פורסם 2010 באפריל 1315 שנים היי מחשב עולה וינדוס 7 מתחיל לעלות רגיל אחרי כמה דקןת פשוט נתקע העכבר לא מגיב רק כיבוי והוצאה מהחשמל של כמה שעות עזרו ועכשיו כבר לא עוזר כלום ניסיתי להחליף זכרון לא עזר נואש כבר מה לעשות ?
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים הוצאה מהחשמל ממש לא מומלצת. אם המחשב לא מגיע פשוט לתת לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהמחשב נכבה.ולעניינו - אם העכבר שלך מחובר בחיבור PNP, רצוי שתבדוק בBIOS ששימוש בחיבורים כאלה הוא על ENABLE.שנית - הווינדוס, לאחר העלייה הראשונה, אמור לבצע לבד סריקת חומרה חדשה ולהתקין את הדרייברים שלה (ה-7 מגיע עם המון דרייברים מובנים). אם העכבר שלך הוא אלחוטי, יש לבדוק שסוללות העכבר לא התרוקנו.כמו כן, אם הורדת וינדוס 7, יכול מאוד להיות שהגרסה לא הכי טובה (יצא לי לבדוק הורדה של וינדוס 7 64BIT והתברר שאחד הקבצים פגום ואין איך להחליפו אם אין לך גירסה תקינה).אם הוצאת כרטיס זיכרון, הכנס אותו חזרה ובהכנסה תוודא שאתה שומע קליק והקליפסים הלבנים בצד נסגרים, ואם לא, סגור אותם בעצמך אך בעדינות.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אבירן - הנחת שמדובר בהתקנה חדשה, אולי המחשב פשוט נתקע ללא קשר להתקנה חדשהואז האם התקנת תוכנות חדשות או חומרה השתנתהבן כמה המחשב, האם יש סימן של כבלים פרוצים או נפוחים על הלוח אם ?שמחשב שנתקע ללא סיבת תוכנה זה בדרך ספק כוח או לוח אם, ישנן סיבות נוספות אבל צריכים להתחיל משם בבדיקותתן יותר פרטים בחורצ'יק
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים אבירן - הנחת שמדובר בהתקנה חדשה, אולי המחשב פשוט נתקע ללא קשר להתקנה חדשהואז האם התקנת תוכנות חדשות או חומרה השתנתהבן כמה המחשב, האם יש סימן של כבלים פרוצים או נפוחים על הלוח אם ?שמחשב שנתקע ללא סיבת תוכנה זה בדרך ספק כוח או לוח אם, ישנן סיבות נוספות אבל צריכים להתחיל משם בבדיקותתן יותר פרטים בחורצ'יקאני לא יודע אם אתה טכנאי או לא, אבל בתור טכנאי אני לא אפתח לאדם את המחשב ואתחיל לחפש את הסיבה כשיכול להיות שהסיבה היא תוכנה. תמיד מתחילים מהקל. חומרה זה תמיד פיתרון אחרון בשביל לחסוך בזמן.
פורסם 2010 באפריל 1415 שנים הייתה לי גם בעיה כזות ...תנסה לנתק הכול כול משלא חייבותחבר מקלדת ועכבר פשוטים אם לא עולה עדייןתשיג ווינדוס אחראם הווינדוס מקוריתפנה לקבלת תמיכה מהםהם בטוח יודעים זה התפקיד שלהם ....
פורסם 2010 באפריל 2115 שנים אבירן, אני את ימיי כטכנאי סיימתי מזמן, אבל התשובה המזלזלת שלך לא מראה שאתה טכנאי מהמוכשרים שבבני ישראלתקלה יכולה להתחיל מתוכנה או חומרה בדיוק באותה צורה ולכן צריך לדעת מה היה 5-10-60 דק קודם לתקלהלפתוח צד של מחשב - 2 ברגים - כדי להסתכל אם יש כבל נפוח זאת לא תודה מסיניי ולא לוקח הרבה זמןלעומת חפירה בפורומים ל תקלה שאין לך מושג מה גורם להאני מקווה שאתה לא מחייב לקוחות לפי שעה.פעם הבאה במקום לתת תגובה חצופה ולא עניינית פשוט תענה על השאלות ואולי אפילו תקבל תשובה שעזור לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.