עבור לתוכן

פרסום| קנייה קבוצתית לכרטיסים החדשים של nVIDIA

Featured Replies

פורסם

שלום,

הכרטיסים החדשים של נווידיה יצאו כבר, ובארץ המחיר שלהם יהיה כנראה ממש גבוה ויקח לפחות עוד שלושה שבועות עד שהם יגיעו לארץ.

אז אני ועוד כמה אנשים חשבנו לפתוח קנייה קבוצתית שתוריד מהמחיר.. והכרטיסים יהיו פה יותר מהר..

ככה שזה יצא יותר זול (בערך 1600 שקל) ויגיע יותר מהר מאשר שהכרטיסים יגיעו לארץ.

רציתי לדעת אם יש אנשים שיהיו מעוניינים לקנות ביחד את הכרטיסים, אתם משלמים רק כשאתם מקבלים את הכרטיסים ככה שאין לכם מה לפחד.

כבר בדקתי והמחיר של 470GTX מארה"ב אמור להיות בערך 1500~1600. ככה שאנחנו מקבלים הנחה גדולה של 400 שקל בערך.

אם יהיו אנשים שירצו, אנחנו כבר נדבר על הכל בפרטי\בטלפון ונסגור הכל כשנראה שכולם רציניים.

לשאלות אפשר לשאול פה או בפרטי.

אנשים המעוניינים:

1.saharb14

saharb14.2 (עוד מישהו בלי משתמש בפורום).

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

המקומות לא מוגבלים וכמה שיותר יותר טוב!

תודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו מעוניין?

צריך להתחיל להזיז עניינים הכי מהר שאפשר...

פורסם

אני מעוניין ב480....ובשלושה תשלומים

פורסם
  • מחבר

אחי 480GTX יעלה לך בערך 2100~2200 שקל..

ואני לא יכול לקבל בתשלומים.. זה חייב להיות במכה אחת.. כי אני קונה את זה אישית מארה"ב במזומן.. ככה שאני לא יכול לקבל תשלומים..

אם אתה מעוניין במה שרשמתי.. בלי תשלומים במכה אחת.. אז תשלח לי בפרטי מסנג'ר שנוכל לדבר..

פורסם

לא מבין למה לקנות בקניה קבצותית כרטיסים במחיר כזה בלי אחריות.

אתה יכול לדוגמא לקנות מנעה מחשבים ב1940 בערך את GTX470

גם יש לך אחריות.

גם תנאי תשלום נוחים.

קיצר אם זה לא הבדל ענקי במחיר אין הגיון לקנות מעבר ליים.

פורסם

תלוי, אני למשל יכול להשיג אותו ב-1300ש"ח ~ (חבר טס לארה"ב, מזמין מ-newegg לחדר במלון).

אחריות אפשר לממש מול היצרנית ישירות. המשלוח יעלה כסף אך גם במידה וצריך לממש אחריות זה עדיין משתלם יותר מנועה.

קנייה קבוצתית אמורה להוזיל את המחיר אם אני לא טועה. פה הבחור מעלה ב-200-300 ש"ח...

אם אנחנו מדברים על שכר טירחה, אז בעצם מי שמארגן את הקנייה ירוויח כסף טוב.

למרות שזה תלוי גם מאיפה הוא מתכוון לקנות, אז ספר לנו בבקשה, מאיפה בדיוק אתה רוכש את הכרטיסים - אפשר לינק למוצר בחנות ?

פורסם

אני מעוניין גם להכנס לשותפות הזאת אך כמו חברנו שרשם מעליי אתה צריך קצת יותר לפרט בקשר לקנייה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים