פורסם 2010 באפריל 315 שנים יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ??אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...
פורסם 2010 באפריל 615 שנים צריך עוד פרטים. יש אפשרות להעביר את הראוטר לקומה התחתונה או למקום אחר? מה המרחק בקו אווירי בין המחשב שיש בו קליטה חלשה לבין הראוטר?
פורסם 2010 באפריל 615 שנים מחבר אין אפשרות להעביר את הראוטר למטה ..... והמרחק הוא בערך 15 מטר פחות או יותר ..מה כן אפשר לעשות הצעות יש ??
פורסם 2010 באפריל 715 שנים יש לי ראוטר של edimax 6524n בחדר בקומה השניה ובקומה הראשונה הקליטה לא טובה קראתי פה קצת מאמרים והבנתי שאני צריך אנטנה להגברת האות יש המלצות לשיפור הבעיה שלי ??אין לעי תקציב כי אני ממש לא יודע כמה זה עולה ...אתה יכול להעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2010 באפריל 715 שנים מחבר המדריך הזה קצת קשה לי להבנה אבל הבנתי שאני צריך בעצם ap ?? ואני מחבר אותו לשקע חשמל והוא מגדיל לי את איכות ואורך הגל האלחוטי בבית?יש המלצות ל ap כזה שיתאים לראוטר שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.