עבור לתוכן

האם ספק HEC-400LD-T יחזיק את המפרט הבא:

Featured Replies

פורסם

לוח ג'יגהבייט GA-P55A-UD3

מעבד i5 750

כרטיס מסך HD 4650

זכרון DDR3 2GB

שני דיסקים קשיחים SATA ועוד אחד IDE

צורב DVD

כרטיס SCSI

כרטיס קול PCI נוסף לזה שמובנה בלוח

מודם-פקס 56 חיצוני (סיריאלי, דרך מתאם USB)

תודה! :)

פורסם

איזה רעש בדיוק? יש לי גם את הספק הזה. המאוורר של הספק מרעיש?

אם יש לך זוג ידיים מוצלחות- תפרק, תנקה מאבק, תשמן\תגרז עם החומרים מתאימים וזהו...

מתוכנן OC בשלב כלשהו?

כך או כך לטעמי הוא חלש.

אתה יכול לקחת לוח אם יותר זול וככה לגרד עוד 200 ש"ח ושיהיה רלוונטי תקנה כרטיס הרחבה ב40 ש"ח של USB3

פורסם
  • מחבר

איזה רעש בדיוק? יש לי גם את הספק הזה. המאוורר של הספק מרעיש?

רעש חזק. כאילו יש חיכוך במיסבים של המאוורר (או המאווררים - יש בו שניים).

אם יש לך זוג ידיים מוצלחות- תפרק, תנקה מאבק, תשמן\תגרז עם החומרים מתאימים וזהו...

חשבתי על זה, אבל בגלל שהוא מעולם לא היה ממש שקט הייתי מעדיף להשקיע כמה שקלים במאווררים שקטים. זה מעשי? ראיתי ב-dealextreme.com כמה אופציות מעניינות:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5185

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9389

מתוכנן OC בשלב כלשהו?

בהחלט לא.

כך או כך לטעמי הוא חלש.

אתה יכול לקחת לוח אם יותר זול וככה לגרד עוד 200 ש"ח ושיהיה רלוונטי תקנה כרטיס הרחבה ב40 ש"ח של USB3

מלבד הרעש לא נתקלתי בבעיות כלשהן עם הספק הזה, ולכן אני מעדיף לנסות להשקיט אותו במקום לזרוק אותו לפח. זה גם יותר ידידותי לסביבה ;)

פורסם
חשבתי על זה, אבל בגלל שהוא מעולם לא היה ממש שקט הייתי מעדיף להשקיע כמה שקלים במאווררים שקטים. זה מעשי?

בשביל האתגר זה נשמע מעניין, מעשית זה נשמע כמו חלטורה אבל זה לא אומר שזה לא יעבוד! :)

מלבד הרעש לא נתקלתי בבעיות כלשהן עם הספק הזה, ולכן אני מעדיף לנסות להשקיט אותו במקום לזרוק אותו לפח.

לא נתקלת בבעיות איתו כי הוא התאים למערכת שבזמנו בנית. כרגע, זה לא המצב. אתה לוקח מפרט חזק...

למה אתה לא מוכן להתפשר בלוח האם? סיבה מיוחדת?

בכל מקרה אני ממליץ לך לחכות לתגובה בקשר לעוצמת הספק. אולי תשנה אפילו את הכותרת שתהיה יותר רלוונטית לנושא.

ובקשר לאיכות הסביבה- במקרה והחלטת לרכוש ספק חדש אתה מוזמן לשתול פטוניה בתוך הספק הישן. הוא ישמש לך אחלה של ערוגה! ;)

פורסם
  • מחבר

בשביל האתגר זה נשמע מעניין, מעשית זה נשמע כמו חלטורה אבל זה לא אומר שזה לא יעבוד! :)

אני די סגור שאני הולך על זה. מה שכנראה אעשה זה להחליף את שני המאווררים שבספק בגירסאות שקטות יותר (של זלמן).

למה אתה לא מוכן להתפשר בלוח האם? סיבה מיוחדת?

לוח האם והמעבד הם הרכיבים היחידים שילכו איתי עד סוף החיים של המחשב ולכן החלטתי שעל שניהם אני לא מעוניין להתפשר. אני רוצה לוח שתומך בכמה שיותר מהתקנים הישנים שלי וגם בהתקנים עתידיים, ומעבד חזק. השילוב של לוח GA-P55A-UD3 ומעבד i5 750 אמור לתת לי את זה. את שאר הרכיבים (כרטיס מסך, זכרון, דיסקים, צורב, ספק) אני עשוי לשדרג בהמשך.

אגב, גם הלוח הזה הוא פשרה. הלוח שרציתי הוא Asrock P55 Deluxe, אבל הוא עולה עוד 250 ש"ח וקשה לי להצדיק את זה. במיוחד שאין לו USB 3.0 (יש לו יתרונות אחרים, במיוחד למי שמתכוון להשתמש ברכיבים ישנים).

בכל מקרה אני ממליץ לך לחכות לתגובה בקשר לעוצמת הספק. אולי תשנה אפילו את הכותרת שתהיה יותר רלוונטית לנושא.

תודה, שיניתי את הכותרת. אני עדיין מקווה שהספק שלי יוכל להיות יותר מעציץ ;)

פורסם

דווח מה התוצאות של שיפוץ הספק!

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

איזה ביזבוז מה הקטע סתם ליקנות מאוורר לספק,במחיר של המאורר אתה יכול להוסיף עוד 30 שקל וליקנות ספק HEC של 400 W חדש

פשוט תשמן אותו מה הבעיה,במחשב הענתיקה שלי גם המאוורר התחיל לעשות רעש של טרקטור פשוט לקחתי את ה WD 40 עם הקש האדום הכנסתי בין הפתחים והתזתי לאמצע של המאוורר בציר איפו שהוא מיסתובב,הדלקתי והוא היה שקט כמו חדש,וכל זה מבלי ליפתוח את הספק

פורסם
  • מחבר

HEC 400 עולה החל מ-200 ש"ח. שני מאווררים עולים 70 ש"ח.

לגבי WD40, ניסיתי את זה בעבר. זה מועיל, אבל לזמן קצר מאוד. אני מחפש זול שלא יידרוש תחזוקה. אשמח לשמוע רעיונות אחרים.

תודה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים