פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אהלן אני נתקל בבעיות בזמן שאני משחק במשחקים. יש לי בעיות של נפילת FPS נראה לי... בזמן המשחק פתאום יש "לאגים" או שאפשר להגדיר את זה כנתקע קצת ואז המשחק ממשיך רגיל ואז שוב נתקע בעקביות כל כמה שניות. בנוסף הרצתי בדיקה ב Riva והטמפ עבודה של הקור (נבדק בעזרת ATI TOOL) היא 84 ובמנוחה היא 59. אני לא יודע אם זה תקין או לא כי אני אישית באמת שלא מבין בנושאים אלו . מפרט : i7 920 MSI X58 Platinum 6gb ram ddr3 nvidia geforce 9800gtx+ 1gb הייתי כותב לכם איזה ספק יש לי אבל האמת שאני פשוט לא יודע.... אם יש לכם מושג למה אני נתקל בבעיות של FPS אני אשמח לדעת והאם הטמפ של הכרטיס מסך תקינה.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים קצת מצחיק שאתה בדוק 9800GTX+ עם ATI TOOL אבל לא משנהלעניינוהטמפ' של הכרטיס בגבול התקיןביצעת OC כל שהוא במערכת ?האם זה קורה בכל המשחקים או במשחקים מסויימים ? משחקים ברשת (מול שחקנים אחרים דרך האינטרנט ו\או מחובר לשרת משחק כלשהוא) או משחקים מקומיים (לבד אתה והמחשב)האם ניסית להריץ תוכנות בדיקה לכ.מסך ולראות האם גם שם רואים ירידה בביצועים ?
פורסם 2010 באפריל 1815 שנים מחבר אהלן תודה על ההתייחסותאממ בדקתי עם ATI TOOL כי זה מה שאמרו לי /:יש לי FPS נמוך גם במשחקי רשת וגם במשחקים נגד המחשבעם איזה תוכנות בדיקה אתה ממליץ לבדוק? אולי כבר בדקתי אני פשוט לא בטוח מה עשיתיולא לא עשיתי OC
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים הטמפ תקינה גם במאמץ,האם ניסית להחליף את הדרייבר לאחרון שפורסם ?באיזו ערכת הפעלה אתה משתמש ואיזו גרסה (למשל WIN 7 PRO 64BITהאם הבעיה התחילה לאחרונה או שמאז שקנית את המחשב ואיזה ספק כוח יש לךדגם מלא כולל יצרן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.