פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר דווקא אני חושב שאתה טועה, פרסמתי פה תמונות שצילמתי עם הסמסונג ג'ט והאיכות פשוטיוצאת מן הכלל באור יום.כל חבר שאני מראה לו את התמונות במחשב ואומר לו שהן צולמו על ידי פלאפון נדהם.---עוד כמה ימים ה-PIXON12 מגיע אליי וממנו אני באמת מצפה לגדולות בכל מצב(אור וחושך)
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים זה באמת היה נראה לי כמו הפלאפון הבא שלי...אבל המחסור בפלאש די מבאס. גם לא בשביל תמונות אני רואה תצמי מלא פעמים משתמש בו לתאורה בתוך מחשבים בהפסקות חשמל ובטיולים. [כמעט כמו להוציא תמקשים ב3100 ] לא יודע אם זה מה שישבור את הקניה אבל זה די מבאס
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים דווקא אני חושב שאתה טועה, פרסמתי פה תמונות שצילמתי עם הסמסונג ג'ט והאיכות פשוטיוצאת מן הכלל באור יום.כל חבר שאני מראה לו את התמונות במחשב ואומר לו שהן צולמו על ידי פלאפון נדהם.---עוד כמה ימים ה-PIXON12 מגיע אליי וממנו אני באמת מצפה לגדולות בכל מצב(אור וחושך)ואני חושב שאתה מחזק אותי הג'ט יצא לפני כמעט שנה וגם הפיקסון, שניהם מריצים מערכת הפעלה סגורה למדיי של סמסונג שלא כוללת אפליקציות וכדומה, והם הזכר האחרון לפלאפוני מצלמה חזקים (אני בהחלט מסכים שהפיקסון וגם הג'ט מוציאים תוצאות מדהימות.).גם הסטיו מראה כמה החברות לצערי זנחו את התחום כשהוא מציג אולי ביצועי מצלמה טובים אבל בכל השאר כושל מאד.אני דיברתי על מכשירים על מערכות הפעלה מובילות, שזה אומר האנדרואיד האייפון או WM, (להם אין כיום פלאפוני מצלמה חזקים במיוחד וגם אם תמצא דוגמא יחידה ברור כי העדר זנח את הנושא) אני ממש לא מחשיב את הניסיון של סמסונג כמערכת כזאת (הטאצ'ויז הקודמות) ועובדה שהיא נכחדה והיא מנסה את כוחה מחדש עם ה-BADA.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים גם אני אמרתי ש"לא איכפת לי שאין מצלמה ב HTC HD"אחרי נסיון, זה מבאס ישבנים.
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים אני אישית חושב שהled flash במצלמות נועד לשמש בתור פנס וזהו ...כתוסף למצלמה עצמה זאת בדיחה עצובה .
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים אנשים שלא רצו\רוצים את ה HD2 או את ה- Supersonic, אין סיבה שירצו את המכשיר הזה. הוא פשוט ענקי. אבל בעל מסך מדהים.
פורסם 2010 באפריל 1915 שנים מחבר אנשים שלא רצו\רוצים את ה HD2 או את ה- Supersonic, אין סיבה שירצו את המכשיר הזה. הוא פשוט ענקי. אבל בעל מסך מדהים.רחב פחות ודק יותר מה-HD2, ככה שהם לא באותו הגודל.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מכשירים כאלה ארוכים וצרים זה מעצבן, מה הקטע?שיביאו מסך נורמלי, לא אוהב את הקטע של מסך צר וארוך, כמו שיש לדגם ההוא של LG.המסך של HD2 לדעתי מדהים, אחרי משחק קצר בו אצל איזה אנגלי שביקר אצלנו במלון, התאהבתי במכשיר והוא מה שאני הולך לקנות החודש הקרוב.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים האנדרואיד זה קוד פתוח?תמיד אהבתי WM, עם כל התקלות שיש, עדיין יותר נוח לי ויותר קליל. פשוט מזכיר לי את העבודה במחשב.חוצמזה ה HD2 נראה הרבה יותר טוב פיזית מהמכשירי האנדרואיד, גם עם המסך היותר גדול ואיכותי.מה שיש בנתיים היום לאנדרואיד להציע זה מסך בגודל 3.8 ממה שראיתי.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים מחבר יש לי HD2, אל תשווה בין המסך שלו לבין מסך AMOLED, אמנם המסך גדול אך פחות איכותי.HD2 מתאים לאנשים שהעבודה שלהם זקוקה לניידות, מבחינת נוחות לא נוח להסתובב איתו.קצת גדול.(בעיניי בכל אופן)
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים חלפינוhttp://images.intomobile.com/wp-content/uploads/2010/03/htc-evo-supersonic-vs-htc-hd2-09.jpgימין WM, שמאל androidהסיבה שאני אומר לך לחכות אם אתה כ"כ נעול על HD2, לבחור דווקא ב supersonic היא כי עתיד השדרוגים של מע' ההפעלה על ה- HD2 נראה ערפילי במיוחד. עד כמה שאני הבנתי הוחלט סופי שהוא לא יהיה זכאי לשדרוג ל WM 7, בעוד שאת גרסת האנדרויד ימשיכו לשדרג.מבחינת חומרה מדובר בכמעט אותו טלפון. העניין היחיד שעדין לא ברור הוא האם תיהיה גרסת GSM למכשיר שתתאים לארץ.
פורסם 2010 באפריל 2015 שנים ה SPRINT זה מה שיוצא בקרוב? ואין לי בעיה של מכשיר גדול, אני בעצמי משתמש ב HD הראשון ועדיין לפעמים אני מרגיש כאילו הוא לא בכיס...כן אני יודע וכן שמעתי שה HD2 לא יתמוך רשמית ב WIN7 אלא רק ע"י גורם שלישי שדיי מעצבן. אבל לא כל כך הבנתי, מה בדיוק שונה במערכת ההפעלה של גוגל, האנדרואיד, ומה כלכ ך יותר טוב בו? הרי הוא נראה ממש ממש דומה ל WM, ויש לו קהילת מפתחים קטנה יותר מאשר ל WM, מה שגם אגב איך ההתפתחות שלו בנושא תוכניות / משחקים וכדומה ע"י XDA? אגב, המחיר של הספרינט זה שיעלה מעבר ל 4-5 בערך לא..? היום אני יכול להשיג את ה HD2 בכ 3K. ומתי בכלל יוצא המכשיר הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.