עבור לתוכן

כרטיס טוב לצפייה בHD?

Featured Replies

פורסם

אני מניח שעם מדיה סטרימר, אבל שמע, אתה לא צריך את ה-gt240 הוא מיותר לצרכים שלך, יספיק לך גם ה-g210 אם אתה לא משחק משחקים,

אותו כל ספק יחזיק. או gt220 אם אתה מתכוון להשתמש בכל מני פילטרים של שיפור תמונה על סרט HD 1080p (מטלה שיכולה להכביד

על ה-g210)

פורסם
  • מחבר

אני מניח שעם מדיה סטרימר, אבל שמע, אתה לא צריך את ה-gt240 הוא מיותר לצרכים שלך, יספיק לך גם ה-g210 אם אתה לא משחק משחקים,

אותו כל ספק יחזיק. או gt220 אם אתה מתכוון להשתמש בכל מני פילטרים של שיפור תמונה על סרט HD 1080p (מטלה שיכולה להכביד

על ה-g210)

גם בgt 220 כתוב:

*Minimum 450W or greater system power supply

ואני בטוח שיש לי פחות גג 400.

לשדרג גם לכרטיס וגם ספק עולה בדיוק כמו סטרימר, אז עדיף לקנות סטרימר של Western Digital ב735 אצל k.s.p לא?

פורסם

האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הכרטיס (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד?

פורסם
  • מחבר

האם יש משמעות לסוג הזיכרון והמהירות של הכרטיס (DDR2/3), כאשר הכרטיס מיועד לסרטי HD בלבד?

אני סך הכל רוצה לדעת שסרטי Full HD 1080p ירוצו כמו שצריך כשאני צופה בהם בטלוויזיה דרך המחשב, זה הכל..

אני רשמתי את המפרט של המחשב למעלה..

רק תגידו לי בבקשה אם זה יעבוד ויריץ את הסרט כמו שצריך בלי תקיעות אם איזה כרטיס מסך מסידרה 2 של nvidia בלי

להיות תלוי במעבד או בram של המחשב.

או שכדאי לי לקנות סטרימר שנועד לעשות את העבודה הזאת..

בבקשה מי שמבין שיתן לי המלצה, אם תגידו סטרימר אני רץ וקונה סטרימר אם כרטיס מסך בלבד אני רץ וקונה כרטיס מסך.

שוב תודה רבה למגיבים..

פורסם

גם בgt 220 כתוב:

*Minimum 450W or greater system power supply

ואני בטוח שיש לי פחות גג 400.

לשדרג גם לכרטיס וגם ספק עולה בדיוק כמו סטרימר, אז עדיף לקנות סטרימר של Western Digital ב735 אצל k.s.p לא?

זה סתם כיסוי תחת של הייצרנית. למשל פה:

http://www.club3d.nl/products/products_ending_page_7_with_id.cfm?product_id=206

אפשר לראות מינימום 300W ספק. הכרטיסים האילו מאוד חסכנים בחשמל. ושוב, יש גם את ה-g210 שדי ברור שירוץ על הספק שלך.

פורסם

בנגן SPLASH LITE אפשר להשתמש בהאצת חומרה גם ב- ATI.

היה לי מעבד גרוע מאוד שלא הריץ תכנים בהבחנה גבוהה ועכשיו ואז שמתי כרטיס חדש של ATI וניגנתי עם SPLASH LITE ועבד חלק.

אבל כמו שזה נראה פה אתה לא מבין יותר מידי במחשבים ולא רוצה להתעסק יותר מידי (תקן אותי אם אני טועה) אתה מעדיף ליפול על הספה לקחת את השלט ולראות סרט נכון?

אני הייתי מציע לך לקנות Xtreamer יש לי כזה וגם מחשבים חזקים, ובשביל סרטים נטו Xtreamer נראה יותר טוב מהמחשב.

לווינדוס יש הגבלה כלשהיא לא ברורה ולסטרימר אין את הבעיה הזו.

תקנו אותי אם אני טועה אבל אני חושב שבמקרה הזה ססטרימר הוא הבחירה הנכונה במיוחד שהמחשב עצמו לא חזק במיוחד.

פורסם
בנגן SPLASH LITE אפשר להשתמש בהאצת חומרה גם ב- ATI.

היה לי מעבד גרוע מאוד שלא הריץ תכנים בהבחנה גבוהה ועכשיו ואז שמתי כרטיס חדש של ATI וניגנתי עם SPLASH LITE ועבד חלק.

MPC-HC התחילו עם האצת חומרה הרבה לפניהם, ולדעתי הוא הנגן(והקודקים) הטוב ביותר היום.

הבעיה היא שהתמיכה של ATI בהאצת חומרה כפופה לקידודים בנתונים הרשמיים של בלו-ריי.

לכן, מה שעושים זה פשוט לחפש סרטים ממקודדים איכותיים, שלא חורגים מהנתונים האלה(רובם מקודדים בצורה הזו).

פורסם

MPC-HC התחילו עם האצת חומרה הרבה לפניהם, ולדעתי הוא הנגן(והקודקים) הטוב ביותר היום.

הבעיה היא שהתמיכה של ATI בהאצת חומרה כפופה לקידודים בנתונים הרשמיים של בלו-ריי.

לכן, מה שעושים זה פשוט לחפש סרטים ממקודדים איכותיים, שלא חורגים מהנתונים האלה(רובם מקודדים בצורה הזו).

עזוב רגע כרטיס מסך, לא עדיף לו לפי מה שהוא אמר עד עכשיו סטרימר?

פורסם

על ה-g210)

רק הINVERSE TELECINE גורם לתקיעות. אפשר להשתמש בNOISE REDUCTION ובEDGE ENHANCEMENT בלי בעיה.

פורסם

עזוב רגע כרטיס מסך, לא עדיף לו לפי מה שהוא אמר עד עכשיו סטרימר?

ממש לא.

פשוט שייקח 210GT/220GT של NVIDIA(ואז יהיה בראש שקט) או אם הוא מתעקש שייקח משהו של ATI שברוב המקרים גם יעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים