עבור לתוכן

מעבדת מחשבים מומלצת בתל אביב \ הרצליה

Featured Replies

פורסם

שלום!

המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה.

מישהו יכול להמליץ על מקום?

נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם :)

פורסם

למה אתה צריך "מעבדה"? אי אפשר לעשות troubleshooting עם האמצעים שיש לך?

פורסם
  • מחבר

אני אנסח מחדש: המחשב שלי מת. אי אפשר להפעיל אותו (הוא נדלק לחצי שנייה ואז נכבה). אני מניח שהבעיה היא בלוח אם או בספק, כי כשאני מנתק את מחבר ה-P4 מהספק ללוח האם אז אפשר להדליק אותו והוא לא נכבה, אבל כמובן המחשב לא עובד אז.

חוץ מזה, אין לי אמצעים :)

פורסם

שמעתי כבר כמה פעמים מילים טובות על תמליל ברמת גן, אבל באמת שאין לי צל צילו של מושג איך הם ולא מדובר על מידע מבוסס מאוד. תשאל אם מישהו מכיר.

http://www.tamlil2100.co.il/

הייתי שם פעם אישית (לפני 3-4 שנים) והמקום נראה יותר כמו מחסן מאשר חנות.

פורסם
  • מחבר

זו חנות מחשבים? כי לפי מה שהבנתי הם לא ממש מתעסקים עם חומרה, אלא בעיקר עם ציוד היקפי ומערכות מחשב מורכבות (כמו באג).

חוץ מזה, לא ראיתי שיש להם מעבדה.

פורסם

מהאתר שלהם:

אודות החברה

חברת תמליל 2100 בע"מ הוקמה בשנת 1987 ונחשבת לאחת החברות המקצועיות והותיקות בשוק המחשבים המקומי.

החברה עוסקת ביבוא, שיווק, יעוץ, תמיכה ומתן פתרונות מקצועיים לסביבת המחשב.

החברה מפיצה ומוכרת מגוון רחב של מותגים בינלאומיים מהמובילים בתחום המחשוב העולמי.

סל מוצרי החברה כולל מחשבים, שרתים, תחנות עבודה, מחשבים ניידים, מכשירי

כף יד, מדפסות לייזר, מדפסות הזרקת דיו, מכשירים משולבים, מצלמות דיגיטליות, סורקים, פקסים, חלקי מחשב, כונני גיבוי וציוד נלווה מגוון לעולם המחשבים.

ברשותנו מחלקה נוספת לחומרים מתכלים שם תוכלו לרכוש טונרים וחומרים למדפסות לייזר, לייזר צבע, למכונות צילום, ראשי דיו למדפסות הזרקת דיו

ומכשירים משולבים וחומרים למכשירי פקס מכל הסוגים.

מוצרים אלו משווקים ישירות וללא פערי תיווך וזאת בכדי להוזיל את העלויות. לחברה מעבדות שרות משוכללות שמעסיקות טכנאים ומהנדסי מחשב מקצועיים מהטובים בתחומם, העוסקים בייעוץ, תיקון, חידוש והשבחה של מחשבים, מדפסות, מחשבים ניידים, מסכי מחשב, מערכות אל פסק וציוד מחשוב מתקדם.

בין לקוחותינו הרבים נמנים: משרד הביטחון, צה"ל, תעשיה אווירית, בזק,עיריות, מועצות מקומיות, בנקים, קיבוצים, מפעלי היי טק ומוסדות חינוך.

נשמח לעמוד לרשותך בכל עת.

ספק מורשה: משרד הביטחון – צה"ל 86/959202

תעשיה אווירית – 041 V1

בזק - 716727

פורסם
www.logicpc.co.il נמצאים ברחוב הרוא"ה 2 רמת גן (ליד כיכר אורדע בין הרצל לביאליק).
פורסם

www.logicpc.co.il נמצאים ברחוב הרוא"ה 2 רמת גן (ליד כיכר אורדע בין הרצל לביאליק).

פעם שיחקו לי קטע. הזמנתי קירור במיוחד וחיכיתי שבוע שיגיע . אחרי שהגיע הם מכרו אותו למישהו אחר .

פורסם

אם יש לך דו שיח בעניין, דבר איתי בפרטי.

אני קונה בלוג'יק מאז הילדות ומאוד מרוצה מהשירות שלהם (ואני מציב סטנדרטים גבוהים לשירות לקוחות).

פורסם

אני אנסח מחדש: המחשב שלי מת. אי אפשר להפעיל אותו (הוא נדלק לחצי שנייה ואז נכבה). אני מניח שהבעיה היא בלוח אם או בספק, כי כשאני מנתק את מחבר ה-P4 מהספק ללוח האם אז אפשר להדליק אותו והוא לא נכבה, אבל כמובן המחשב לא עובד אז.

חוץ מזה, אין לי אמצעים :)

פרק ספק ממחשב אחר ל3 שניות , ותבדוק .

אין לך יותר מדי אופציות , זה או ספק או לוח .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים