פורסם 2010 באפריל 215 שנים עשיתי פורמט למחשב ועכשיו המערכת הפעלה (WIN7) לא מזהה את ההארד דיסק המשני שלי אני רואה אותו במנהל האחסון וכתוב לי עליו דינאמי לא חוקי.איך אני מוציא את החומר משם כמובן שאסור שהחומר שבו ימחק. אפילו אם מישהו מכיר חנות שעושה את זה באיזור ירושלים אני אשמח לשמוע.תודה.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר דבר ראשון התוכנות הורסות את כל שמות הקבצים המופעים בעברית. ודבר שני אין לי מקום בארד דיסק השני בשביל לשחזר 160G מצאתי תוכנה שטוענת שהיא יכולה לבצע המרה מדינמי לבייסיק בכמה שניות אבל היא בתשלום. יש אולי פתרון אחר?
פורסם 2010 באפריל 215 שנים רובן המוחלט של התוכנות לא הורסות את שמות הקבצים, פשוט תבדוק שהן תומכות בUTF-8. הבעיה שאתה מתאר היא לא המעבר לדיסק דינמי(שאותו המערכת עקרונית יכולה לקרוא) אלא תקלה במערכת קבצים. המרה ככל הנראה לא תועיל כאן.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר טוב כבר החלטתי לקחת את הארד דיסק למישהו מקצועי אבל רק באופן עקרוני אין אפשרות לתקן את מערכת הקבצים?
פורסם 2010 באפריל 315 שנים עשיתי פורמט למחשב ועכשיו המערכת הפעלה (WIN7) לא מזהה את ההארד דיסק המשני שלי אני רואה אותו במנהל האחסון וכתוב לי עליו דינאמי לא חוקי.מדובר על הארדיסק משני או על מחיצה משנית?אם באמת מדובר על הארדיסק כמו בשאלה שלך אז .תכבה את המחשבתנתק את ההארדיסק המשניתפעיל את המחשב שובתכבה ותחבר שוב את ההארדיסקותפעיל שוב, לרוב הוא יזהה אותו הפעם נכוןאם מדובר על מחיצה, אז הפיתרון של testdisk שנתנו לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.