עבור לתוכן

בעיה בהגדרות רשת עם xbox360 דרך נתב (ראוטר) אלחוטי של 3com

Featured Replies

פורסם

אז ככה. קודם כל אני מודה לכם מראש על כל הצעת פיתרון,תגובה, מידע

שיכול לעזור לי, הבעיה הזאת נמשכת כבר הרבה זמן ואני לא מוצא פיתרון ודבר נוסף זו פעם ראשונה שאני נתקל בזה.

אז ככה אין לי ידע ממשי בתחום, קניתי את הראוטר לבד והגדרתי לבד לפני למעלה משנתיים הכל דרך ידע שמסתובב באינטרנט.

יש לי כמה וכמה מכשירים ומחשבים שעובדים עם הראוטר והכל עובד חלק... עד שנתקלתי בבעיה מוזרה מאוד ואני יפרט אותה לפרטי פרטים כאן.

הראוטר שלי הוא כאמור של 3com 3crwer100-75 מעודכן לגירסא האחרונה שלהם מאתר הרשמי.

אני מחבר בכבל רשת את המחשב שלי. אתה הסוני 3 וכאמור את הXbox360.

את הנתב הגדרתי כDHCP Server וכולם מקבלים כתובת IP נפרדת. פתחתי פורטים לסוני ולXbox360 ככה שזה לא יכול להיות בעיה של פורטים

אם זה מה שעולה לכם כבר בראש. אז ככה.. המכשיר עובד ברשת(הוא לא פרוץ) הוא מזוהה בנתב והוא קיבל IP קבועה משלו והכל תקין.

הבעיה היא שמשהו בהגדרות שלו משתבש! ואין לי מושג למה. אני יכול לשחק בLIVE יום שלם ומחרת בבוקר הוא לא מתחבר בכלל.

אז נכנסתי להגדרות של הנתב וראיתי שהכל כמו שהיה אתמול. עשיתי ניסוי קטן והחלפתי לו IP קבוע במקום 168.192.1.6 נתנתי לו בסוף 8

שיניתי גם בפורטים שהנתב יבטח גישה לIP בסיומת 8 ופלא! הכל עובד קשורה. שיחקתי שוב והכל עבד תקין ומהר ויום למחרת שוב אותה בעיה!

כל הזמן אני ממשיך לשנות את בDHCP מ6 ל8 והכל חוזר לעבוד.

אין לי מושג מה הבעיה ויותר גרוע ממה זה נובע! אני יכול לומר שגם הגדרתי את הכתובת MAC של המכשיר שיעבוד גם אלחוטי למרות שהוא מחובר עם כבל רשת (עשיתי אבטחת MAC ברשת אלחוטית)

יכול להיות שזאת הבעיה?! שיש איזו התנגשות בהגדרות שגורמת לבעיה ברשת??

פורסם

נשמע כמו בעית עומס על הנתב. האם פרט למשחקים רצות במקביל גם תוכנות הורדת קבצים?

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו בעית עומס על הנתב. האם פרט למשחקים רצות במקביל גם תוכנות הורדת קבצים?

לא. וגם לא במחשבים שמחוברים לרשת.

שמתי לב גם שהורדות דרך הקונסולות ניהיו ממש איטיות. אם פעם זה היה מוריד על מקיסמום (300KB) היום הוא מתחיל ב300 KB ואחרי דקה הקצב יורד להפליא.

נשמע כמו תקלה בראוטר אמת, אבל ממה זה נובע ? עומס?! יש כזה דבר?

פורסם
  • מחבר

בבקשה שימישהו יעזור זה ניהיה בלתי נסבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים