עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

יש לי פה מחשב של מישהו עם בעיה: מדליקים את המחשב, הוא מגיע לווינדוס ואי אפשר לעשות כמעט כלום משתי סיבות, הראשונה זה נראה כמו עומס, המחשב נראה כבד ולא מספיקים ללחוץ על משהו בגלל (הסיבה השניה) שהמסך נכבה ונדלק כל הזמן. לפעמים נהיה רק חושך לכמה שניות, לפעמים המסך עצמו נכבה ונדלק, ולוקח למחשב כמה זמן עד שהוא מפעיל את עצמו אוטומטית מחדש. וכך זה נמשך שוב ושוב.

עשיתי פירמוט דבר ראשון, התקנתי ווינדוס והכול נראה מצויין, עד שהתקנתי את הכרטיס מסך. כשהתקנתי אותו שוב פעם צצה אותה הבעיה. שוב אי אפשר לעשות כלום, המסך נכבה אחרי כמה שניות בווינדוס, והמחשב מפעיל עצמו מחדש.

המחשב הוא AMD והכטיס הוא Gforce.

אפשר להכריז שהכרטיס מת, או ששכחתי לעשות משהו?

פורסם
  • מחבר

פרטים נוספים

AMD 64X2 Dual core 4200

1GB RAM

Nvidia GeForce 7300 GS

אני יכול להוסיף עוד כמה דברים.

כשאני נכנס בSAFE MODE המחשב עובד מצויין.

ביטלתי את הכרטיס מסך בהתקני מערכת והמחשב עבד, ובאפשרויות של תצוגה ניסיתי להעביר צבעים מ8 ל32 ושוב פעם הבעיה התחילה.

בקשר לדרייברים, התקנתי דרייברים מהדיסק, יכול להיות שהתבלבלתי כי היו של שלוש אפשרויות:

Geforce series 4

Geforce series 5/6/7/8

Geforce 8800 GT

התקנתי את הראשון.

עד שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך המחשב עבד טוב. אבל לפני שהתקנתי ווינדוס המחשב עבד שנים עם הדרייברים מהדיסק הזה, עד שלאחרונה צצה הבעיה הזאת.

פורסם

למה לנחש את הסדרה, זה מופיע בצורה די מובנת בשם של הכרטיס לפי הספרה הראשונה, בכרטיס 7300 זה כאמור סדרה 7

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_7_Series

תנסה להתקין שוב ותחזיק אצבעות :)

פורסם
  • מחבר

נסיתי, הוא כתב לי שאי אפשר, הוא לא מוצא חומרה כזאת במחשב.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 15:19:20

ניסיתי שוב, הוא לא סיים את ההתקנה ושוב התחיל להפעיל את עצמו מחדש עם אותה בעיה.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 15:27:15
עדכון: הורדתי את הדרייברים מהאתר SERIES 7, זה לא עזר.
פורסם

קודם כל, שים לב לדרייברים (!)

Geforce series 4

Geforce series 5/6/7/8

Geforce 8800 GT

ואתה אמרת שיש לך - Nvidia GeForce 7300 GS

לכן שלך הוא מסידרה 7, ולכן הנדרש הוא האמצעי (!).

ובכל זאת, שווה לבדוק אם כרטיס המסך יושב טוב על הסלוט שלו במארז.

ועוד בדיקה ששווה לעשות - אם אתה משתמש בווינדוס 7, רוב הסיכויים שהדרייבר בדיסק ישן ולא מתאים, ותצטרך להוריד מאתר החברה דרייבר תומך.

תמיד פה לשאלות.[br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 15:42:38

לאחר קריאת התשובות אני ממליץ שתוריד CPUZ או EVEREST ותראה אם בכלל המחשב מזהה שמחובר לו כרטיס ומכאן תוכל להבין אם הדרייבר בכלל יעזור.
פורסם
  • מחבר

אני משתמש בווינדוס XP. יש לי EVERST, הינה התוצאות:

בקטגוריה של Display:

windows video: אין פה כלום. החלון אפור... קצת מוזר

PCI / AGP video: כתוב פה את הכרטיס מסך 7300 GS ב-video adapt ו- 3D accelerator

GPU: אותו חלון אפור

Monitor: כנל

בכל השאר יש מלא פרטים...

בקטגוריה של Devices יש את הכרטיס עם כל מיני פרטים.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מה פשר החלון האפור? זה לא חלון רגיל שריק, זה נראה קצת מוזר... לצלם תמונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים