עבור לתוכן

מעבד מתחמם תחת עומס ורעשים עזים ממחשב חדש בעת הדלקה ראשונית

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

ברשותי מחשב חדש שנרכש מ- "נעה מחשבים" בנשר במאי 2009 (מפרט בצד). בחודשים האחרונים בעת הדלקת המחשב נשמעים רעשים כמו של טרקטור וכל המארז רועד, הרעש נפסק אחרי 10 דקות. מבדיקה שעשיתי התברר שמאוורר המעבד מרעיש ובקושי מסתובב, מידי פעם הוא מפסיק לעבוד לחלוטין - לא ברור לי אם זה בהשראת הגדרה מסויימת בביוס או בגלל שהוא מקולקל.

בקיצור בעת גלישה באינטרנט אין בעיות, אבל כשאני מריץ משחק המעבד מתחמם ומתחילות הבעיות (ריסט, תקיעות, הודעות שגיאה וכ'). פתחתי את המדבקה והמכסה ונתתי לו כמה שפריצים של WD40, זה עזר אבל הבעיה חזרה אחרי שבוע.

בקיצור מה עליי לעשות כעת? המחשב באחריות ל- 3 שנים על תקלות חומרה. צריך להחליף את המאוורר? מה עם הגוף קירור עצמו? אני יכול להביא להם את המאוורר ולקבל בעבורו חדש במקום לסחוב איתי את כל המחשב?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

קח אותו לחנות למימוש אחריות

אני יכול להביא להם את המאוורר ולקבל בעבורו חדש במקום לסחוב איתי את כל המחשב?

הכי טוב שתתקשר ותשאל ;)

פורסם

WD40 עזר - זה בעיה של המאוורר עצמו

PS אל תשמן מאווררים ככה. השמן שלא מגיע לציר יצור אל ובתוך המאוורר כדור אבק שיתקע את המאוורר בצורה הרבה יותר חזקה ויהיה מסובך לנקות

פורסם

חח כן..מנסיון אישי שלי ^^

שימנתי את המאוורר 12' שבפרונט המארז שלי..הכל היה מצויין עד שחזרתי לבית לפני שבוע לביקור וכשהפעלתי את המחשב נדהמתי לגלות תחנת חלל שממריאה לאוויר, רק מכות על המאוורר מפסיקות את הרעש של הווספה הזה. ה WD יצא מלא אבק על המאוור והכדור שלו שמכוסה במדבקה...כי בסופו של דבר השמן הנוזלי מתייבש והופך למעין עיסה כזו שמושכת אליה אבק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים