עבור לתוכן

דייט ראשון באזור שוהם\יהוד קריית\אונו

Featured Replies

פורסם

מעקב ולא בגלל שאני מחפש לדייט ראשון, אלא שעברתי לשוהם ומאז אני מכיר רק מה שיש בתוך הישוב ובסביבה המיידית (קפה קפה, איירפורט סיטי)

פורסם
  • מחבר

טריאסטה - כרטיס ביקור

קפה ביסטרו כשר הממוקם במרכז סביון, באווירה פסטורלית נעימה ושקטה. תפריט המסעדה מציע ארוחות בוקר, מבחר פסטות ומנות דגים מיוחדות.

מסעדה ,חלבי דגים

השיקמה 1,סביון

שעות פעילות:

א'-ה': 8:00-23:00

נשמע מעניין אבל השעות לא טובות :(

realmagic אתה אומר שאין פאבים בתוך שוהם וסביבתו המיידית?

דרך אגב גם פאב שקט בא בחשבון

פורסם

כשאני רוצה להרשים מישהי, אני לוקח אותה למוזס בהרצליה. חובב גדול של המקום :)

פורסם

בתוך שוהם אין פאבים בוודאות - אני יודע שפעם רצו לפתוח אחד אבל לא קיבלו רשיון עסק בגלל שזה לא התאים לאופי הישוב.

לגבי מסביב - אין לי מושג, אני מקווה שמישהו אחר יכתוב משהו בנושא ואז גם אני אלמד משהו מועיל.

פורסם
  • מחבר

כשאני רוצה להרשים מישהי, אני לוקח אותה למוזס בהרצליה. חובב גדול של המקום :)

מוזס זה לדעתי רשת סוג ב' בפעם היחידה שהייתי שם קיבלתי WELLDONE במקום MEDIUMRARE ביקשתי חדש קיבלתי MEDIUM. לא היה זין לחכות פעם שלישית. אז אכלתי אותו ככה הבשר היה ממש לא משהו ורק בזכות שכבה עבה של בצל מטוגן באיזה רוטב ולחמנייה מתוקה מדי קיבלה המנה חזות סבירה. החלטתי להזמין סלט באותו יום, זו הייתה פשוט ערמה ממש קטנה של חסה עם מעט עלי רוקט אפילו חצי שרי לא שמו.. אל תבינו אותי לא נכון אני לא איזה פסיגי ואני אוכל מנה משולשת של האוכל בצבא. אבל כשאני בא למסעדה אני מצפה למשהו אחר.

למוזס אני לא חוזר

פורסם

בשוהם אין כלום. שום דבר.

באיירפורט סיטי (שצמוד לשוהם) יש אחלה מסעדה בשם "עד העצם" עם בשר טעים. לא זולה אבל המקום הכי טוב בסביבה לדעתי.

פורסם

עד העצם זה לא מקום לדייט ראשון, אלא אם כן שם המשפחה שלך הוא רוטשילד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים