עבור לתוכן

מחשב נתקע

Featured Replies

פורסם

היי מחשב עולה וינדוס 7 מתחיל לעלות רגיל אחרי כמה דקןת פשוט נתקע העכבר לא מגיב רק כיבוי והוצאה מהחשמל של כמה שעות עזרו ועכשיו כבר לא עוזר כלום ניסיתי להחליף זכרון לא עזר נואש כבר מה לעשות ?

פורסם

הוצאה מהחשמל ממש לא מומלצת. אם המחשב לא מגיע פשוט לתת לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהמחשב נכבה.

ולעניינו - אם העכבר שלך מחובר בחיבור PNP, רצוי שתבדוק בBIOS ששימוש בחיבורים כאלה הוא על ENABLE.

שנית - הווינדוס, לאחר העלייה הראשונה, אמור לבצע לבד סריקת חומרה חדשה ולהתקין את הדרייברים שלה (ה-7 מגיע עם המון דרייברים מובנים). אם העכבר שלך הוא אלחוטי, יש לבדוק שסוללות העכבר לא התרוקנו.

כמו כן, אם הורדת וינדוס 7, יכול מאוד להיות שהגרסה לא הכי טובה (יצא לי לבדוק הורדה של וינדוס 7 64BIT והתברר שאחד הקבצים פגום ואין איך להחליפו אם אין לך גירסה תקינה).

אם הוצאת כרטיס זיכרון, הכנס אותו חזרה ובהכנסה תוודא שאתה שומע קליק והקליפסים הלבנים בצד נסגרים, ואם לא, סגור אותם בעצמך אך בעדינות.

פורסם

אבירן - הנחת שמדובר בהתקנה חדשה, אולי המחשב פשוט נתקע ללא קשר להתקנה חדשה

ואז האם התקנת תוכנות חדשות או חומרה השתנתה

בן כמה המחשב, האם יש סימן של כבלים פרוצים או נפוחים על הלוח אם ?

שמחשב שנתקע ללא סיבת תוכנה זה בדרך ספק כוח או לוח אם, ישנן סיבות נוספות אבל צריכים להתחיל משם בבדיקות

תן יותר פרטים בחורצ'יק

פורסם

אבירן - הנחת שמדובר בהתקנה חדשה, אולי המחשב פשוט נתקע ללא קשר להתקנה חדשה

ואז האם התקנת תוכנות חדשות או חומרה השתנתה

בן כמה המחשב, האם יש סימן של כבלים פרוצים או נפוחים על הלוח אם ?

שמחשב שנתקע ללא סיבת תוכנה זה בדרך ספק כוח או לוח אם, ישנן סיבות נוספות אבל צריכים להתחיל משם בבדיקות

תן יותר פרטים בחורצ'יק

אני לא יודע אם אתה טכנאי או לא, אבל בתור טכנאי אני לא אפתח לאדם את המחשב ואתחיל לחפש את הסיבה כשיכול להיות שהסיבה היא תוכנה. תמיד מתחילים מהקל. חומרה זה תמיד פיתרון אחרון בשביל לחסוך בזמן.

פורסם

הייתה לי גם בעיה כזות ...

תנסה לנתק הכול

כול משלא חייב

ותחבר מקלדת ועכבר פשוטים

אם לא עולה עדיין

תשיג ווינדוס אחר

אם הווינדוס מקורי

תפנה לקבלת תמיכה מהם

הם בטוח יודעים זה התפקיד שלהם ....

פורסם

אבירן, אני את ימיי כטכנאי סיימתי מזמן, אבל התשובה המזלזלת שלך לא מראה שאתה טכנאי מהמוכשרים שבבני ישראל

תקלה יכולה להתחיל מתוכנה או חומרה בדיוק באותה צורה ולכן צריך לדעת מה היה 5-10-60 דק קודם לתקלה

לפתוח צד של מחשב - 2 ברגים - כדי להסתכל אם יש כבל נפוח זאת לא תודה מסיניי ולא לוקח הרבה זמן

לעומת חפירה בפורומים ל תקלה שאין לך מושג מה גורם לה

אני מקווה שאתה לא מחייב לקוחות לפי שעה.

פעם הבאה במקום לתת תגובה חצופה ולא עניינית פשוט תענה על השאלות ואולי אפילו תקבל תשובה שעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים