עבור לתוכן

הפרסום החדש של hwzone במערכת הפורומים

כל הודעה שניה בעמוד תהיה פרסומת 834 הצבעות

1. 1. כל הודעה שניה בעמוד תהיה פרסומת

• בעד - זה האתר שלהם שיעשו מה שהם רוצים איתן
      0
    • נגד - זה הורס את האופי של המקום
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

למען הפרוטוקול: ABP חוסם גם אותה

• תגובות 30
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעבר לכך האנשים במערכת hwzone עושים עבודה ששווה הרבה יותר מעלות אחזקת האתר.

אין לך מושג, עד כמה... :yelclap:

פורסם

אולי אם אנשים יפסיקו להפעיל ABP באתר הם יוכלו להרשות לעצמם לבטל את זה

אולי אם יחליטו להפסיק לשים פרסוומת שמקפיצות לי את המעבד ל 100% שנדחפות בכל מקום, אז אני אבטל.

פורסם

אתה מודע לכך שגם אם אתה לא קורא את הפרסומות הן משפיעות עלייך, נכון?

כך שזה לא באמת משנה אם זה מעצבן אותך או שאתה מתעלם זה משפיע עלייך.

ערן.

אם אתה מתכוון לפרסום תת הכרתי, מספיק מחקרים הוכיחו שזה לא ממש משפיע עליך לקנות משהו.

בקשר למודעות עצמן, יש אותן בכל חור והן לא מציקות כמו הרבה דברים אחרים אז מה זה מפריע לך שמנסים לכסות קצת הוצאות?

פורסם

אולי אם יחליטו להפסיק לשירות פרסוומת שמקפיצות לי את המעבד ל 100% שנדחפות בכל מקום, אז אני אבטל.

אני לא יודע מה איתך, יוצא לי לא מעט פעמים לעבוד עם 5-10 חלונות פתוחים במקביל ב- Hwzone ואני לא משתמש בחוסם פרסומות.

ניצול המשאבים, לא גבוה במיוחד ורחוק מאוד מ- 100%.

אוליי זו בעיה במחשב שלך?

פורסם

המעבד אצלי אף פעם לא עבר את ה 20-30 אחוז עבודה גם עם 10 טאבים של HW פתוחים.. :nixweiss:

פורסם

אחרי כל ההשקעה של צוות האתר,כדי שלכל גולש וגולש יהיה מקום לשאול לספר ולהתייעץ..

אני חושב ומאמין שזכותם לשים הרבה יותר מאשר מה ששמו !

לא רק שמגיע להם כיסוי על ההוצאות אלא גם הכנסות שיתגמלו על עבודתם.

לדעתי-הדיון הזה רק מראה על קשות וצרות עיין, קשה לאנשים לתמוך..

אתה מעדיף אתרים דומים לhw ללא פרסומות אבל בכל פעם שתפתח דיון של שאלה,תמיכה,התייעוץ תשלם X כסף ?

בושה

פורסם

אולי אצלכם לא, אצלי אני עם FLASH BLOCK שחוסם לי את הפרסומות FLASH האלה, ועם יותר מ5 טאבים פתוחים(לא רק של HW) בלי החוסם, המעבד ב100%, היום עם החוסם, הכל עובד חלק.

ולנושא, אם זה מה שעוזר לאתר להמשיך להתקיים, אז זה לא כזה מפריע לי.

פורסם

הייתי פשוט חייב להגיב פה למשהו שנאמר בדף הראשון...

השאלה שלך מחוץ לנושא - אבל אני אענה עליה: כן! כשויקיפדיה נקלעו לקשיים נתתי סכום יפה מאוד, אני גם עזרתי לברכה הגולשת, ואין לי בעיה לשלם את הסכום הזעום של 70$ לדומיין ואחסון. מעבר לכך האנשים במערכת hwzone עושים עבודה ששווה הרבה יותר מעלות אחזקת האתר. העיניין פה הוא שלא מתדיינים איתך - אלא קובעים לך עובדה בשטח. העובדות בשטח הן חרב פיפיות : אתה מרויח את הגרוש שלך, אבל הרבה אנשים לא רוצים לגלוש אצלך באתר בגלל שהוא נראה כמו חבורת הזבל. אני לא רוצה להשוות - אבל העיצוב בFXP נראה יותר טוב, עם פחות פרסומות!

באמת נראה לך שהעלות אחזקה של האתר זה 70$?

ונראה לך שאתר כזה יכול להיות על סתם איחסון?

אני אמנם לא יכול לדעת באמת נתונים מדוייקים על העלויות אחזקה של HWZONE, אבל אני מנהל של אתר דיי גדול, ולמרות שהוא יחסית גדול לא נראה לי שהוא מתקרב אפילו לרבע מהכניסות שיש לHWZONE(אני לא יכול לדעת בדיוק כי אין לי מושג כמה כניסות יש לHWZONE, אבל בכל מקרה..זה הרבה יותר מפי 4 ממה שיש לאתר שלי), ואני צריך לשכור שרת ייעודי במחיר של מאות דולרים בחודש.

וכמו שאמרתי..HWZONE הוא אתר הרבה יותר גדול, ולפי המהירות שהם עובדים...אני מניח שהם על כמה שרתים, או איזה שרת חזק במיוחד עם כמה מעבדים(פיזיים).

וגם אל תשכח עוד עובדה....השרתים נמצאים בארץ. מה שאומר...עלויות גבוהות במיוחד. להחזיק שרת בארץ זה עסק יקר מאוד..ותיהיה בטוח שזה לפחות כמה אלפי שקלים בחודש. ממש לא 70$ על איחסון + דומיין.

אבל יודע מה

עזוב את עלויות האחזקה.

תחשוב גם כמה כסף(רווח פוטנציאלי, שהם היו יכולים לעשות מעבודה בזמן הזה עם הידע הזה) שבעל האתר והצוות מפסידים כשהם פה דואגים ככה למשתמשים ועוזרים ומשקיעים והכל...את זה אף פעם אסור לשכוח.

פורסם

עוד לא הבנתי מה אנחנו נותנים במה לח'מאר הפלצן הזה.

פורסם

קודם כל הם לא מפסידים כסף בזה שהם עוזרים זה נעשה מרצונם האישי ומהרוח הטובה של שיתוף ידע ועזרה

שנית כל אני עוזר בפורום הזה בערך 8 שנים (סתכל בתאריך רישום) ומעולם לא דרשתי איזה שהי תמורה . (וכך גם אני מאמין שהמשתמשים האחרים צריכים לפעול)

אני בהחלט מקדם את הפרסומות , אם זה עוזר להם באופן אישי או עוזר להם לתחזק את האתר (שהוא הרבה הרבה יותר מ70$ לחודש),

לסיכום

צוות HWZONE

זה האתר שלכם כל עוד מה שאתם עושים באתר עוזר למשתמשים ולא פוגע בהם , המשיכו כך אתם עושים עבודה נפלאה .

נ.ב

למי שפרסומות פלאש טוחנות לו את המעבד שיעבור דפדפן

יש מספיק אלטרנטיבות טובות ל IE.

פורסם

הייתי פשוט חייב להגיב פה למשהו שנאמר בדף הראשון...באמת נראה לך שהעלות אחזקה של האתר זה 70$?

ונראה לך שאתר כזה יכול להיות על סתם איחסון?

אני אמנם לא יכול לדעת באמת נתונים מדוייקים על העלויות אחזקה של HWZONE, אבל אני מנהל של אתר דיי גדול, ולמרות שהוא יחסית גדול לא נראה לי שהוא מתקרב אפילו לרבע מהכניסות שיש לHWZONE(אני לא יכול לדעת בדיוק כי אין לי מושג כמה כניסות יש לHWZONE, אבל בכל מקרה..זה הרבה יותר מפי 4 ממה שיש לאתר שלי), ואני צריך לשכור שרת ייעודי במחיר של מאות דולרים בחודש.

וכמו שאמרתי..HWZONE הוא אתר הרבה יותר גדול, ולפי המהירות שהם עובדים...אני מניח שהם על כמה שרתים, או איזה שרת חזק במיוחד עם כמה מעבדים(פיזיים).

וגם אל תשכח עוד עובדה....השרתים נמצאים בארץ. מה שאומר...עלויות גבוהות במיוחד. להחזיק שרת בארץ זה עסק יקר מאוד..ותיהיה בטוח שזה לפחות כמה אלפי שקלים בחודש. ממש לא 70$ על איחסון + דומיין.

אבל יודע מה

עזוב את עלויות האחזקה.

תחשוב גם כמה כסף(רווח פוטנציאלי, שהם היו יכולים לעשות מעבודה בזמן הזה עם הידע הזה) שבעל האתר והצוות מפסידים כשהם פה דואגים ככה למשתמשים ועוזרים ומשקיעים והכל...את זה אף פעם אסור לשכוח.

אני התקנתי את השרת (שרת יחיד!) של hwzone בחווה של 012 קווי זהב. אתה יודע כמה זה עולה ? 410 ש"ח+ מע"מ בחודש. זה כולל חלק מהעלות של הדומיין, ופס של 10 מגהביט.

רווח פוטנציאלי של 4000 גולשים שמקליקים על ההודעות של גוגל - 0.01 סנט ללחיצה ועוד סכום מינורי לחשיפה. אם הם ירוויחו באתר 100$ בחודש - אני צינצנת. אני בטוח שבחודש הראשון הם יקבלו 10$.

http://www.optometry.co.il/adsense.htm

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=248&MessageId=114264396

אחרי כל ההשקעה של צוות האתר,כדי שלכל גולש וגולש יהיה מקום לשאול לספר ולהתייעץ..

אני חושב ומאמין שזכותם לשים הרבה יותר מאשר מה ששמו !

לא רק שמגיע להם כיסוי על ההוצאות אלא גם הכנסות שיתגמלו על עבודתם.

לדעתי-הדיון הזה רק מראה על קשות וצרות עיין, קשה לאנשים לתמוך..

אתה מעדיף אתרים דומים לhw ללא פרסומות אבל בכל פעם שתפתח דיון של שאלה,תמיכה,התייעוץ תשלם X כסף ?

בושה

אני חושב שלמרות הפירסום האנשים שעושים את העבודה לא יתוגמלו - כי הרווח מהפירסום באתר הוא זעום - אם בכלל! העבודה הקשה שמנהלי הפורומים עשו פה היא לא מתוגמלת לרוב.

עוד לא הבנתי מה אנחנו נותנים במה לח'מאר הפלצן הזה.

תרומה קריטית לדיון...

פורסם

האתר לפעמים מגיב מאוד לאט.

אם זה מה שיוביל לשיפור הגלישה בפורום/אתר אז אני בעד.

פורסם

djhernya

אני מבטיח לך שמה שאמרתי תרם קריטית לדיון.

אף אחד לא צריך לפתוח את הפה שלו על כמה פרסומות שוליות שנועדו בעיקר לתחזק את האתר מבחינה כספית, אף אחד לא יעשה פה כסף מספיק בשביל להכניס את זה לכיס שלו, וגם אם כן? שיהיה לבריאות, מגיע למנהלים.

עם כל הכבוד, אני לא ילך לעבוד בשביל לממן אתר שנועד לעזור לאנשים אחרים בנוגע לבעיות שלהם במחשבים, ו / או להוציא זמן יקר משלי על טיפול ותשומת לב על הנושאים האלו.

אני מתפלא שאנשים כותבים שכבד להם על המחשב, אני עם מעבד של מחשב נייד חלש T6600, ואני פותח אין ספור טאבים ללא שום מאמץ מצידו.

ויאללה, מיצינו 3 עמודים בשביל כותרת מטופשת על כמה "לא נוח" לגלוש פה כי יש פרסומות... אוי :errrr:

פורסם

האתר לפעמים מגיב מאוד לאט.

אם זה מה שיוביל לשיפור הגלישה בפורום/אתר אז אני בעד.

מוזר שאף אחד לא שם לב (חוץ ממני כנראה) ש~בשבוע האחרון האתר עובד ממש מהר

אני התקנתי את השרת (שרת יחיד!) של hwzone בחווה של 012 קווי זהב. אתה יודע כמה זה עולה ? 410 ש"ח+ מע"מ בחודש. זה כולל חלק מהעלות של הדומיין, ופס של 10 מגהביט.

חחחחח, אתה מצחיק. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים