עבור לתוכן

מעונין לקנות ספק שיחזיק גם את ה gtx480 וגם את i7 ב 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש ספק זול אך יעיל (כמו שכתבתי) למארז שלי ראיתי כל מני ספקים וחברות יש חברות מוכרות יותר ויש פחות התקציב אולי מצחיק אבל זה מה יש כרגע

אני לא שואל כאחד שלט יודע מחירים אלה כאחד שרואה שיש ספק של 600 וואט במחיר נמוך של TrendSonic למרות שקראתי על זה שזה מה שהוא לוקח לא מה שהוא נותן אבל אולי חלומות מתגשמים אז בבקשה אם אפשר לעזור

אם אין כזה דבר לא להתעצבן עלי אני לא מכיר את השוק או את הביפנוכו של הספק!!!

ועוד שאלה לוח אם ga-p55-ud3r יכנס במארז הזה 6a21+hec-400ld-t

פורסם

אין ספק שיחזיק לך GTX480 ב300 ש''ח

חלומות כאלה לא מגשמים.

פורסם

http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=S12EP-550&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0

יעשה את העבודה עם כל כרטיס בודד (כולל גם ה - HD4870X2 לדעתי, שהוא צורך יותר מה - GTX 480 שמקביל בצריכה ל - GTX 295).

אבל אני לא רואה סיבה להתקרב ל - GTX 480 בכלל (ואם כבר יש לך כסף לשפוך עליו למה להתקמצן על ספק ?)

פורסם
  • מחבר

אני לא מתקמצן או משהוא כזה רק שכרגע המערכת שלי לא פועלת, לפי דברי המומחים לכרטיסי מסך הלך לי הספק עקב עומס מכרטיס 8800gt (שעבד במשך שנתיים בלי בעיות ולפתע התחיל להיות קצר) היה לי כך טען לי הטכנאי בלמיר (שהלכה בדרך האחריות) 500וואט ו480 רייל פאוור :nixweiss: לא יודע מה באמת ואמרו לי שזה ג'נרי אז חשבתי על שידרוג עתדני אחד שיחזיק לשנים הבאות אבל כרגע בסביבת ה 300 זה מה יש לי כרגע.

פורסם

קראתי 3 פעמים.

אני לא סגור שהבנתי.

סיסוניק 500W לא יחזיק את הכרטיס הזה?

קח 470 וספק טוב.

קח 5850...

פורסם

SEASONIC ET 500W (עם 34A ב - 12V) יהיה גבולי לכרטיס הזה ואילו ה - SEASONIC S12 E+ 550W (עם 41A ב - 12V) יחזיק אותו היטב.

פורסם
  • מחבר

שחכתי להזכיר שיש לי 3 הרד דיסקים 1 טרה 1 500 ו 1 200 אני לא יודעה כמה הם לוקחים אבל אתם מין הסתם כן יודעים הטרה הוא ווסטרון דיגיטל גרין השאר נראה לי רגיל (בלאק נראה לי כי הם לא מרעישים כמו הבלו של אחי)

ועוד שאלה לוח אם ga-p55-ud3r יכנס במארז הזה 6a21+hec-400ld-t
פורסם

הארדיסקים לא לוקחים יותר מדי, כ - 10W גג לכל אחד (או 15W במקרים קיצוניים ביותר).

ואני לא רואה שום סיבה שהלוח לא ייכנס.

פורסם
  • מחבר

ולגבי כרטיס מסך? אחי אמר לי שזה בעיה הוא קנה מארז של קולר מאסטר שגדול משלי ב7 ס"מ נראה לי ויש לו כרטיס 285 gtx וזה עשה לו בעיות עם ההרדיסק שלו אין לו מקום להכניס במגיר שלו נראה לך שיהיה בעיה איתו?

(כולי תקווה להורדת מחירים בכרטיסי מסך וכן חיסכון בחשמל אצלהם).

פורסם

אם תקנה GTX 480 שעולה הון (שכרגע ממש אין סיבה לבחור דווקא אותו) אז אני לא רואה סיבה שלא תחליף מארז.

הכרטיס אכן לא ייכנס ללא הוצאת כלוב ההארדיסקים (וגם לא הייתי שם משהו כזה במארז בסיסי כל כך).

פורסם
  • מחבר

לי אין לאחי יש מגירה, אבל לא בהכרח שאני אקנה כזה בינתיים הוא לא משתלם בשבילו אני בודק את הספק לעתיד הרחוק כמו שנה פלוס, אבל גודל המארז לא נראה לך יספיק לכרטיס כמו 200 gtx או סדרת ה5XXX הגדולים? יש לי מארז פשוט אתה מכיר את המארז הזה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים