פורסם 2010 באפריל 1415 שנים הי,ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע."איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי).הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ)ואת החיבור לכרטיס (שני פינים).התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ.המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר?תודה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים האמת שבמקום לשבור תראש עם מאוורר חדש לכרטיס כזה עדיף לקנות כרטיס חדש... המכרטיס הזה לא שווה את ההתעסקות שלך בו.היום יש כרטיסים חזקים ממנו (לא שיא הטכנולוגיה אבל בכל זאת) במחירים נמוכים מאוד אני בטוח שאנשי הפורום כאן יוכלו להגיד לך בדיוק מה מתאים לך (את זה אני מעדיף להשאיר להם...)תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים מחבר אני מעדיף שלא להתחיל עם זה:כרטיס מסך טיפה יותר טוב כבר לא יעבוד עם הלוח שלי (תומך רק ב-PCIX 1.0)ולוח אם חדש אז גם צריך מעבד, וזכרונות וכו' וכו'...ואז יוצא שאני קונה מחשב חדש בגלל מאוורר של 40 שקל.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אני לא בטוח בכך.אני חושב שכרטיסים שתומכים ב PCIE 2.0 יעבדו על 1.0 פשט לא בניצול מלא.תקנו אותי אם אני טועה.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים מה פתאום זה יעבוד רק בלי היתרונות של PCI-E 2.0 שלא יודע אם מנוצלים בכללאמרת לי מה פתאום?תוכל להסביר בבקשה למה התכוונת? אם צדקתי או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.