עבור לתוכן

מחפש מדפסת משולבת איכותית עד 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

רצוי מדפסתמשולב פקס סורק וכו' אמינה מהירה איכותית, (וקומפקטיות במידה וזה לא בא על חשבון השאר).

(היות ואני לא הכי בקיא בעולם המדפסות, תהיתי לגבי השיקול שיכלול גם טיונרים/דיו במחיר סביר, כלומר אם יש מצב שיש מדפסת ממש איכותית אבל כל החלפת דיו עולה הון אז אני אעדיף להתפשר ולעבור למדפסת אחרת שלא תיצור לי נזק כלכלי בטווח הארוך).

הדפסת בעיקר A4 צבעוני/ רגיל.

(למיטב הבנתי מדפסות שכוללות גם A3 יקרות בהרבה?)

אין לי מושג גם לגבי מה עדיף יותר הזרקת דיו או לייזר (שמעתי פעם המלצות לכאן ולכאן )

תודה.

פורסם

HP 6500

ממש לא קומפקטית אבל משולבת, אמינה, מהירה, איכותית, עם כרטיס רשת מובנה ועלות דיו נמוכה מאד.

שים לב שיש לה דגם נוסף שכולל כרטיס רשת אלחוטי והתקן דופלקס שמאפשר הדפסה דו צדדית, ההבדל הוא בערך 100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הנושא של הזרקת דיו מול לייזר? (כלומר מה יותר עדיף? גם מהיבט של עלות החלפת הדיו בטווח הארוך טיונרים וכו'?)

פורסם

לטעמי עדיין אין מדפסות לייזר משתלמות במחיר סביר.

11@11,

ה6500 עולה רק עוד 100 שקל והרבה יותר חסכונית בדיו.

פורסם

מחזק את ההמלצה ל-6500 ואפילו ממליץ על ה-6500 Wireless שהיא פשוט טובה יותר ולא יקרה בהרבה.

מבחינת לייזר או דיו זה מאוד תלוי. בעקרון מדפסות הלייזר הזולות הן ממש לא מה שניתן להגדיר כחסכוניות (למרות הדימוי הכללי שהדפסת לייזר היא חסכונית יותר).

מדפסות הלייזר החסכוניות כיום לא ממש מיועדות לשוק הביתי (לא מבחינת מחיר ולא מבחינת גודל ופונקציות). לכן הייתי ממליץ לשימוש ביתי לבחור במדפסת הזרקת דיו חסכונית, להגדיר פרופיל הדפסה חסכוני למסמכים כלליים (כלומר שימוש רק במכל הדיו השחור, אפשר באחת מאיכויות ה-Draft - המסמך עדיין יוצא באיכות טובה מאוד). מכל הדיו השחור של ה-6500 Wireless אמור להספיק לכ-1200 עמודים.

מבחינת גודל ה-6500 wireless לא קומפקטית אך גם לא גדולה. גודל סביר למדי למדפסת מסוגה ובהחלט משתלמת במחיר בו היא נמכרת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המגיבים אני כנראה אלך על זה.

לא לפני שאני אבדוק כמה "לא-הכי-קומפקטית" המדפסת הזו :)

פורסם

אני יכול לעדכן

גם אני חיפשתי מדפסת לכן התענינתי במשהו דומה

מצאתי את ה-6500 במחיר 484 ש"ח ומכוון שזה ממש לידי רכשתי

המדפסת מגיעה בארגז ענק

בפנים יש מדפסת משולבת ממש גדולה שתופסת הרבה מקום על השולחן.

ההתקנה תחת חלונות 7 עם ה-CD המקורי לא עברה בהצלחה. אחרי שהורדתי גירסה זהה מהאתר הצלחתי להתקין.

אני התקנתי את המדפסת בחיבור רשת ולא USB מה שגרם לתקלה נוספת הואיל והפיירוול חסם את הגישה לתוכנת ההתקנה שלא הצליחה לזהות את המדפסת.

בסה"כ למי שיש רשת מומלץ להתקין בחיבור רשת מאחר וכל מחשב ברשת כולל ניידים יכול להשתמש במדפסת ישירות.

בסה"כ עובדת טוב, לא בטוח לגבי החיסכון בראשי הדיו מאחר ומדובר ב-4 ראשים שהמחיר הכולל שלהם לא נמוך.

פורסם

אני לא מסכים עם ההגדרה לפיה המדפסת ממש גדולה, יש גדולות ממנה ומדובר בהחלט בממדים שיחסית לקטגוריה אליה שייכת המדפסת ניתנים להגדרה כסבירים (ואף יותר מכך).

המדפסות הקטנות שיש היום הן בדרך כלל הזולות שמיועדות לשמש כמדפסת ביתית לסריקה והדפסה מזדמנות, ולמעט חסכון במקום (וזה יחסי) אין להן ממש יתרונות והן כלל לא מהוות פתרון לעבודה שוטפת (כך לדעתי לפחות).

בקשר לחסכון בראשי הדיו, צריך להשתמש בתבונה. הגדרות ברירת המחדל של המדפסת הן לא חסכוניות (הדפסה בצבע לדוגמה שהיא תמיד בזבזנית ויקרה יותר). יש להגדיר את המדפסת להדפיס בשחור-לבן ולצורך כך להשתמש רק במכל הדיו השחור (למעט במקרים בהם יש צורך להדפיס עמוד בצבע). בנוסף, עבור מסמכים מספיק להדפיס באחת מאיכויות ה-Draft, מוסיף עוד קצת לחסכון והמסמכים יוצאים קריאים וברורים כמו באיכות Normal.

אני לא ממש יודע אם יש הבדלים במנגנון ההדפסה בין גרסת ה-Wireless ל"רגילה", אבל אצלי בעבודה עם דגם ה-Wireless המדפסת די חסכונית, בטח בהשוואה למחיר בו נקנתה. יש ראש דיו שחור XL שמאוד משתלם מבחינת יחס עלות/תפוקה.

פורסם

אצלי בעבודה יש כמה מדפסות HP מהסוגים 4580 ו-4680 שהם זהות בפונקציות ל-6500 וקטנות ממנה בצורה משמעותית

ה-6500 בפירוש גדולה אבל כאמור אם יש לך מקום זה לא בעיה.

הגדרות ההדפסה החסכוניות נכונות לגבי כל מדפסת והם מספיק טובות.

לדעתי הגירסה האלחוטית זהה לגירסת הרשת. מעיון בחוברת ההתקנה,יש מודול נוסף שנתקע מאחורי המדפסת והוא זה שמעניק את היכולת האלחוטית.

פורסם

הרכיב שיש להתקין בחלקה האחורי של המדפסת מאפשר הדפסה דו-צדדית אוטומאטית. כרטיס הרשת האלחוטי כבר מובנה בתוכה.

בקשר לגודל, זה עניין של העדפה וטעם.

בקשר לחסכוני, נכון ששימוש בהגדרות כאלה יוביל מטבעו לחסכון בכל מדפסת, אך יש מדפסות שהן יותר "חסכוניות" כפי שניתן לחשב מיחס עלות ראש הדיו השחור-תפוקה.

בכל מקרה זאת מדפסת די מומלצת בתקציב כזה, עניין הגודל סובייקטיבי ולכן עדיף באמת לראות בעין (אני חושב שיש אותה באופיס דיפו בתצוגה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים