עבור לתוכן

איזה גרסה של ה-Dlink DIR-655 נמכרת בארץ?

Featured Replies

פורסם

קראתי קצת על הנתב הנ"ל, והבנתי שיש הבדלים בגרסאות.

האם אפשר לרכוש ולהיות בטוח שאני מקבל את גרסה A4 העדיפה?

האם במידה ואפול על גרסה קודמת, אצא מאוכזב?

אני אפרט את הדרישות שלי מהנתב.

תקן N שיכול לתמוך גם ב-G ללא שכל הרשת יורדת ל-G (כלומר, לפעול בו זמנית גם במהירות G וגם במהירות N ללא שה-N ירד למהירות ה-G)

חיבור GIGA

יציבות (כמה שפחות צורך ב-RESTART).

נכוויתי קשות מראוטרים שלאחר שהפעלתי שיתוף קבצים היו קורסים לי כל כמה שעות וצריכים RESTART.

ואז עברתי לראוטר של LINKSYS WRT54GL והוא יציב כסלע.

אז עכשיו עם הצורך שלי בחיבור עם תקן N, החלטתי להשקיע גם בחיבור GIGA.

אגב, האם ניתן לשדרג אותו לתקן N מלא ולא DRAFT?

קראתי את הביקורת על הנתב הנ"ל ב-netchief. אבל אני עדיין חושש על ליפול על דגם מרביזיה קודמת.

וגם קצת מוזר לי לקנות נתב כל כך ותיק. הרי יצאו מאז דגמים אחרים. האם הם לא יותר חזקים (כי הטכנולוגיה והצ'יפים השתפרו מאז)?

תודה!

פורסם

אתה לא יכול להיות בטוח, פותחים ורואים מה כתוב עליו ואיזה רויזיה הוא

לגבי הN, אין הבדל מהותי בין הDRAFT לרשמי, ואי אפשר ל"שדרג" בכל מקרה זה לא יפריע לך

פורסם
  • מחבר

לגבי ה-N, אבל יש כמה DRAFT עד כמה שאני יודע. יש DRAFT 1 ו-DRAFT 2. ואם הבנתי נכון, DRAFT 2 הוא זה שתומך בכך שאפשר להתחבר עם G מבלי להוריד את מהירות כל מי שמחובר.

מה זה אומר שאין הבדל מהותי? בין איזה מה-DRAFT לרשמי אין הבדל?

ומה זה אומר מהותי? אז מה ההבדל הלא מהותי שאני אחוש?

בכל מקרה, יש לי בעיה לפתוח ולראות מה כתוב, מכיוון שברצוני להזמין מ-ZIGZAG ואין להם אותו במלאי.

פורסם

לגבי ה-N, אבל יש כמה DRAFT עד כמה שאני יודע. יש DRAFT 1 ו-DRAFT 2. ואם הבנתי נכון, DRAFT 2 הוא זה שתומך בכך שאפשר להתחבר עם G מבלי להוריד את מהירות כל מי שמחובר.

.

אולי אתה מתכוון לdual band 2.4GHz /5GHz . יש כאילו נתבים והם נמכרים בחול. יש להם שני משדרים/מקלטים שיכולים לעבוד במקביל בשני תדרים ואז יש לך רשת N על ה 5Ghz והG על ה2.4 . אני חושב לבקש מההורים שלי להביא לי אחד כמו WRT610n . אני לא בטוח שזה מותר להשתמש ב 5GHz בארץ כי לא ראיתי כאילו למכירה.

אולי בתצורת MIMO אפשר לעשות שני רשתות על שני תדרים נפרדים שהם לא 5 ו 2.4 אני ממש לא מעודכן בתחום אבל אני גם רוצה לשדרג router ואני מעדיף linksys מתוך הרגל.

פורסם

מזיגזג? הכי קל... פשוט תבקש מהם לברר אם מדובר בA4, כאמור החנות הזאת מובילה בכל מה שקשור לשרות לקוחות

לגבי הDRAFT, הסיפור הפשוט הוא שלקח ל"חכמים" שיושבים למעלה יותר מדי זמן לאשר את הN סופית, כל החברות שמיצרות ציוד פשוט נקטו בטקטיקה פשוטה מאחר וידעו שלא יהיו שינויים בין הDRAFT לסופי ויצרו מכשירים שתומכים הDRAFT ולא ברשמי מאחר וכשהם יצאו הN עדיין לא היה רשמי

מבחינתך אין הבדל

פורסם
  • מחבר

אולי אתה מתכוון לdual band 2.4GHz /5GHz . יש כאילו נתבים והם נמכרים בחול. יש להם שני משדרים/מקלטים שיכולים לעבוד במקביל בשני תדרים ואז יש לך רשת N על ה 5Ghz והG על ה2.4 . אני חושב לבקש מההורים שלי להביא לי אחד כמו WRT610n . אני לא בטוח שזה מותר להשתמש ב 5GHz בארץ כי לא ראיתי כאילו למכירה.

אולי בתצורת MIMO אפשר לעשות שני רשתות על שני תדרים נפרדים שהם לא 5 ו 2.4 אני ממש לא מעודכן בתחום אבל אני גם רוצה לשדרג router ואני מעדיף linksys מתוך הרגל.

בסקירה של הנתב רשום שזה בגלל התכונה של ה-DRAFT 2

הקישור:

http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-655/DIR-655.htm

והציטוט:

שילוב של התקני N ו-G: כלל ידוע הוא שכאשר יש באותה רשת אלחוטית התקנים בתקן G והתקנים בתקן B, כל הרשת תפעל בתקן B. לא כך הדבר ב-Draft 2 של תקן N. בטיוטא זו נקבעו כללים כיצד פועלת רשת מעורבת ועל מנת לוודא שהנתב DIR-655 עומד בכללים אלה, בצעתי בדיקה איכותית שכללה התקן בתקן N (ה-DWA-140) במחשב ה-Inspiron והתקן בתקן G (כרטיס Mini PCI מדגם 3945ABG של אינטל) במחשב נייד אחר. בשני המחשבים הופעלה תוכנת FTP והועברו קבצים מהניידים אל השרת SW1. בבדיקה שנערכה כאשר הנתב והמחשבים באותו חדר נמצא שהנתב אכן עומד בכללי Draft 2 -- כל מחשב פועל בתקן שלו ושניהם שומרים על רמת העברה של כ-50% מהמקסימום הצפוי באותו תקן.

פורסם

כתוב שהוא עומד בתקן....

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא עומד בתקן.

אני מחפש המלצות וחוות דעת נוספות על הנתב.

וגם התייחסות על הגרסאות שנמכרות בארץ.

האם אני ארגיש בהבדל אם אני אקבל את הגרסה הלא אחרונה?

פורסם

סביר להניח שמה שתקבל אם תרכוש היום זו גרסא 4. בכל מקרה הספק יכול לתת לך תשובה מדוייקת כי גרסת החומרה כתובה גם על הקופסא החיצונית. מבחינת התפקוד אין בינהם הבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים