פורסם 2010 במרץ 2915 שנים היי אנשים, אנסה לקצר : בעבודה כל המחשבים מחוברים לרשת, ודרכה מגיע האינטרנט. אני לא מחובר ישירות לאניטרנט אלה דרך מחשב אחר.בכל מקרה, המנהל כנראה לא אהב את הפייסבוק, אז החליט לנעול את זה דרך המחשב הראשי של האינטרנט.למרות שאני סקפטי, קיימת דרך לעקוף את זה איכשהו?זאת ההודעה שאני מקבל : The URL you requested has been blocked. URL = www.facebook.com/
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר אני חושב שזה כבר עינייני בלבד.שאלתי שאלה, אם אתה יכול לעזור, אז בבקשה.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר לא, ואני לא יכול להריץ חיפוש בגוגל עם הערך FACEBOOK , אז אם תוכל לבדוק ולהגיד לי זה יהיה טוב =][br]פורסם בתאריך: 29.03.2010 בשעה 17:21:46מצאתי את הכתובת של האתר, הצלחתי באמת להכנס לעמוד הראשי, אבל אחרי שאני מכניס את הפרטים שלי ועושה LOGINהבעיה חוזרת :\
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים לא, ואני לא יכול להריץ חיפוש בגוגל עם הערך FACEBOOK , אז אם תוכל לבדוק ולהגיד לי זה יהיה טוב =][br]פורסם בתאריך: 29.03.2010 בשעה 17:21:46מצאתי את הכתובת של האתר, הצלחתי באמת להכנס לעמוד הראשי, אבל אחרי שאני מכניס את הפרטים שלי ועושה LOGINהבעיה חוזרת :\אתה יכול לשנות הגדרות במחשב?אתה תמיד יכול לנסות אתרים כמו:www.hidemyass.com
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר הרעיון הוא פשוט מאוד, במחשב הראשי, זה שמספק אינטרנט לכל המחשבים בחברה, נחסמה דרכו הגישה ל FACEBOOK.הם פשוט חסמו את המילים: *facebook* . לגבי האתר שנתת, אני לא מצליח להכנס אליו, פייראוול או אנטי וירוס (שלא נמצאים על המחשב הזה) חוסמים גישה אליו כי הוא מסוכן O_o
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים הרעיון הוא פשוט מאוד, במחשב הראשי, זה שמספק אינטרנט לכל המחשבים בחברה, נחסמה דרכו הגישה ל FACEBOOK.הם פשוט חסמו את המילים: *facebook* . לגבי האתר שנתת, אני לא מצליח להכנס אליו, פייראוול או אנטי וירוס (שלא נמצאים על המחשב הזה) חוסמים גישה אליו כי הוא מסוכן O_oאתה יכול לשנות הגדרות במחשב?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אני חושב שזה כבר עינייני בלבד.שאלתי שאלה, אם אתה יכול לעזור, אז בבקשה.אמנם התשובה של multicore היא שנויה במחלוקת, הוא צודק בכך שהשאלה שלך קשורה לנושאים כמו Warez ו-Hacking.כך שאתה צודק, אנחנו לא כאן לשפוט מה אתה עושה בזמן העבודה שלך, אבל אתה לא תקבל עזרה לנושאים כאלה בפורום הזה.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים אמנם התשובה של multicore היא שנויה במחלוקת, הוא צודק בכך שהשאלה שלך קשורה לנושאים כמו Warez ו-Hacking.כך שאתה צודק, אנחנו לא כאן לשפוט מה אתה עושה בזמן העבודה שלך, אבל אתה לא תקבל עזרה לנושאים כאלה בפורום הזה.אולי אפשר להחשיב את זה להאקינג...(אולי.. )אבל מה הקשר לWAREZ?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים קודם כל נסה https://www.facebook.com כי אולי הפילטר שהם שמו פעיל רק עבור פורט 80.אם לא עוזר , השתמש באתרים כמו http://www.icanaccess.com/
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים אתה צודק, אנחנו לא כאן לשפוט מה אתה עושה בזמן העבודה שלך, אבל אתה לא תקבל עזרה לנושאים כאלה בפורום הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.