עבור לתוכן

חסמו את המחשבים בעבודה לפייסבוק, יש דרך לעקוף?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים, אנסה לקצר :

בעבודה כל המחשבים מחוברים לרשת, ודרכה מגיע האינטרנט. אני לא מחובר ישירות לאניטרנט אלה דרך מחשב אחר.

בכל מקרה, המנהל כנראה לא אהב את הפייסבוק, אז החליט לנעול את זה דרך המחשב הראשי של האינטרנט.

למרות שאני סקפטי, קיימת דרך לעקוף את זה איכשהו?

זאת ההודעה שאני מקבל :

The URL you requested has been blocked. URL = www.facebook.com/

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה כבר עינייני בלבד.

שאלתי שאלה, אם אתה יכול לעזור, אז בבקשה.

פורסם

ניסית לגלוש ל-IP של האתר?

פורסם
  • מחבר

לא, ואני לא יכול להריץ חיפוש בגוגל עם הערך FACEBOOK , אז אם תוכל לבדוק ולהגיד לי זה יהיה טוב =][br]פורסם בתאריך: 29.03.2010 בשעה 17:21:46

מצאתי את הכתובת של האתר, הצלחתי באמת להכנס לעמוד הראשי, אבל אחרי שאני מכניס את הפרטים שלי ועושה LOGIN

הבעיה חוזרת :\

פורסם

לא, ואני לא יכול להריץ חיפוש בגוגל עם הערך FACEBOOK , אז אם תוכל לבדוק ולהגיד לי זה יהיה טוב =][br]פורסם בתאריך: 29.03.2010 בשעה 17:21:46

מצאתי את הכתובת של האתר, הצלחתי באמת להכנס לעמוד הראשי, אבל אחרי שאני מכניס את הפרטים שלי ועושה LOGIN

הבעיה חוזרת :\

אתה יכול לשנות הגדרות במחשב?

אתה תמיד יכול לנסות אתרים כמו:

www.hidemyass.com

פורסם
  • מחבר

הרעיון הוא פשוט מאוד, במחשב הראשי, זה שמספק אינטרנט לכל המחשבים בחברה, נחסמה דרכו הגישה ל FACEBOOK.

הם פשוט חסמו את המילים: *facebook* .

לגבי האתר שנתת, אני לא מצליח להכנס אליו, פייראוול או אנטי וירוס (שלא נמצאים על המחשב הזה) חוסמים גישה אליו כי הוא מסוכן O_o

פורסם

הרעיון הוא פשוט מאוד, במחשב הראשי, זה שמספק אינטרנט לכל המחשבים בחברה, נחסמה דרכו הגישה ל FACEBOOK.

הם פשוט חסמו את המילים: *facebook* .

לגבי האתר שנתת, אני לא מצליח להכנס אליו, פייראוול או אנטי וירוס (שלא נמצאים על המחשב הזה) חוסמים גישה אליו כי הוא מסוכן O_o

אתה יכול לשנות הגדרות במחשב?

פורסם

אני חושב שזה כבר עינייני בלבד.

שאלתי שאלה, אם אתה יכול לעזור, אז בבקשה.

אמנם התשובה של multicore היא שנויה במחלוקת, הוא צודק בכך שהשאלה שלך קשורה לנושאים כמו Warez ו-Hacking.

כך שאתה צודק, אנחנו לא כאן לשפוט מה אתה עושה בזמן העבודה שלך, אבל אתה לא תקבל עזרה לנושאים כאלה בפורום הזה.

פורסם

אמנם התשובה של multicore היא שנויה במחלוקת, הוא צודק בכך שהשאלה שלך קשורה לנושאים כמו Warez ו-Hacking.

כך שאתה צודק, אנחנו לא כאן לשפוט מה אתה עושה בזמן העבודה שלך, אבל אתה לא תקבל עזרה לנושאים כאלה בפורום הזה.

אולי אפשר להחשיב את זה להאקינג...(אולי.. )אבל מה הקשר לWAREZ?

פורסם

אם הפיירוול מסנן לפי מילים לא יעזור לך כלום

פורסם

אתה צודק, אנחנו לא כאן לשפוט מה אתה עושה בזמן העבודה שלך, אבל אתה לא תקבל עזרה לנושאים כאלה בפורום הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים