עבור לתוכן

רעשים סטטיים מהרמקולים בזמן שינה של המחשב

Featured Replies

פורסם

שדרגתי מרמקולים של קריאטיב (SBS120) לJBL CREATURE 2 והתחילה לי תופעה מוזרה, בלילה אני מעביר את המחשב (win 7 ultimate מפרט בפרופיל)

לsleep והרמקולים מתחילים להוציא מעין פצפוצים סטטים כאלו, וזה ממש מפריע, השתקה של הרמקולים משתיקה גם את הרעשים. (רק השתקה פיזית, לא השתקה של הצליל במחשב) הדבר לא קרה לי מעולם עם הקראייטיב.

למישהו יש מושג מה יכול לגרום לתופעה, או יותר חשוב איך אפשר לטפל בה?

פורסם

כנראה רמקולים רגישים יותר

אם הם מחוברים לתקע בפאנל הקדמי תעביר לאחורי

תנתק דברים מה USB הקדמי של המחשב

תנתק את הכבל AUDIO של הפאנל הקדמי ותשים ג'אמפרים אל החיבור בלוח (אנכיים מ 2 הצדדים של ה 'חור')

לרמקולים יש חוט חשמל אם אדמה או בלי ? אם החוטי מכיל אדמה תוודא שהם מחוברים מאותו שקע חשמל כמו המחשב

הרעשים מתאימים בזמן לתנועות של מאוורר בתוך המחשב ? (כמו של AMD שהמאוורר לא ממש עובד אבל קופץ כזה כל שניה) - תשנה הגדרות למאוורר הזה

תנסה ספק כוח אחר במחשב

פורסם
  • מחבר

הם מחוברים לפאנל האחורי,

אין דבר המחובר לUSB

לנתק כבל אודיו, אתה מתכוון בלוח אם עצמו?

לרמקולים אין אדמה.

הצלילים יותר מזכירים זרם חשמלי שפשוט ממשיך לצאת מיציאת האודיו בזמן שהמחשב בשינה (אם מגבירים רמקולים של מערכת סטריאו שומעים גם טיפה רעשים? אז ככה, הרעשים מושפעים מהווליום של הרמקולים עצמם).

לי זה נשמע כאילו בעיה של דרייברים של הכ.קול (onboard של asus p5q-pro) למרות שעשיתי להם הסרה והתקנה מחדש וזה לא עבד.

פורסם

ממה שכתבתי למעלה הכוונה היא לבעיות הבאות

כבל AUDIO - החיבור של ה AUDIO בפאנל הקדמי נמצא בפלטה משותפת אם חיבור USB. הקול יוצא מהלוח לכבל AUDIO ואם לא מחובר תקע מקדימה הוא חוזר ללוח ומגיע לתקע האחורי. בדרך הוא יכול לתפוס הפרעות מה USB

הפרעות ממשהוא בתוך המחשב מגיעות למתח של הכרטיס קול ולרמקולים. למשל מאוורר שבעבודה רגילה עובד במהירות גבוהה וההפרעות שלו נמצאות בתחום שאנחנו לא שומעים. ב stand by הוא עובד לאט יותר (או לא עובד אבל המעגל PWM שלו עדיין רץ) ואז זה תחום שאנחנו כן שומעים / מעגל של הספק כוח עצמו שבעומס נמוך מייצר הפרעות בתחום שאנחנו כן שומעים

הקטע של הדרייברים - אין לי שמץ

פורסם
  • מחבר

בקשר לאודיו הקדמי, מה אתה מציע לעשות בדיוק?

ובקשר להפרעות בתחום הנשמע, אני אנסה לנתק את המאווררים מהחשמל, נראה אם זה באמת הזרם שלהם.

פורסם

אודיו קדמי - תנתק מהלוח את הכבל של ה USB הקדמי מהלוח (או ה AUDIO ותשים ג'אמפרים כדיי להעביר את הקול ישר לתקע האחורי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים