עבור לתוכן

נמחקה לי מחיצה שלמה מהדיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד עם מערכת הפעלה ותוכנות והשני עם הורדות וקבצים חשובים. את השני אני חילקתי לשני מחיצות, כיוון שאני רציתי לנסות להתקין Mac OS X (פרוץ כמובן). במחיצה הראשונה נשארו כל הקבצים החשובים והשניה היתה ריקה.

נכנסתי להתקנה של הMac OS X ופירמטתי את המחיצה השניה למערכת קבצים של מק. זה התחיל לפרמט ופתאום כתב שיש שגיאה "בלתי צפויה".

שני המחיצות נעלמו מחלון ההתקנה, גם זו הראשונה שלא נגעתי בה...

חשבתי שמשהו השתבש בהתקנה, אז הפעלתי מחדש ונכנסתי ל windows. שני המחיצות נעלמו...

מה שלא ברור לי זה למה זה פגע גם במחיצה הראשונה שלא נגעתי בה. אני יודע שהייתי צריך לגבות ולמדתי את הלקח, בפעם הבאה אהיה יותר זהיר אבל להתחרט מאוחר מדי...

אני יכול לפרמט אותו כמובן אבל מה עם הנתונים שלי? אני יודע שהם נמצאים בדיסק-כלום לא יכל לקרות להם, הרי הפירמוט נכשל ומערכת הקבצים לא שונתה. כנראה מערכת הקבצים נמחקה.

אני צריך לקבל גישה לנתונים האלו. האם אפשר לעשות את זה באמצעות תוכנה מסוימת שצורבים על דיסק ומפעילים ב boot?

אודה מאוד אם תעזרו לי!

תודה!

פורסם

תנסה לשחזר מחיצות באמצעות תוכנת testdisk

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה. כאשר בחרתי בדיסק שאותו אני רוצה לשחזר, התוכנה נתקעה! וניסיתי כמה פעמים.

כאשר אני בוחר את הדיסק השני שלי (לבדוק האם התוכנה עובדת) היא מקבלת אותו כך שיש לי כאן איזו בעיה מוזרה...

פורסם

תנסה את שאר התוכנות המומלצות בסטיקי..

פורסם
  • מחבר

בסוף הצלחתי עם testdisk אבל דרך דיסק שיחזור hiren's boot cd. תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים