עבור לתוכן

הולך להיות שמייח באשקלון - חרדים בפעולות קומנדו דוס

Featured Replies

פורסם

אין לי שום דבר מהבחינה הזו נגד החרדי הממוצע, אבל כל עוד הם מרשים דווקא לקיצוניים שבהם להכתיב את הטון - אין הבדל מעשי (מבחינת רמת אחריות) בינם לבין תושב עזה הממוצע, שגם נגדו לא היה לי שום דבר אישי אילולי היה מרשה לחמאס לנהל את העסק.

• תגובות 39
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה מרשים מה זה קבוצה אחת גדולה .

א. בהפגנות האלה אין הרבה אלימות כמו שמציירים את זה. זה רק הברברים מתוכם שעושים זאת.

ב. כל המגזרים האחרים מפרסמים נגד אלימות,ומודעים שזה מועט. כולל אותם רבנים של ההפגנות [כפי שפירסמתי בעבר] .

אבל לא ,בטח תרצה לראות ליטאים מתיחלים ללכת להפגנה ולריב עם אותם מופרעים .

רק שתדע כמה שחילונים לא סובלים אותם -המגזרים האחרים של החרדים יותר -שאלתי המון המון חרדים אפילו כאלה שמזכירים את אותם מפגינים בליבוש,אבל הם לא שייכים לשם.

כולם נגד אלימות ובכלל בעל דעות שונות לחלוטין.

מה שאני מסכים -זה שאותם מתונים מתוך ההפגנה לא עושים מספיק ,אבל לשייך את זה למגזרים אחרים כאן לא מסכים.

פורסם

מדוע אתה לא אוהב חרדים? אתה מכיר אישית?

אתה מבין? אתה מכניס את ההפגנות להכללה חרדים אבל סלח לי החרדים האחרים [ כל המגזרים ] אינם קשורים לזה.

קל לשנוא את "השונה" .

...

לא איכפת להם על ביצוע הפגנה אלא על האלימות . כמובן שגם כאן זה גורר להכללה.. לא קשורה.

כמובן.אני מצטער,טעיתי,אסור היה לי להכליל.אבל טעיתי רק משום שלא היה איכפת לי לברר באמת.אתה מבין,אני הכנסתי את שאר הדוגמאות(סטודנטים,מורים וכד'), כי אני מוצא אותם כולם דומים למדי - ואת האמת ,כולם אותו הדבר.

רוני,אומנם אתה לא תבין,כי אתה אדם שקודם מחליט ואח"כ מבין,אבל כולם אותו הדבר.אתה אומנם מגן על החרדים,בתור שליח שלהם,ושוכח להגן על כל השאר בדרך,אבל אתה מראה איזה בן אדם אתה באמת - אדם השונא את השונה;כל מילה שנייה שלך היא על חילונים,חרדים,מגזרים - אתה מחלק אנשים לפי קבוצות לא נכונות! כל בני האדם הם אותו הדבר! השוני ביניהם הוא מזערי מדי..פיזי ברובו..אתה מסתכל בקטן מדי - תסתכל מלמעלה.

אני מעדיף לא לגלוש לפילוסופיה או לדת - הפורומים האלו מוגבלים יחסית,עם נושאים מוגדרים מראש,אבל ככה בעצם רוב בני האדם,לא?

פורסם

כמובן.אני מצטער,טעיתי,אסור היה לי להכליל.אבל טעיתי רק משום שלא היה איכפת לי לברר באמת.אתה מבין,אני הכנסתי את שאר הדוגמאות(סטודנטים,מורים וכד'), כי אני מוצא אותם כולם דומים למדי - ואת האמת ,כולם אותו הדבר.

רוני,אומנם אתה לא תבין,כי אתה אדם שקודם מחליט ואח"כ מבין,אבל כולם אותו הדבר.אתה אומנם מגן על החרדים,בתור שליח שלהם,ושוכח להגן על כל השאר בדרך,אבל אתה מראה איזה בן אדם אתה באמת - אדם השונא את השונה;כל מילה שנייה שלך היא על חילונים,חרדים,מגזרים - אתה מחלק אנשים לפי קבוצות לא נכונות! כל בני האדם הם אותו הדבר! השוני ביניהם הוא מזערי מדי..פיזי ברובו..אתה מסתכל בקטן מדי - תסתכל מלמעלה.

אני מעדיף לא לגלוש לפילוסופיה או לדת - הפורומים האלו מוגבלים יחסית,עם נושאים מוגדרים מראש,אבל ככה בעצם רוב בני האדם,לא?

בולשיט בריבוע. מורים משביתים את הלימודים במחאה על קיצוץ שעות הלימוד ופגיעה במעמד המורה. סטודנטים שובתים למען עתיד השכלה גבוהה בארץ ופוגעים אך ורק בעצמם. חרדים מתפרעים ונוקטים באלימות כל פעם שהם נאלצים לעשות ויתור כלשהו במטרה להגן על האינטרס הצר שלהם. נראה לך הגיוני להתפרע בגלל קברים לפני 3,000 שנים שאף אחד לא יודע מי קבור שם בכלל? זו סיבה הגיונית למנוע טיפול רפואי מתושבי הדרום ולגרום לבזבוז של מאות מיליוני שקלים?

פורסם

היי גבירותי..מה עם קצת אוביקטיביות,אה?

אז אתם לא אוהבים חרדים.גם אני לא.אבל החברה האלה עושים כל מה שסטודנט ממוצא היה עושה - שוכב על הכביש או יוצא להפגנות מחאה, כדי להגן על "עקרונותיו" "החשובים".מה עם המורים שיוצאים לשביתה שנתית ,ולרוב על חשבון התלמידים? מה עם העובדים שמשביתים את המפעל ,ועל הדרך גורמים לו להפסדי ענק,בכדי לקבל תנאים טובים יותר?. כל מה שאני רואה זו עוד קבוצה מטופשת שלא יודעת איך לפתור דברים בצורה חכמה, ועל כן משתמשת באותם הדרכים הישנות,המטופשות,והספק יעילות כדי "לפתור אותן.

אז אתם לא מסכימים איתם,סבבה,אבל למה לחרטט? עזוב אותך לרגע מזה שאתה מצהיר את דעתך כהעליונה וכהכי נכונה,אבל "ערכם של מאות ואלפי אנשים" huh?..אה..אין כמו קונספירציות מגניבות להתחיל את הבוקר!

ולדובדבן שבקצפת:בטח רוב רובם יסכימו,הרי חוץ מזה שזו הדעה שלך וברור שכולם יסכימו איתה! הרי אתה מראה שכולם כאן חושבים באותו ראש(זו לא מחמאה אגב)

ומה עם המיעוט שרמסת?אותו דוס תורן בעל דיעה שאולי שונה משלך?בוא נשלול אותו מראש! :jump:

חג שמח

אתה משווה הפגנות סטודנטים להפגנות כאלו של חרדים נ-ג-ד יום הזיכרון לחללי צה"ל??!!! תגיד את מה שאמרת למשפחות השכולות! לאמהות אותם החיילים שנפלו על קידוש השם ושילמו בדמם כשהגנו על הארץ הקדושה הזו. איך אתה מעז?

אילו חירטוטים? על מה אתה מדבר? הרי כולנו יודעים מה הם צריכים לעשות - לעמוד בצפירה כמו בני אדם, שמכבדים את העובדה שהם חיים, נושמים, לומדים תורה (וראוי לציין - חיים על חשבוננו, בחלקם) בזכות אותם חיילים (!!!!), או לשתוק ולחזור ללימוד התורה שלהם.

ואתה שומע את זה מפי בן אדם דתי ושומר מצוות שעומד ביום הזיכרון לחללי צה"ל וגאה, גאה שחיילים, כמו שאני עומד להיות, מתו על קידוש השם, באמונה שלמה בארץ הזו, גאה שמה שהניע אותם היה שמירת הארץ הזו ושמירת החיים בה.

פורסם

erezme

כתבת עלי דברים עוד שאינך מכיר אותי .

אני אדם שקודם חושב אחר-כך כתוב להבדיל ממך [לפחות לפי התגובות שלך].

אני לא שליח של אף אחד ואף גם לא שייך לקבוצה שלהם, אני יכול להגן על כל אכלוסיה -רק שאצל החרדים יש את העוול וההכללה הגדולה ביותר,

ורובם של החילונים אינם מכירים אישית את הציבור ,כל מה שאני כותב זה רק ממה שאני רואה בעיניים ולא רק דרך מסך הטלווזיה וכד'.

הנה תראה שוב 2 הודעות אחרייך ממקום שיתיחסו לאותם אלה שמפגינים [ יש להם שם ] הם כותבים החרדים, אבל מי שחרדי אמת הוא הרי לא צריך להיות אלים-זה נוגד את המילה חרדי לדבר ה'

תמיד בהפגנות מדובר על מגזר אחד 'העדה החרדית' שהוא פחות מ-10 אחוז מהחרדים בירושלים.

וגם שם אין שום גורם רבני המתיר לנקוט באלימות אין אף רב שמתיר לזרוק אבנים בשבת. להיפך - אבן בשבת היא מוקצה [הכוונה: שעל פי ההלכה היהודית, כלל אסור לגעת באבן בשבת] , אז זורקי האבנים לא מייצגים כלל את הציבור החרדי. וכמו בכל ציבור, ישנם אנשי שוליים טועים המכתימים במעשיהם הרעים ציבור שלם.

ומה נעשה שזה כן מגזרים, אין בכלל לספרדים /ליטאים וכו' קשר לזה -זה שאתה לא מודע לזה -בעיה שלך.

איזה חרדים עושים הפגנה נגד יום הזיכרון איזה?/b] נתורי קרטא - לא מבין, כל כך קשה להבדיל בינהם לשאר?

אפילו בסירטון ששמתי מראים חרדי שאומר שגם כאן יש משוגעים- זה בדיוק הדעה של החרדים [ כאן אפשר לכתוב חרדים -כי נכון הדבר שרוב רובם כך חושבים על אותם קיצונים]

פורסם

ומה נעשה שזה כן מגזרים, אין בכלל לספרדים /ליטאים וכו' קשר לזה -זה שאתה לא מודע לזה -בעיה שלך.

איזה חרדים עושים הפגנה נגד יום הזיכרון איזה?/b] נתורי קרטא - לא מבין, כל כך קשה להבדיל בינהם לשאר?

אפילו בסירטון ששמתי מראים חרדי שאומר שגם כאן יש משוגעים- זה בדיוק הדעה של החרדים [ כאן אפשר לכתוב חרדים -כי נכון הדבר שרוב רובם כך חושבים על אותם קיצונים]

החברה מבני ברק שהציתו דגלים הם גם מנתורי קרטא?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3878422,00.html

פורסם

ברור, רק הם עושים זאת.

'בעדה החרדית' בגדול ובעיקר חסידי סאטמר ,תולדות אהרון,

ונתורי קרטא - שהם הכי קיצונים ברמה גבוה מאוד..

בכל אופן הדרך של העדה.. שונה משאר המגזרים האחרים. כמובן שיש שם גם רוב מתון שמקיים את מה שכתוב בהלכה - לא אלימות בשום דרך.

הם עושים הרבה רעש אבל הם לא רבים בכלל ,לתקשורת לא איכפת העיקר לצלם ושיהיה להם רייטינג גבוה.

-לרוב מתגוררים בירושלים [מאה שערים,גאולה] ובית שמש .

שמתי לב ynet הכי גרועים בהכללות, ולדעתי זה הדבר המגעיל והמכוער ביותר שרק אדם בעל לב מאבן יכול לעשות זאת.

נכנסתי לאתרים אחרים שם בכותרת מודגש קיצונים וגם שם המגזר.

פורסם

שמתי לב ynet הכי גרועים בהכללות, ולדעתי זה הדבר המגעיל והמכוער ביותר שרק אדם בעל לב מאבן יכול לעשות זאת.

YNET אכן גרועים בהכללות בכותרת, אבל לפחות הם לרוב כן מציינים פרטים כוללניים פחות בכותרת המשנה או גוף הכתבה. חבל שאני לא יכול לומר אפילו את זה על כמה וכמה התבטאויות בעיתונים חרדים כגון יתד נאמן כנגד ה"חילונים".

אני כותב "חילונים" במרכאות כי למרות ההתבטאויות הללו החילונים מאוד רחוקים מלהיות מקשה אחת - הרבה יותר רחוקים מהציבור החרדי למשל.

פורסם

גם בגוף המאמר ישנה הסתה , אני בעיקר תמיד מוצא שמשנים את משמעות הדברים ממה שהיא באמת.

לגבי יתד נאמן -לא יוצא לי לראות -אם תוכל להביא .

ן

V

ואני אחדד ,ברגע שדבר מסויים מקובל על רוב החרדים -אז אפשר לציין החרדים ככה וככה, אך ברגע שמדובר במגזר ועוד מועט ביותר בעל דעות ודרך שונה איאפשר לכתוב בכותרת החרדים ככה וככה,רק בגלל שעושים את זה- רואים שרובם של החילונים מבולבלים ומיחסים זריקת אבנים וכדו'.. לכל חרדי דוס.

לפני כמה זמן פגשתי חרדי אשכנזי והוא סיפר לי שהוא ניפגש עם חילונים בקשר לעבודה, אז תמיד שואלים אותו- אתה קשור להפגנות וכדו'.., והוא תמיד אומר אני לא מבין מה רוצים ממני.

שתופסים חרדי גונב אז מדוע רבים אומרים הנה חרדים גנבים, אבל שתופסים חילוני גונב -אז כאן בכלל אין הכללה כי כל חילוני הוא בפני עצמו.

אז תסלחו לי חרדים הם גם בני -אדם וגם עובדים על מידותיהם.,כל אחד ודרגתו.

.......

בני -ברק http://www.kikarhashabat.co.il/בני-ברק-8.html

פורסם

אתה משווה הפגנות סטודנטים להפגנות כאלו של חרדים נ-ג-ד יום הזיכרון לחללי צה"ל??!!! בלה בלה בלה בלה

שמישהו יסביר לבחור הקולני שהוא קורא ת'כתבה הלא נכונה(רמז:עמוד ראשון,אינשטיין) "העדה החרדית: כך נסכל את הזזת הקברים" <<<

בולשיט בריבוע. מורים משביתים את הלימודים במחאה על קיצוץ שעות הלימוד ופגיעה במעמד המורה. סטודנטים שובתים למען עתיד השכלה גבוהה בארץ ופוגעים אך ורק בעצמם.

כן,כל המורים הם בעלי מניעים אלטרואיסטים בלבד,ידוע,רק שכחת לציין את המשכורות.אופס. והסטודנטים שובתים למען עתיד השכלה גבוהה ?הסטודנטים שובתים על כל דבר בערך!! וזה שהם פוגעים בעצמם רק מחזק את דבריי.הלו?

lev -27 ,מי שמציין רק את חצי האמת המתאימה לו - משקר בעצם,הידעת?אם לא ידעת,אז תוסיף ששיקרת גם לעצמך.אבל בוא נתערב שעדיין לא סיימנו איתך..

נראה לך הגיוני להתפרע בגלל קברים לפני 3,000 שנים שאף אחד לא יודע מי קבור שם בכלל?

הוכח כהגיוני ,הוכח כמציאותי(זה קורה כרגע,כאן,וקרה אלפי פעמים בעבר) ומסריח מהסוביקטיביות שלך.

erezme

כתבת עלי דברים עוד שאינך מכיר אותי .

אני אדם שקודם חושב אחר-כך כתוב להבדיל ממך [לפחות לפי התגובות שלך].

אז חבל שאתה לא אדם שקורא ורק אח"כ כותב:רשמתי בבירור "אתה אדם שקודם מחליט ואח"כ מבין".מילים שונות,משמעות שונה.משעשע איך הטעות הזאת אומרת הרבה עליך.

יש במילים האלו הרבה יותר משמעות עמוקה ממה שאתה תעז למצוא,וכולן מופנות אישית אליך,האם תנסה לעמוד על טיבן?

אם נשים בצד אם מסכים אני עם דבריך או לא,תמיד אהבתי את הדרך הנעימה והסבלנית שבה אתה עונה לאנשים.

בנוסף,עם הזמן ,ניסית טקטיקות שונות להגיב לאנשים בפורום,כמו להיות "יחד"איתם באותו צד למשל,וידך עוד נטויה ;)ואני סתם אוהב לשים לב לשינויים כאלה(וקצת ,קצת יותר אם תאמין)- אני יכול להפתיע אותך במה שאני יודע עליך,והייתי מרחיב,אבל הדיון כאן הוא לא עליך.אך אל תרגיש שעוקבים אחריך אישית.

תסלחו לי חרדים הם גם בני -אדם וגם עובדים על מידותיהם.,כל אחד ודרגתו.
אתה רואה? אתה מסכים איתי. רק שתמיד תוכל לשנות את המילה "חרדים" לכל אחד אחר..והיי!אפילו נטורי ח-ר-ט-א :xyxthumbs: כי אם לא,אז מה זה אומר?
פורסם

ישנם דברים שאני כבר מחליט -כי אני כבר יודע מהי הדעה שלי בה.

אך הכל יכול להשתנות -ככה לומדים.

לא ניסיתי מראש שום טקטיקה , בסך הכל במשך החיים לומדים וכך משתנים.

אני לא בצד של אף אחד כאן, אני בחור שנולד בבית חילוני -שבחר להיות דתי .

מה הכוונה יודע עלי -באיזה אופן? שלח לי פרטי אם הנושא כאן לא עלי :silly:

ואני חושב שיש לך עוד ניק כאן בפורום, לא?

...

נו ,אני מסכים שכולם בני-אדם , כולם יכולים לעשות טעויות.

יש הבדל אם אדם טעה וחזר למסלול [הכוונה - לא בחר להיות גנב ,אלא יצא לו לגנוב חד פעמי -ואחרי כמה זמן חזר בתשובה],לבין אדם שזה הדרך שהוא סלל לעצמו - כמו נטורי ח-ר-ט-א.

פורסם

הוכח כהגיוני ,הוכח כמציאותי(זה קורה כרגע,כאן,וקרה אלפי פעמים בעבר) ומסריח מהסוביקטיביות שלך.

הוכח למי, על ידי מי ולמה?

פורסם

lev -27 ,מי שמציין רק את חצי האמת המתאימה לו - משקר בעצם,הידעת?אם לא ידעת,אז תוסיף ששיקרת גם לעצמך.אבל בוא נתערב שעדיין לא סיימנו איתך..הוכח כהגיוני ,הוכח כמציאותי(זה קורה כרגע,כאן,וקרה אלפי פעמים בעבר) ומסריח מהסוביקטיביות שלך.

אז חבל שאתה לא אדם שקורא ורק אח"כ כותב:רשמתי בבירור "אתה אדם שקודם מחליט ואח"כ מבין".מילים שונות,משמעות שונה.משעשע איך הטעות הזאת אומרת הרבה עליך.

אתה אידיוט.

פורסם

אתה אידיוט.

אמרתי לכם שהוא יחזור,לא? ועוד במלוא הכח :'(

הוכח למי, על ידי מי ולמה?

אתה מבקש שאני אוכיח לך שזה הגיוני "להתפרע בגלל קברים לפני 3,000 שנים שאף אחד לא יודע מי קבור שם בכלל?"

לא רוצה.זה מביך.זה כמו לבקש ממך לספור עד 10 כדי להוכיח שאתה מסוגל,שאני אבקש? אם אנשים יסתכלו אחורה באלף שנה,מה אתה חושב שיהיה חשוב להם יותר : "שהצלת" עוד כמה מאות אנשים באותה תקופה,במחיר זעום של כמה קברים עתיקים בני 4000 שנה,או להיפך? רוצה דוגמאות ברורות יותר?יש.האם אתה מודע לראיה הקצרה והפופוליסטית שלך?

ואני חושב שיש לך עוד ניק כאן בפורום, לא?

לא רוני,לא.מה קרה,קיטרגת אותי כבר?כל כך מהר?ושוב,כמה אופייני

מה הכוונה יודע עלי -באיזה אופן?

אתה כותב בפורום במשך כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה ואתה לא מצפה שאנשים יבינו אותך בדרך כלשהי?תראה,אולי לא רוב האנשים,אבל לחלקם,החלק החושב,אתה ממש כמו ספר פתוח

על אילו עוד אפשרויות חשבת?שראיתי אותך בחלום?שמצאתי אותך דרך כדור בדולח?שעקבתי אחריך?? למה אתה מתבלבל עם כל האפשרויות במקום לחשוב על אלו המציאותיות,הפשוטות ביותר וההגיוניות ביותר? כמובן שאני לא רומז כאן על דבר אחר בעצם;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים