פורסם 2010 באפריל 315 שנים קרירין - אם הצלחה היתה נמדדת לפי "מכירות תוכנה ותמיכה של חברות צד שלישי זה כישלון" - אז עם כל הכבוד - הWII והDS שתיהן כשלונות.חוץ מנינטנדו עצמה - אף אחד לא מוכר טוב בקונסולות האלו - וזו עובדה.ליביוהWII והDS מוכרים המון תוכנה כולל צד שלישי אתה מדבר על דבר אחר וזה משחקי גימרים של חברות צד שלישי ששם המכירות חלשות בדרך כלל אבל חלק מהכותרים הנחשבים לא מקבלים בכלל גרסת WII אבל אם אתה משווה לPSP גם הDS וגם הWII מוכרים היום הרבה יותר לPSP יש בעיות קשות היום בתחום מכירות המשחקים וחוץ מיפן ב2 אזורים הגדולים האחרים חלש מאוד אפילו האיפון מוכר היום יותר משחקים מימנו יש לPSP היום בערך 8% ממכירות המשחקים לנידות לשם השווה מעל 50% לDS אז תבין למה מפתחות מפתחות למרות שקונמי מפתחת MGS חדש אליו
פורסם 2010 באפריל 915 שנים מחבר מצטער על הדיליי הייתי בבסיס..אממ לפי מה שראיתי פה נראה לי שאני אלך על PSP אח שלי טס עכשיו לארה"ב אז ככה שזה יוצא סבבה..אגב, מישהו יודע מה המחיר שם פחות או יותר..?תודה =]
פורסם 2010 באפריל 915 שנים http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=687&name=PSP%2DSystems&Order=RATING
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.