עבור לתוכן

מה חדש ב-PALIT

Featured Replies

פורסם

יצאתי לשוטט ברשת לחפש דגמים חדשים של כרטיסי מסך

ונזכרתי בחברת-PALIT..בכניסה לאתר הכל נראה אותו דבר

סקרן אותי לראות איך נראים סידרת-ATI החדשה של פליט.

אין כזה דבר רק NVIDIA שנראים לא רע.

כל כרטיסי-ATI עברו לקטגורית-DISCONTINUED PRODUCTS

http://www.palit.biz/main/vgapc_discontiuned.php?pcid=4

נראה כי גם חברת-PALIT נכנעה לכח של-NVIDIA

העם ככה יראה העולם החדש של כרטיסי המסך ?

יהיו חברות שיעבדו רק עם-ATI

וחברות שיעבדו רק עם-NVIDIA

??????????

פורסם

גם אם כן, למה זה מציק לך? יש בשוק די והותר חברות גם אם הן יחליטו לעבוד אקסקלוסיבית עם מפתחת אחת בלבד (כלומר או AMD או NVIDIA) כל אחת.

פורסם

זה כי PALIT יודעים ש-ATI בנפילה אז הם בורחים מהם...

(סתם, זה עקיצה לכל הפלצנים שמסיקים מסקנות על nvidia כי XFX לא מייצרים gf100)

פורסם

יש לי נסיון מעולה עם כרטיסי BFG, כמו-כן יש גם את EVGA המצויינת - XFX לא ממש תחסר.

פורסם
  • מחבר

אני אוהב את הכרטיסים של חברת-PALIT בגלל הקירור צד שלישי שלהם שחזק ושקט.ומעדיף כרטיסי-ATI

אני גם אוהב את הכרטיסים של-HIS בגלל הקירור שזורח תחת תאורת-UV ...נחכה לראות לאיזה צד הם ילכו

וככה מצטמצמות לי האפשרויות לבחור מה שמתאים לי.

פורסם

לצערי הרב מאוד (מאוד מאוד) פאליט לא מייצרים יותר בשביל ATI ממה שנראה כרגע (הם וחטיבת GW שלהם כן מייצרים עבור NVIDIA) אבל פאליט עשתה כמה טעויות שגרמו לAMD לכעוס מאוד, הטעות ששברה את גב הגמל הייתה שיווק כרטיסי HD4850 GDDR5, כרטיסים שבעצם השתמשו באותה הליבה שבה משתמשים בHD4870. אז AMD אמרו להם "עצרו עצרו פה, אנחנו מספקים לכם שבבים שצריכים להמכר ב280 דולר ואתם מוכרים אותם ב220? אתם בכלל קיבלתם אישור מאיתנו לייצר כרטיס שלא קיים באופן רשמי, וכל זה רק בשביל לעשות עוד כסף?!" וזהו, זה קרה בתקופה של HD4770 וHD4890, זה גם למה אפילו מהכרטיסים האלה אנחנו לא רואים פאליט.

אז מה שכרגע משתמשי ATI יכולים לעשות זה להסתפק במוצרים המעולים של CONNECT3D (חטיבת ATI של INNOVISION) ושל POWERCOLOR, שמביאים לנו מחירים פנטסטיים.

פורסם

דווקא לא ראיתי 4850 DDR5 מבית PALIT בעוד שכן ראיתי מחברות אחרות (אאל"ט HIS למשל)...

פורסם

הHD4850 GDDR5 של פאליט היה הנפוץ ביותר (הלך פה כמו לחמניות חמות בפורום)

גם היה את של גיינוארד, אותה חברה בסופו של דבר.

פורסם

אכן רוב האזכורים הם של שתי החברות שהזכרת (ואני בלבלתי את GAINWARD עם HIS בהודעתי הקודמת), אבל מה עם SAPPHIRE? חיפוש קצר בגוגל מעלה יותר מדי אזכורים של החברה הזו בהקשר הנ"ל בשביל שזו תהיה טעות...

פורסם
  • מחבר

פתחתי זאפ ומצאתי רשימה של-38 חברות שמגיעות לארץ.

עשתי קצת סדר מי שייך למי

והמלחמה הזאת לא עושה לנו. קליינט סופי טוב.

בנתיים בכרטיסי מסך...אולי בקרוב יהיה אותו דבר גם ב-לוחות אם.

תמונה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ממתי HIS וסאפיר מייצרות לשניהם?

XFX לא מייצרת GTX470 GTX480, רוב הסיכויים שכן תייצר את שאר הפרמיים.

MANLI מייצרת ATI ולא סתם, הHD5850 שלה זה אחד הזולים היום בישראל.

פורסם
  • מחבר

הרשימה נעשתה מהר מידי.

צודק לגבי-HIS..SAPPHIRE

XFX עם לא מיצרת את החדשים אז מה היא שווה.

לגבי ה-MANLI הסתמכתי על הרשימה בזאפ ושם לא מופיעים ATI..לא מכיר בכלל את החברה הזאת אישית ומקווה לא להכיר-זאת חברתה ששיכת ל-ECS משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים