עבור לתוכן

מישהו שמע פעם על מארזי EZCOOL?

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת.. אני לא צריך מארז מפוצץ. פשוט מארז רגיל על שני מאוורים וסירקולציה טובה.

פורסם

ראיתי מבחוץ דגם אחד. נראים כמו כל מארז גנרי רגיל אם כמה מקומות למאוורר 120 MM

תחפש בגוגל תמונות

פורסם
  • מחבר

אז אתה לא ממליץ?

פורסם

תלוי מה אתה רוצה. לדעתי (אני משתמש במחשבי low end וכן אכפת לי שיהיו שקטים) אחלה מארזים. בכל מקרה יותר משנה מה אתה שם בהם ואיך

יש דגמים שונים אם אפשרויות קירור שונות

פורסם
  • מחבר

מעבד:

AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray,

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

זיכרון:

2GB DDR3 1333Mhz CL9 x2

לוח אם:

Gigabyte GA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET

דיסק קשיח:

Seagate Barracuda 7200.12 500GB ST3500410A

או

Western Digital WD Caviar Blue

צורב

LG GH22LS40 DVDx22

כרטיס רשת:

TL-WN321G

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon HD 5770 1024MB GDDR5

מארז:

Cooler Master Elite 335

מאוורר נוסף למארז:

Enermax Apollish UCAP12-BL Retail

ספק כוח:

Seasonic 520W S12II-520Bronze Retail

בשביל משהו כזה?

פורסם

החברה האהובה על אייבורי....

פורסם
  • מחבר

קלעת בול :) אך לא כנעתי לשיכנועים שלהם ולקתי אנטק 2000 בגלל שאין יותר את הקולמסטר 355

פורסם

ת'אמת לא ידעתי שיש להם מארזים מחברות מוכרות

לא יצאתי לי לראות מארז מאייבורי שהוא לא EZCOOL או המארזי "מותג" עם הלווגו שלהם ;D

פורסם

ג'נרי!

ההיצע שלהם קשה, אין איזו אלטרנטיבה מבית HEC?

פורסם

אפשר לקבל לינק להסבר מה זה מארז ג'נרי ועל פי מחליטים שזה ג'נרי?

פורסם

מארזים סבירים מאוד בתקציב נמוך, אם כי HEC מסדרת 6C/6A/6R עדיפים מבחינת איכות בניה.

המשתלמים ביותר שלהם לדעתי הם ה-K110A עם שני מאווררי 120 מ"מ והרכבה TOOLESS וה-M100A אם אתה זקוק למארז זול, קומפקטי עם קירור טוב (120 מ"מ גם כן).

הספקים לא גנריים לחלוטין אבל הם מאוד בסיסיים - רק למפרטים קלים (כרטיס מסך מובנה וספק חסכוני) בתקציב מוגבל מאוד.

פורסם

מארז הוא קופסה ממתכת. לא יותר מזה

ההחלטה לדעתי אם המארז גנרי או לא קשורה לדברים כמו עובי המתכת + הצורה בה החלקים של המארז מתחברים + פיצ'רים (מגש נשלף לכוננים + אפשריות קירור + . . . .)

גם במארז גנרי פשוט ניתן לשים חומרה (וספק וקירור) איכותיים ולקבל מחשב איכותי

אכפת לך מהמארז רק אם אתה צריך פיצ'רים מתקדמים שלו או שאפשרויות הקירור הרגילות שלו לא מתאימות לך (וחלק מהדברים ניתן לסדר אם קצת מודינג בכל מקרה)

במחשבי low end מוחלט ניתן להשתמש במארז גנרי ולשים מאווררים שקטים באיכות בינונית (greenpower ezcool וכאלה) ולקבל מחשב שקט ולא חם

במחשבי high end יתכן שתרצה מארז אם אפשרויות קירור מתקדמות יותר (יותר מקומות למאווררים / ספק כוח בתא נפרד וכדומה) וייתכן שעדיין תוכל להשתמש במארזים גנריים אם מאווררים וספקים איכותיים. את זה אני לא מכיר כי אני מתעסק כמעט רק אם low end

פורסם
  • מחבר

וויתרתי עליו ולקחתי ANTEC 200 ועוד מאורר 12 ס"מ מקדימה.. עדיף לא?

פורסם

כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים