פרופסור באנגלית...והאתרים שאני מצאתי זה לפרופסורים באנגלית!!!
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים אני לא מבין בשיט בתכנות ונכנסתי לפה בטעות אבל אני רוצה להבין מה פרופסור לאנגליתתני קישור לאתרים של המדריכים שלא הבנת
פורסם 2010 באפריל 1515 שנים קודם כל, תרגעי.חוץ מזה, אין מה לעשות - בשביל ללמוד לתכנת צריך לדעת אנגלית. לא ברמה של "פרופסור לאנגלית", אבל כן ברמה שתוכלי לקרוא מסמך פשוט באנגלית ולהבין אותו.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים יש את המדריך הרשמי, שהאנגלית שלו באמת לא מסובכת יותר מדי:http://www.glprogramming.com/redבלי לפגוע, אם את לא מצליחה להבין טקסט ברמה כזאת, אין לך מה לחפש יותר מדי בתכנות
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים נכנסתי ללינק שנתת ובאמת זאת לא בעיה בכלל להבין מה הולך שם חוץ מהדוגמאות והקטע הטכני בגלל שאין לי רקע בתכנות וגם עיניין בזה כרגע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.