עבור לתוכן

עזרה רוצה לעשות פורמט

Featured Replies

פורסם

אהלן ,

ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני..

א' -

יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים..

ב' -

שהפרמוט ימחק הכל.

עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30

עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..
פורסם

אתה קצת סותר פה את עצמך.

מצד אחד אתה מעוניין לאחד מחיצות מצד שני אתה מעוניין להעלים כל זכר למידע שיש על הדיסק הקשיח.

תחזור לפה אחרי שתחליט מה אתה רוצה.

ואני מציע לך להשתמש בפחות במילה "דחוף" אם חשובה לך תגובה מקצועית מהאנשים פה.

פורסם
  • מחבר

בסדר לא משנה כבר איחדתי את המחיצות עם התוכנה Partitation Magic משהו כזה..

אני פשוט רוצה לדעת איך אני מפרט את המחשב עם ווינדוס 7..זה הכל רק לפרמט.

פורסם

אתה צריך להיכנס לביוס ולהגדיר לו שיעלה מה CD , לאחר מיכן כשתצא מהביוס אתה תקבל הודע באנגלית שבא תתבקש ללחוץ על כפתור כל שהוא בכדי לעשות BOOT CD ROM אז אתה לוחץ מהר על כפתור כל שהוא במקלדת ומכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה לכונן ועוקב אחר ההוראות.

מקווה שהבנתה את ההסבר שלי

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אתה צריך להיכנס לביוס ולהגדיר לו שיעלה מה CD , לאחר מיכן כשתצא מהביוס אתה תקבל הודע באנגלית שבא תתבקש ללחוץ על כפתור כל שהוא בכדי לעשות BOOT CD ROM אז אתה לוחץ מהר על כפתור כל שהוא במקלדת ומכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה לכונן ועוקב אחר ההוראות.

מקווה שהבנתה את ההסבר שלי

בהצלחה

איך אני נכנס לביוס ועושה את זה?

פורסם

מדליק את המחשב ולוחץ מספר פעמים ברציפות על כתור ה DELETE מרגע שנכנסתה לביוס אני לא יודע להסביר לך כיצד להגדיר לו שיעלה מה CD.

לכול מחשב יש ביוס שונה במיקצת.

כדאי שתעזר בחבר שיודע

פורסם
  • מחבר

מדליק את המחשב ולוחץ מספר פעמים ברציפות על כתור ה DELETE מרגע שנכנסתה לביוס אני לא יודע להסביר לך כיצד להגדיר לו שיעלה מה CD.

לכול מחשב יש בסיוס שונה במיקצת.

כדאי שתעזר בחבר שיודע

תגיד לי את הסגנון חח.. BOOT FROM CD או משהו כזה? אין לי ידע בכלל בכל הדברים האלה של הפורמט..[br]פורסם בתאריך: 29.03.2010 בשעה 15:28:41

תגיד לי את הסגנון חח.. BOOT FROM CD\BOOT DEVICES או משהו כזה? אין לי ידע בכלל בכל הדברים האלה של הפורמט..

פורסם

כן...boot from CD ואז כשמחשב יעלה אחרי שתיהיה את הטבלה הזאת יהיה כתוב לך

press any key to boot from cd/dvd ואז תלחץ על מקש כלשהו וההתקנה מאוד פשוטה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים