עבור לתוכן

CdRom, כל הזמן יוצא.

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה בcdrom של אחותי, הוא כל הזמן יוצא, זאת אומרת ברגע שלוחצים על הכפתור פעם אחת, הוא יוצא, ואז אם נחזיר אותו הוא יצא כל פעם.

הוא sata.. האם מדובר בכונן תקול? או הגדרות ביוס?

פורסם

איזו הגדרה יכולה להיות בביוס? "תפתח את המגש מיד לאחר שהוא נסגר" (כך שבעצם הוא לעולם לא יהיה סגור)?

נשמע כמו דפקט.. הוא נפתח ממש מיד לאחר שהוא נסגר? אולי משהו תקוע שם שמונע ממנו להיסגר עד הסוף והוא נפתח בחזרה?

הייתי בודק אותו במערכת אחרת כדי בכל זאת לדעת שאין קשר למערכת ההפעלה.

פורסם
  • מחבר

איזו הגדרה יכולה להיות בביוס? "תפתח את המגש מיד לאחר שהוא נסגר" (כך שבעצם הוא לעולם לא יהיה סגור)?

נשמע כמו דפקט.. הוא נפתח ממש מיד לאחר שהוא נסגר? אולי משהו תקוע שם שמונע ממנו להיסגר עד הסוף והוא נפתח בחזרה?

הייתי בודק אותו במערכת אחרת כדי בכל זאת לדעת שאין קשר למערכת ההפעלה.

הקטע הוא שהמחשב היה ככה עוד לפני שפירמטתי ופשוט הייתי מכניס דיסק והוא היה מוציא, שפירמטתי היום הXP לא יצא החוצה משום מה, כנראה בגלל שהוא היה boot, אחרי ההתקנה אני מנסה להתקין דרייברים והוא שוב מוציא לי את הדיסק.

אני למעשה תקוע בלי דרייברים, רציתי מהדיסק אבל הכונן עושה בלאגן.. ולכן אני חושד שמשהו בביוס, גם בדקתי ושום דבר לא תקוע שמה שמפריע לו להסגר.

פורסם

תבדוק את הכונן במערכת אחרת.

פורסם
  • מחבר

אין לי אפשרות כרגע, אבל מה שעשיתי, ניתקתי את הכבל SATA והשארתי חשמל, והכנסתי דיסק והוא יצא מייד אחר כך..

פורסם

יפה, רעיון טוב במקום להתקין את הכונן במערכת אחרת. :)

זה אומר שהבעיה היא בכונן.

פורסם
  • מחבר

אוף, הכונן נקנה רק לפני כמה חודשים...

טוב לא נורא החלפתי עם IDE ישן שהיה לי בבית. אפשר לנעול תודה על העזרה.

פורסם

אז תנצל אחריות על הכונן. חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים