פורסם 2010 באפריל 415 שנים אז ככהלא מזמן עברתי ל WIN7 PREMUIM 32 BITבקיצור ישלי בעיה שכל כמה שעות הוא נכבה ליעכשיו אחרי הרבה נסיונות לתקן תחרא הזה אמרו לי שיש התקן USB במחשב שהוא לא תומך ב WIN7 וזה מה שגורם לתקלותאחרי המחשב נכבה הוא נדלק ועושה מסך כחול קוראים לזה BLUE CREEN ERRORישלי מודם TERAYON TJ715וזהו זה ההתקן היחיד שלי חוץ ממקלדת ועכבר שהם לא גורמים לבעיה[מאוד מקווה]ועם זה הבעיהיש דרך לתקן חוץ מלקנות אחד חדש?
פורסם 2010 באפריל 415 שנים בקיצור ישלי בעיה שכל כמה שעות הוא נכבה ליבאיזה צורה הוא נכבה?לדוגמה: נכבה בפתאומיות ללא אזהרה כאילו שלחצת על כפתור הכיבוי מוצגת הודעה שסופרת זמן לאחור ואז המחשב נכבה וכו...עכשיו אחרי הרבה נסיונות לתקן תחרא הזה אמרו לי שיש התקן USB במחשב שהוא לא תומך ב WIN7 וזה מה שגורם לתקלותאיזה התקן זה?שאתה לא משתמש בהתקן הבעיה חוזרת על עצמה? או שהיא לא קיימת?אחרי המחשב נכבה הוא נדלק ועושה מסך כחול קוראים לזה BLUE CREEN ERRORממה השגיאה שמוצגת? תמיד יש BLUE CREEN ERROR?מה מפרט המחשב, מה הדגם המדויק של לוח האם?תנסה לחבר את המודם דרך ethernet , הבעיה עדיין חוזרת על עצמה?
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר פשוט נכבה אחרי שנייה שנכבה מראה מסך כחול כזה עם טיפים לתיקוןמזאת אומרת איזה התקן זה? USB כאילו...עוד לא ניסיתי שלא להשתמש בהתקןהמפרט שליE21802 גיגה ראםHD4830ולוח אמD945gcpeעריכה: מזה החיבור הזה ethernet? איפה הוא נמצא ?
פורסם 2010 באפריל 415 שנים http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htmחבר דרך ethernet (אתה צריך כבל רשת, ותצטרך להגדיר התקשרות מחדש) ותראה עם הבעיה חוזרת על עצמה
פורסם 2010 באפריל 515 שנים תצלם במצלמה רגילה את המסך הכחול כדי שנוכל לראות מהי הודעת השגיאה או תרשום את הודעת השגיאה המלאה אם יש לך אפשרות כזו.
פורסם 2010 באפריל 515 שנים עוד שאלות:1. אם אתה מנתק את המודם, ועובד לא מחובר לרשת, האם זה עדיין קורה?2. האם ניסית התקנה מחדש של WINDOWS?3. הרצת בדיקת זיכרונות וקשיח?
פורסם 2010 באפריל 515 שנים מחבר עשיתי פרמוט כ 3 פעמים בגלל הבעיה הזאתב כונן C נשאר לי עוד איזה 10 גיגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.