עבור לתוכן

שאלה, בנוגע לניקוי המארז

Featured Replies

פורסם

שלום :).

הייתי רוצה לדעת איך אפשר לנקות את המארז כמו שצריך מכל האבק שלו בצורה יסודית.

ובעיקרון, אם יש דברים נחוצים ע"מ לוודא שהמחשב יעבוד במיטבו (לא צריך להתייחס בפעולות שעושים בתוך המחשב).

תודה רבה

פורסם

תודה רבה.

זה לדוגמא?

http://www.mm-pc.co.il/Product.asp?productid=60

ואיך משתמשים בזה? פשוט "לרסס" על המקומות שיש בהם אבק?

לא הייתי ממליץ, תבקש מיכל עם לחץ גבוה, אם לא תמצא בחניות יש אצל "הלל סלי ובנו" רח' הקישון 75 בתל אביב, יוצא יותר זול מחנות כי הם היבואנים.

ולשאלתך השנייה: לרסס ולנקות את ההיטסינק של קירור המעבד ותוודא שהכנפיים נקיות מאבק, הייתי ממליץ גם לנקות את הספק, לוח האם במידה והצטבר אבק בין הרכיבים.

פורסם

לדעתי הכי טוב עם שואב אבק,

גם מנקה את המארז וגם לא עושה הרבה ליכלוך מסביב

פורסם
  • מחבר

שמעתי ששואב אבק הורס

פורסם

אני משתמשת במפזר עלים

נשמע ברברי קצת אבל עובד נהדר

רק חשוב לעשות את זה במרפסת כדי לא ללכלך את כל הבית

בשביל החלקים שהמפזר לא מגיע אליהם אז אוויר דחוס

פורסם

מה שלא רגיש לחשמל סטאטי (גופיי קירור / מאווררים / מארז ריק / ספק כוח) - מטאטא ומברשת של צבע

אוויר יש בחינם ובכמות לא מוגבלת. במשאבה בתחנת דלק

את רוב הדברים ניתן לשטוף במים. (יש להוציא דברים שאסור להרטיב כמו מעבדים וסוללות ולאטום דברים כמו buzzerים. לאחר השטיפה יש לייבש את הלוח במהירות אל ידיי נפנוף המים החוצה כדיי למנוע קורוזיה. יש לתת ללוח להתייבש 1 - 2 ימים ברוח חזקה או שמש לפניי חיבור לחשמל) אוליי נשמע הזוי - שטפתי כמה עשרת לוחות של סלוט 1 וסוקט 370 / 478 וכמה עשרות לוחות של ספקים אם צינורות כיבוי אש או מול ממטרות. לא נדפק לי כלום. יותר מזה כשהלוח רטוב כמו שצריך או נמצא מתחת למים ניתן לשפשף חופשי אם כל הדברים שבדרך כלל מסוכנים מבחינת חשמל סטאטי

פורסם

אפשר עם פן על קור לא? אני עושה ככה

פורסם

אפשר (יש באינטרנט המלצות נגד זה בגלל חשמל סטאטי אבל לא נראה לי שיש כאן מספיק חשמל כדיי לעשות נזק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים