עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התקנת ווינדוס XP על מחשב שמותקן בו ווינדוס 7 - איך לעשות?

Featured Replies

פורסם

קנית נייד חדש עם ווינדוס 7. ברצוני להתקין בו XP ולהשתמש בכל מערכת הפעלה בנפרד לפי בחירתי. אני רוצה להשתמש ב-XP לצורך עבודה עם תוכנות עריכת סאונד.

יצרתי פרטישן חדש לXP, התחלתי את ההתקנה מהדיסק ומיד כשההתקנה סיימה לטעון קיבלתי קראש והיה מסך דוס כחול עם הודעת a Serious error has occured או משהו כזה עם פירוט על לבדוק חומרה או תוכנות שהתקנתי לאחרונה ועוד דברים, לא זוכר כ"כ בקיצור...

ניסיתי לחפש מידע באינטרנט והסתבכתי קצת, נדמה לי שהמסקנה שהעלו אנשים אחרים בפורומים שמצאתי דרך גוגל שזה לא כל כך אפשרי כשמדובר במחשב שמותקן בו 7 מלכתחילה. אולי מישהו פה יודע אם דבר כזה הוא אפשרי ואת הפרצדורה הנדרשת?

* Acer Aspire 5738ZG

** שאלה קטנה בעניין לא קשור: האם לא אמורים לקבל את הדיסק של ווינדוס 7 בעת רכישת נייד שמגיע איתו מותקן (+מדבקה עם PRODUCT KEY מקורי שהוא הגיע איתה מודבקת)?

תודה רבה :)

פורסם

מה הstop code שיש בBSOD כאשר אתה מתקין XP? אין פה *שום* קשר לדוס.

יש לך מחיצת שיחזור בדיסק קשיח להתרנה של "מצב מפעל", אתה לא אמור לקבל שום מדיה אופטית.

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות, למה אתה מתכוון בSTOP CODE ובBSOD?

פורסם

BSOD- blue screen of death-המסך הכחול שדיברת עליו.

BSOD זו מילה שחנונים אוהבים להשתמש בה..כי זה נשמע מגניב(?)אני מניח.לפעמים הם שוכחים שלא כולם,אה,נכנסו חזק לעולם החננ..המחשבים

ושיש אנשים,במיוחד כאלה שצריכים תמיכה טכנית,שלא מבינים הרבה על מושגים שכוללים "כחול" ו"מוות" ועלולים לא להבין מילים כמו BSOD או stop code או שהם עומדים לקבל (?)מדיה אופטית בכל רגע! :o

אני מקווה שתזכה לתשובה מלאה.

פורסם

erezme, מה בדיוק המטרה של התגובה הזאת? אם אין לך משהו מועיל לכתוב אז פשוט אל תכתוב. בפעם הבאה תמצא את עצמך עם אזהרה על ספאם.

לפותח הדיון:

Blue Screen Of Death הוא אותו מסך כחול שאתה רואה ונותן פרטים על שגיאת מערכת כשלהי.

ה stop code הוא קוד השגיאה.

bsod_a.jpg

כמו שאתה רואה בדוגמא יש את ה"שם" של השגיאה למעלה ואת המודול יחד עם הקוד למטה.

פורסם
  • מחבר

אחלה הבנתי

0x0000007B (0xf78d2524, 0xc0000034, 0x00000000, 0x00000000)

מקווה שזה עוזר

פורסם

אוקיי, 0x7b אומר שיש בעייה של תמיכה בAHCI בהתקנה של XP.

אתה יכול לעיין בסטיקי FAQ של פורום Windows לפתרונות אפשריים.

פורסם

erezme, מה בדיוק המטרה של התגובה הזאת? אם אין לך משהו מועיל לכתוב אז פשוט אל תכתוב. בפעם הבאה תמצא את עצמך עם אזהרה על ספאם.

הסברתי לפותח הדיון מה זה BSOD(ועל הדרך הסברתי לעוד אנשים דברים אחרים -יתרון).אם לא אהבת את תוכן ההודעה,סבבה,אבל להאשים אותי בכתיבת ספאם - זה כבר עלוב.אם כבר ,תאשים אותי בדברים הנכונים :cool2:

לפותח הדיון,ובתקווה שזה לא יחשב לספאם ע"י אנשים מסוימים עם כוח כלשהו(ומסיבות מסוימות שלא קשורות בכלל לאגו הפגוע שלהם),אני מקווה שהצלחת לפתור את הבעיה.הפתרון לימד אותי ואותך משהו..ומי יודע,אולי עוד אנשים ילמדו משהו מכאן..

פורסם

** שאלה קטנה בעניין לא קשור: האם לא אמורים לקבל את הדיסק של ווינדוס 7 בעת רכישת נייד שמגיע איתו מותקן (+מדבקה עם PRODUCT KEY מקורי שהוא הגיע איתה מודבקת)?

שלילי, אתה מקבל מחיצה בכונן D בדר"כ עם קבצי המערכת למקרה של שחזור. אנא קרא documentation של הנייד שלך. בדר"כ זה בדפי הסבר מקוצרים.

ארז - אנו לא אתר "חננה" ולא מתייחסים לגולשים שלנו כך. אם בין 100 גולשים יהיה 1 שלא הבין ולא חיפש את זה לרגע בגוגל נגיד, אז לא נורא. הוא שאל והיה נענה . המושג BSOD הוא מקצועי ויש להשתמש במושגים אלו ככל האפשר כדי שחבר'ה ילמדו וזה רק יעזור להם. דוגמה שקרתה לי: בראיונות עבודה אחרי זה כשאתה מתחיל לדבר בקיצורים ופקודות בלי בכלל לדבר על ממשק משתמש ואיפה אתה לוחץ, מבינים שאתה מקצוען שמבין, עובד אחרת ומקצר תהליכי עבודה וחוסך זמן. זה מתחיל ברמה הזאת של BSOD ב"איזה פורום מחשבים". קח הכל בפרופורציה :)

רק לסבר את האוזן כי יצאת פה על יבגני כאילו אין מחר שלא לצורך.

פורסם

מה הstop code שיש בBSOD כאשר אתה מתקין XP? אין פה *שום* קשר לדוס.

יש לך מחיצת שיחזור בדיסק קשיח להתרנה של "מצב מפעל", אתה לא אמור לקבל שום מדיה אופטית.

אומנם כנראה כאב לי איפשהו באותו רגע ועל כן נעשיתי קצת יותר,אה..בוטה מהרגיל,ועל כן אני מתנצל,אבל חוץ מהדרך(בחירת המילים) שבה רציתי להעביר את המסר,אני עדיין עומד מאחורי המסר עצמו.לפרש את המסר עצמו יהיה חסר טאקט מצידי,ובאמת שיפגע באלה שעד עכשיו ניסו בכוח שלא להבין אותו.אבל מספיק אם אסביר שכתבתי בכלליות(שגם הוא נכלל בה,כמובן) ושהדגש הוא כלל לא על מי חנון ומי לא(שזו מילה חיובית סה"כ).וכמובן שלא כוונתי את מילותיי לאתר,או לאנשים המבקרים בו!

אני מבין את הטעויות שלי, ומתנצל עליהן(בוטה,חסר רגישות - קמעה!)

ומחזיק ידיים שהצד השני גם מבין את שגיעותיו - כולל האחרונה:שימוש בכח המועט שניתן לו, לצורך השתקת הצד השני ושלא כצדק.

פורסם

אל תמעיט בכוחו של המודר. זה מתחיל בבאן פה וממשיך בתפעול חוליות החיסול של אל מבחוח. לא שמת לב שיבגני לא היה פה תקופה מסויימת שתאמה באורח מפליא את החיסול בדובאי? . . .

פורסם
  • מחבר

אני מתנצל על העיכוב של רשימת הודעה זו, אבל תודה על עזרה, אני ממש מעריך את המקצוענות שהפגנתם פה בתחום הזה. אני הבנתי את הבעיה וגם החלטתי לוותר על התקנת הXP כי הם לא מסתדרים ביחד. ההתקנה של הXP לא מסוגלת לעלות על ה-AHCI וכשאני מחליף אותו לאפשרות האחרת (לא זוכר מהי) בBIOS אז WI N7 לא עולה פתאום (למרות שהוא כבר מותקן). נסתדר עם WIN 7.

דרך אגב, לדעתי אף תגובה פה לא הייתה מיותרת.

פורסם

החלפת מצב בקר SATA מ AHCI ל-IDE או RAID וההיפך - BY DESIGN- תפיל לך את המערכת.

בשביל להתקין על AHCI תצטרך להתקין לרוב את המערכת מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.