עבור לתוכן

בעיה-הדלקת מחשב!

Featured Replies

פורסם

שלום,

במחשב הנייח שלי נוצרה בעיה אתמול בכך שבלילה הכול עבד כרגיל ובסדר.

בבוקר אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא מצליח אפילו להידלק,ניתקתי את החשמל וחיברתי ואז זה הדליק רק את האורות של המחשב לשניה עם שמיעה של התחלה של המאוור ונכבה ומאז אני לא מצליח להפעיל את המחשב...

יש למישהו מושג מה אני צריך לעשות?

תודה לעוזרים!

פורסם

ספק כוח 99%

פורסם
  • מחבר

כה גם לי נראה...יש מצב אבק וכול החרטה הזה?

פורסם

גם אצל בת דודה שלי הייתה את אותה בעיה כשסידרתי לה את המחשב. החלפתי ספק - עבד כרגיל.

פורסם

אבק יכול לעשות את זה. יש לי ספק של enermax שהמחשב התחיל לעשות איתו ריסטים בצורה אקראית (החלפתי אותו לספק גנרי וזה הסתדר. אחריי זה שמתי אותו במחשב אחר והוא עשה את אותה בעיה שם). ניקיתי את הספק וזה הסתדר (וממש לא היה בו הרבה אבק - כנראה הקצת שהיה הגיע למקום רגיש)

אם הספק שלך הוא גנרי ('קופסה אפורה 500 W שלא ידוע מי ייצר אותו') מומלץ להחליף אותו. אם אתה רואה בתוכו קבלים מנופחים או סימנים של התחממות - בוודאות תחליף אותו

אם יש לך קבלים מנופחים בלוח אם של המחשב - תחליף את הספק אם הוא גנרי (יתכן שהוא דפק את הלוח) ואת הקבלים בלוח (המחשב יכול לעבוד אם קבלים מנופחים אחריי החלפת ספק אבל הוא יידפק שוב ואז יתכן שהלוח כבר יהיה שרוף)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לכולם...

לפי מה שהבנתי גם ממכם,הבעיה שלי זה בספק אך לספק שלי יש רק 20 פינים לחיבור ולא 24 ואני לא מצליח למצוא של 20 פינים בשוק רק יש בחורים כמו ירושלים.

אני יכול לחבר ספק של 24 פינים אפילו שיש לי מקום רק ל20 בלוח אם?

פורסם

לא חסר ספקים שיש להם חיבור 20+4 פינים

פורסם

אם אין לך בלוח משהוא שלא נותן להכניס את התקע אתה יכול. תוודא שהוא מוכנס עד הסוף כדיי שלא יתחמם

החלק של החיבור אם חוטים כתום שחור אדום צהוב נשאר בחוץ

החלק של החיבור אם 3 חוטים כתומים וכחול כן מתחבר ללוח

פורסם
  • מחבר

אם אין לך בלוח משהוא שלא נותן להכניס את התקע אתה יכול. תוודא שהוא מוכנס עד הסוף כדיי שלא יתחמם

החלק של החיבור אם חוטים כתום שחור אדום צהוב נשאר בחוץ

החלק של החיבור אם 3 חוטים כתומים וכחול כן מתחבר ללוח

סבבה כי יש לחבר שלי ספק שהוא יכול להביא לי של 24 פינים..אם אפשר זה מצויין..

פורסם

תעדכן פה אם הצלחתה לפתור את הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים