פורסם 2010 במרץ 3115 שנים לילה טוב לכל חברי הפורום.. נתקלתי בבעיה מאד מוזרה וקשה ואני חייב את עזרתכם!.... יש ברשותי דיסק קשיח שמחולק לשתי מחיצות. על הדיסק היה מותקן מערכת הפעלה SERVER 2003 ועל החלק השני המון חומר חשווווב! הפרטישן הראשון פורמט בעוד שבחלק השני נשמר החומר ללא פגע. עכשיו הבעיה היא שהחומר לא ניתן לקריאה ולא להעתקה (כניראה בגלל ההגנה של המערכת הקודמת) איך לעזאזל אני שולף אותו? יש ברשותי מספר מחשבים כך שאין לי בעיה לחבר ולהעתיק או של חוסר מקום! נסיתי כמה תוכנות אבל לא ממש הצלחתי.. שמעתי וקראתי על תוכנה אחת שעוקפת את כל ההגנות אבל היא עולה כסף! http://www.ufsexplorer.com/download.php אנה ממכם עזרו לי אני ממש לא יודע מה לעשות? :facepalm: לאחד ממכם קרא דבר דומה? או שמע על דרך כלשהיא?
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר לא למה דוקא של לינוקס? יש לי של XP.קבל תיקון!עכשיו גם אי אפשר לקרוא!מנסה סריקת דיסק מלאה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים השערה בעקבות ניסיון אישי:ייתכן שאם תתקין WIN7 על המחיצה ההיא היא "תשתלט" על הקבצים. (אולי זה יעבוד גם לא מאותה מחיצה- פחות בטוח)היא גם משתמשת בהרשאות מתקדמות, ואצלי היא "דרסה" הרשאות לקבצים שבעבר לא יכולתי למחוק.אני ממליץ שתחכה לגיבוי למה שאמרתי ממישהו נוסף, כיוון שאינני בטוח, זה מבוסס על ניסיון מוצלח (בודד) אישי.
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר לא יפה לצחוק על אדם לחוץ וחצי מת בגלל שאיבד המון חומר יקר :-\ טוב אני ינסה ויעדכן ;D.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר שטויות.. ;D העיקר שנפתור את הבעיה.. נסיתי עם אובנטו גירסה ישנה לא זיהה בכלל את הפרטישן של הדיסק! ננסה להוריד גרסה חדשה של אובנות אשמח לקבל לינק לקיצור תהליכים..
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר הדיסק תקין לחלוטין!הוא מחולק לשתי מחיצות מערכת(שנמחקה)/וחוחמר גיבוי.על וינדוס הדיסק והפרטישן עולים ללא בעיה כלל.הבעיה שאי אפשר לקרוא או להעתיק!!! לגבי למחוק זה לא ממש מעניין אותי כי פורמט יעשה את העבודה יופי.כרגע אני מוריד לינוק אובנטו 9.10 בתקווה שזה יעזור![br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 10:13:46OKאז ככה..האובנטו מצליח להעתיק אבל החומר בכל זאת לא ניתן לקריאה!!מה עושים? :'(
פורסם 2010 באפריל 115 שנים ניסית להחיל הרשאות על הקבצים ? לצרף את המחשב שלך לבעלות על קבצים ... האם הצפנת אותם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.