פורסם 2010 באפריל 215 שנים שלוםאין דרישות מיוחדות הלוח למעט אולי תמיכה ב USB3 שיהיה נחמד אבל לא קריטיהלוח יעבוד עם זיכרונות 3X1GB של GSKILL במהירות של 1333 במתח של 1.5 וולטלא ממש סגור על תקציב ואני אשלם על מה שיהיה טוב ויתאים לי יש נטייה לכיוון גיגה בייט אז איך הלוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R למשל?
פורסם 2010 באפריל 215 שנים אני לא רוצה להציק לך אבל אפשר לשאול למה דווקא i7-920? אולי יש דברים עדיפים לתקציב ולשימושים שלך.הלוח ששאלת עליו הוא בסדר גמור, כמו כל לוח אחר. זה לא ששואלים ברחוב "איך האוטו הזה" והתשובה בתלות בנשאל נעה בין "זבל" ל"מצוין", כאן זה לא עובד ככה. כל הלוחות הם תקינים ועובדים בסדר גמור (עושים את מה שהם נועדו לעשות), אם הלוח דפוק אז מנצלים אחריות. אין עדות לכך שיש ליצרן מסוים לוחות אמינים יותר מאשר אלו של יצרנים אחרים.אתה יכול לשאול על לוח מסוים הרבה שאלות אבל השאלה "איך הלוח הזה" היא מאוד לא ברורה כי זה תלוי באיזה פרמטר או באיזה הקשר נשאלת השאלה. אולי אתה מתכוון לשאול "האם הלוח הזה משתלם/מומלץ בשבילי (בהתחשב בתקציב ובשימושים שצויינו)?"אם זה מה שהתכוונת לשאול אז התשובה חיובית, הלוח הזה הוא אחד מהזולים ביותר והוא עונה לדרישות שלך (לא ציינת שום דרישות = כל לוח X58 יתאים לדרישות). רשמת ש-USB3.0 יהיה נחמד אבל לפי הניסוח שלך זה לא בגדר חובה. בפועל אני גם לא אמליץ לחפש לוח עם USB3.0 כי זה יהיה יקר יותר מאשר לוח שאין בו USB3.0 + העלות בעתיד (כשתצטרך את זה) של כרטיס הרחבה מתאים.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר לגבי למה דווקא המעמד הזה אז התשובה היא שיש שתי סיבות אחת זה שאני עובד עם מערכת הפעלה 32 ביט ככה שלא יכול לשים יותר מ 3.7 גיגה ובגלל הטריפל צאנל שלו נראה לי שהוא ינצל הכי טוב את המגבלת זיכרון והסיבה היותר חשובה זה שרציתי בהתחלה בתקציב שלי I5 אבל היה לי קצת מזל והצלחתי להזמין מ NEWEGG את המעבד וכרטיס מסך יחד עם זיכרונות ככה שבאותו מחיר של ה I5 בארץ הזמנתי את ה I7לגבי הלוח אני משתמש בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט כרגע מן הסתם לא צריך או מתוכנן OC לגבי ה USB3 כמו שרשמת לא על זה יפול או יקום דבר.השאלה המרכזית היא האם זה הלוח הכי משתלם מבחינת עלות תועלת או יש משהו עדיף במחיר שלו שיתן תמורה גבוהה יותרנקודה חשובה זה הכרטיס קול מובנה, אני מניח שהיום הם כבר כבר באיכות ממש טובה ואין הרבה הבדלים אבל אני לא באמת יודע על הבדלים בין הכרטיסי קול בלוחות X58
פורסם 2010 באפריל 215 שנים Triple Channel לא יתן לך תוספת ביצועים מורגשת, אתה יכול לשכוח מזה.אתה יכול לקנות את הלוח הזה, עולה כ-900 שקליםhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2989&ProductName=GA-EX58-UD3Rאו זה-http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5015
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.