עבור לתוכן

שאלה בקשר למידות של מכנסיים

Featured Replies

פורסם

למכנסיים יש SIZE/WAIST SIZE שהוא מתחיל בערך ב28 ונגמר איפהשהו באיזור ה50 (לגברים).

הכוונה היא בעצם באינצ'ים? איך אני מודד את זה? זה בעצם כמו למדוד את האורך במותניים ואז לכפול ב-2? (כשהמכנסיים מונחות על משטח ולא לובשים אותן)

פורסם

לכל מדינה (ולפעמים גם לכל חברה) יש סטנדרטים אחרים במקצת. 38 של מדינה אחת יכול להיות 48 של מדינה אחרת, וגם בתוך אותה מדינה יכול להיות שמחברה אחת יתאים לך 42 ומחברה אחרת 44. בקיצור, אלא אם אתה מזמין מחברה שכבר התנסית בתוצרת שלה, אין מנוס אלא למדוד.

פורסם

בגלל זה אני תמיד אומר לאנשים שאין שום בעיה להזמין מחו"ל פרטיי לבוש ונעליים, אך מומלץ לבדוק אותם קודם בארץ אם קיימים, ואם לא דגם דומה כדיי לקבל השוואה. :xyxthumbs:

פורסם

סתם מתוך התעניינות, אפשר לשאול מאיזה אתר אתה מתכנן לקנות?

EBAY?

אני מחפש איזה אתר רציני וגדול שממנו אפשר יהיה להזמין בגדים \ נעליים.

ואין לי כוח להסבך עם EBAY.

הייתי מעדיף אתר שהוא גם המוכר.

פורסם

אין מה להסתבך עם EBAY.

אני הולך להזמין את הג'ינס הזה אחרי שאני אמדוד אותו בארץ

פורסם

^

מידה 36? :o (זה קטנטן!)

אישית לא מושך אותי במיוחד כל הקטע של המותגים עם פאץ' קטנטן שרשום את השם של החברה ועל זה לשלם הון תועפות. בגד יפה, פשוט, נוח וזול ויצאנו לדרך.. ;) (מומלץ גם עם הרבה כיסים- פריק של כיסים..)

אני גם מצטרף להיתעניינות אחר אתר של בגדים ששולח לארץ, אפילו בעלות "סימלית" של כמה דולרים אם החנות לא שולחת חינם (איביי זה בלגן שלם ולא פעם חיפשתי דברים ולא מצאתי מרוב בלגן של סוחרים וחנויות).

מעקב

פורסם

אין מה להסתבך עם EBAY.

אני הולך להזמין את הג'ינס הזה אחרי שאני אמדוד אותו בארץ

המחיר נמוך מאוד עבור הדגם הזה ולפי הפידבקים של המוכר הזה, כנראה מדובר בג'ינס מזויף. אני ממליץ לך להיעזר בדיון הבא לפני שאתה רוכש דיזל ב-Ebay:

http://www.honestforum.com/diesel-jeans/58175-authenticity-check-superthread.html

פורסם
  • מחבר

אני קניתי מeBay. לא תמיד צריך להכיר את המידות של אותה חברה בשביל רכישה. זה לא כזה מסובך לקחת מטר ולמדוד בגד שאתה יודע שנוח לך, ולהשוות עם מה שאתה קונה (ואם לא מצויינות המידות הנחוצות תמיד אפשר ליצור קשר עם המוכר).

כמובן שעדיף אם מכירים כבר את המידות של אותה חברה/מותג (אם מדדתם בחנות למשל, או שכבר יש לכם בגד שלהם), אבל גם הדרך שהזכרתי עושה את העבודה.

אין מה לדאוג בנוגע לשימוש בeBay, עם קצת common sense הרווח יהיה כולו שלך. חוץ מלעבור טוב על העמוד של כל מכירה, וקצת לרפרף בפידבקים של המוכר אין ממש משהו מיוחד.

וכמובן שהמחירים הרבה פעמים נמוכים בהמון לעומת מחיר של חנויות "פיזיות"/"סטנדרטיות". קניתי סווצ'ר ב24.99 דולר + 15 דולר משלוח (USPS PRIORITY שנחשב לטוב יחסית, לעומת הFIRST CLASS שמשום מה יש להם נטייה להיאבד) שהגיע חדש עם הטג, והMSRP שלו הוא 88 דולר.

פורסם

המחיר נמוך מאוד עבור הדגם הזה ולפי הפידבקים של המוכר הזה, כנראה מדובר בג'ינס מזויף. אני ממליץ לך להיעזר בדיון הבא לפני שאתה רוכש דיזל ב-Ebay:

http://www.honestforum.com/diesel-jeans/58175-authenticity-check-superthread.html

איך הגעת למסקנה הזאת?

אף אחד מהפידבקים השליליים לא מדבר על זיוף.

פורסם
The number was smaller than the original!!!

ובכל מקרה, אני לא הייתי רוכש כלום ממוכר עם פחות מ-99 אחוז פידבקים חיוביים, אלא אם אחד הקונים השאיר כמעט את כל הפידבקים השליליים מתוך נקמנות (וזה בהחלט לא המקרה הנוכחי).

לא אמרתי שאסור לקנות ב-Ebay אבל אף מוכר שפוי או ישר לא יציע דיזל מקורי מהדגם הזה ב-40 דולר, שלא נדבר על כך שהתמונות שלו באיכות נמוכה ומצולמות מרחוק (כנראה כדי למנוע בדיקה של התפרים וזיהוי שלהם כמקוריים).

פורסם

כן טוב ביקשתי ממנו תמונות טובות יותר של המכנס, אם הוא יביא אני אבדוק אותן, אם לא אני אעבור הלאה

פורסם

באמריקה וברוב עולם (גם בגינסים) יש לו 2 מידות.

הקף של מותנים ואורך של המכנס בפנים.

וזה באינטשים.

ככה גודל של 36 על 33 אומר

מתנים - 36 אינטש

מכנס בבפנים - 33 אינטש

מספר הראשון זה מתנים ויהיה X בין זה לאורך.

36 X 33

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים